تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 542 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

5 640000

سلام دوست عزیز
    اصلا به حرف موبایل فروش ها اعتماد نکن چون اکثر آن ها اطلاع که چه عرض کنم سواد درست و حسابی هم ندارند . بهترین مرجع کاتالوگ خود سازنده است . آخر دفترچه های گوشی های نوکیا نوشته که باتری رو آور شارژ نکنید . و با پر شدن شارژ از برق جداکنید .و بعد از چند بار خالی و پر شدن باتری ، باتری به حداکثر طول عمرش می رسه . علت هم تکنولوژی جدید ساخت باتری هاست . قضیه شارژ 10 ساعت و.... مال باتری های تکنولوژی دهه هشتاد میلادی نه سال 2007 .
    دستتون درد نکنه!راستی قیمت nokia.n95با گارانتی اتصالاتو امروز توی مجتمع پرسیدم گفت 640000تومان برق از همه ی روزنه های بدنم پرید واقعا"همینطوریه؟(من شهرستانیم چهار محالو بختیاری.شهرکرد)
    Last edited by HAMID.MCI; 09-12-2007 at 01:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    White House!

2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    White House!

2

سلام

میتونید چند تا بازیه N-gage برای N95 بذارید

ممنون میشم
    چند تا بازیه باحاله دو نفره (بابلوتوث) هم اگه لطف کنید ممنون میشم

PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEASE
    دستتون درد نکنه از جواب دادنتون!
    خیلی دمتون گرم....!!!!>>>>>!!!!......!

بابا جواب بدین دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه......

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

3 واقعا که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

فکر کنم یه مستر ریست می خواد... تاریخش رو چقدر به عقب کشیدی؟

لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    خواهش مي كنم

هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
    من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
    كمك كنين لطفا لطفا

فقط همین.من شنیده بودم هر چی تو ÷ی30 بگی مشکلت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و با تشکر از همه عزیزانی که منو در رفع این مشکل یاری کردن.وااقعا دستتون درد نکنه.رومو سفید کردین

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواهشا از دوست آشناتون ب÷رسین شاید کسی فهمید آخه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تولد تولد

HAPPY BIRTH DAY P30
    P30 WORLD

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهشا از دوست آشناتون ب÷رسین شاید کسی فهمید آخه؟
    آخه پسر خوب...چقدر اینو و انور کردی تاریخ رو؟

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

به نام خدا

*مژده* *مژده*
    **آموزش دانلود و نصب آپديت گوشي
    N95**
    **از طريق فايل فشرده 73.9 مگي**

من بالاخره تونستم اين فايل رو دانلود كنم و روي گوشي نصب كنم و ديگه مشكلات اون فايل 1.9 مگي رو هم نداشتم از جمله
    DC شدن و خيلي مشكلات ديگه.
    بايد بگم كه تمام برنامه ها و تغيراتي رو كه توي اين تاپيك دوستان تعريف كردن در اين فايل هست و هيچ تفاوتي با اون فايل 1.9 مگي نداره و از اين بابت خيالتون راحت باشه.

شما هم ميتونيد مثل من بريد يه كافي نت كه
    ADSL داشته باشه و خيلي راحت ان فايل 73.9 مگي رو دانلود كنيد و بيايد خونه و خيلي راحت با كامپيوتر شخصي خودتون و صرف تغريبا 10 دقيقه گوشي خودتون رو آپديت كنيد و از مزاياي عالي اون بهره مند بشيد.

خوب كم كم بريم سراغ آموزش آپ ديت كردن با اين فايل 73.9 مگي.

¥
    **آموزش**¥

اول از همه شما بايد برنامه
    Nokia Software Updaterرو دانلود كنيد.لينكش خيلي توي اين صفحات تكرار شده اما من براي راحتي كار لينك رو براي شما ميزارم:
    لينك دانلود برنامه
    Nokia Software Updater :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش هم 23.84 مگ هست و اگه بخوايد خونه با ديال آپ دانلود كنيد حدودا 1-2 ساعت طول ميكشه.اما به نظر من بريد كافي نت كه
    ADSL داشته باشه خيلي راحت در عرض 10 دقيقه دانلود كنيد.
    بعد از اين برنامه كه كار نصب آپ ديت رو روي گوشي رو انجام ميده نوبت دانلود فايل اصي هست كه اگه بخوايد با همين برنامه نصبش كنيد 1.9 مگابايت هست و تو خونه كه خيلي طول ميكشه و درد سر هم داره پس بهترين راه دانلود اين فايل فشرده 73.9 مگي هست.
    خوب كاري كه شما بايد بكنيد اين هست كه بريد به لينك زير و اين فايل رو از اونجا دانلود كنيد.

لينك دانلود فايل 73.9 مگي:
    کد:
    اگه يك موقع به اين لينك نرفت شما بايد در سايت موبايلستان عضو بشيد.آدرس سايت موبايلستان:
    http://mobilestan.net

حالا اگه توي كافي نت هستيد اين فايل رو بزنيد روي سي دي و بريد پول كار با سيستم رو حساب كنيد و از كافي نت خارج شيد و به طرف منزل حركت كنيد.

حالا سيستم رو روشن كنيد و برنامه
    Nokia Software Updater رو كه اول از همه دانلود كرديد رو روي سيستمتون نصب كنيد.
    بعد از اين كار اگه برنامه از شما ريست خواست سيستم رو ريست كنيد و وقتي كه سيستم اومد بالا اول از همه آنتي ويروستون رو خاموش كنيد و بعد از اون فايروال ويا هر برنامه امنيتي كه رو سيستمتون نصبه رو خاموش كنيد.
    حالا چند تا كار هست كه بايد روي گوشيتون انجام بديد:

1:گوشيتون رو فول شارژ كنيد
    2:گوشيتون رو روي پروفايل جنرال قرار بديد
    3:گوشيتون رو با كد #7370#*مسترريست كنيد
    4:گوشيتون رو حتما دايورت كنيد(#شماره ي مورد نظر*21*)
    5:قبل از مسترريست
    شماره هاي داخل گوشيتون رو روي سيمكارت ذخيره كنيد كه بلايي كه سر من اومد سر شما نياد.
    6:فايل هايي كه دانلود كرديد (فايل 73.9 كه با برنامه
    WinRAR بازش كرديد)روي حالت Read Only قرار بديد.(روي فايل كليك كنيد و گزينه Read Only رو تيك بزنيد)
    7:سيمكارت هم حتما توي گوشي بايد باشه و گوشي آنتن داشته باشه.
    8:يه چيزي هست كه از همه مهم تره و اون كد پروداكت گوشي هست.براي فهميدن اين كد بايد گوشي رو خاموش كنيد و باطري رو در بياريد و در قسمت برچسبي كه پشت گوشي هست دنبال اين كد بگرديد:0534860
    اين كد براي اين هست كه گوشي شما بعد از آپ ديت بتونه زبان فارسي رو ساپورت كنه.
    اگه كد گوشيتون با اين كدي كه دادم فرق داشت بايد عوضش كنيد.
    طريقه تغيير كد پروداكت گوشي:
    من ديگه اينجا اينو توضيح نميدم و يه لينك ميزارم كه بريد اونجا آموزش كامل با عكس هست:
    لينك آموزش:

کد:
    خوب بعد از اينكه اين كارا رو كرديد برنامه
    Nokia PC Suite رو باز كنيد و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر نصب كنيد.
    خوب حالا به اينترنت وصل بشيد بعد ز كانكت شدن
    برنامه Nokia Software Updaterرو باز كنيد و همين جوري NEXT , OK اومد بزنيد تا گوشي رو بشناسه بعد از اينكه گوشي رو شناخت عكس گوشي N95 كنار صفحه مياد.خوب بعد از اين مرحله فكر كنم يه گزينه مياد كه كه شما با زدن اون فايل 1.9 مگي رو از اينترنت دانلود ميكنه اما شما اين گزينه رو نزنيد.
    حالا اون فايل فشرده كه دانلود كرديد رو باز كنيد و بريد به اين مسير:

Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\
    کد:
    در انتهاي اين مسير 6 تا فايل هست اين فايل ها رو كپي كنيد و در مسير زير پيست كنيد:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\
    کد:
    حالا روي گزينه اي كه براي شروع آپديت هست كليك كنيد برنامه خيلي سريع فايل رو ميشناسه و بعد ميره سراغ آپديت و آپديت كردن گوشي در اين جا كه حدودا 10 دقيقه طول ميكشه نبايد به گوشي دست نزنيد.
    بعد از اين 10 دقيقه گوشي خودش ريست ميشه و وقتي مياد بالا گوشي آپديت شده در دست شما و شما ميتونيد از امكانات جديد اين ورژن استفاده كنيد.

خوب اميدوارم كه از اين ورژن كمال استفاده بكنيد.
    در آخر منابع و ماخذ رو هم ذكر كنم كه ديگه كامل كامل باشه:
    آپلود فايل 1.9 مگي:بهنام از سايت موبايلستان (متاسفانه نام كاربريش رو ندارم)
    آموزش تغيير كد پروداكت:
    ramikoh از سايت موبايلستان
    آموزش آپديت گوشي:
    IMAN .hamidok33.mahdi_ctr

البته من آموزش رو يه مقدار تغيير دادم چون هم مشكلاتي داشت و هم يه مقدار پيچيده بود.

اگه سوالي داشتيد مطرح كنيد كه اگه جوابش رو ميدونستم حتما جواب ميدم.

خوب دوستان بعد از نصب آپديت گوشيتون ما رو هم دعا كنيد.
    همتون موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نام خدا
    *مژده* *مژده*
    **آموزش دانلود و نصب آپديت گوشي
    N95**
    **از طريق فايل فشرده 73.9 مگي**

من بالاخره تونستم اين فايل رو دانلود كنم و روي گوشي نصب كنم و ديگه مشكلات اون فايل 1.9 مگي رو هم نداشتم از جمله
    DC شدن و خيلي مشكلات ديگه.
    بايد بگم كه تمام برنامه ها و تغيراتي رو كه توي اين تاپيك دوستان تعريف كردن در اين فايل هست و هيچ تفاوتي با اون فايل 1.9 مگي نداره و از اين بابت خيالتون راحت باشه.

شما هم ميتونيد مثل من بريد يه كافي نت كه
    ADSL داشته باشه و خيلي راحت ان فايل 73.9 مگي رو دانلود كنيد و بيايد خونه و خيلي راحت با كامپيوتر شخصي خودتون و صرف تغريبا 10 دقيقه گوشي خودتون رو آپديت كنيد و از مزاياي عالي اون بهره مند بشيد.

خوب كم كم بريم سراغ آموزش آپ ديت كردن با اين فايل 73.9 مگي.

¥
    **آموزش**¥

اول از همه شما بايد برنامه
    Nokia Software Updaterرو دانلود كنيد.لينكش خيلي توي اين صفحات تكرار شده اما من براي راحتي كار لينك رو براي شما ميزارم:
    لينك دانلود برنامه
    Nokia Software Updater :

کد:
    حجمش هم 23.84 مگ هست و اگه بخوايد خونه با ديال آپ دانلود كنيد حدودا 1-2 ساعت طول ميكشه.اما به نظر من بريد كافي نت كه
    ADSL داشته باشه خيلي راحت در عرض 10 دقيقه دانلود كنيد.
    بعد از اين برنامه كه كار نصب آپ ديت رو روي گوشي رو انجام ميده نوبت دانلود فايل اصي هست كه اگه بخوايد با همين برنامه نصبش كنيد 1.9 مگابايت هست و تو خونه كه خيلي طول ميكشه و درد سر هم داره پس بهترين راه دانلود اين فايل فشرده 73.9 مگي هست.
    خوب كاري كه شما بايد بكنيد اين هست كه بريد به لينك زير و اين فايل رو از اونجا دانلود كنيد.

لينك دانلود فايل 73.9 مگي:
    کد:
    اگه يك موقع به اين لينك نرفت شما بايد در سايت موبايلستان عضو بشيد.آدرس سايت موبايلستان:
    http://mobilestan.net

حالا اگه توي كافي نت هستيد اين فايل رو بزنيد روي سي دي و بريد پول كار با سيستم رو حساب كنيد و از كافي نت خارج شيد و به طرف منزل حركت كنيد.

حالا سيستم رو روشن كنيد و برنامه
    Nokia Software Updater رو كه اول از همه دانلود كرديد رو روي سيستمتون نصب كنيد.
    بعد از اين كار اگه برنامه از شما ريست خواست سيستم رو ريست كنيد و وقتي كه سيستم اومد بالا اول از همه آنتي ويروستون رو خاموش كنيد و بعد از اون فايروال ويا هر برنامه امنيتي كه رو سيستمتون نصبه رو خاموش كنيد.
    حالا چند تا كار هست كه بايد روي گوشيتون انجام بديد:

1:گوشيتون رو فول شارژ كنيد
    2:گوشيتون رو روي پروفايل جنرال قرار بديد
    3:گوشيتون رو با كد #7370#*مسترريست كنيد
    4:گوشيتون رو حتما دايورت كنيد(#شماره ي مورد نظر*21*)
    5:قبل از مسترريست
    شماره هاي داخل گوشيتون رو روي سيمكارت ذخيره كنيد كه بلايي كه سر من اومد سر شما نياد.
    6:فايل هايي كه دانلود كرديد (فايل 73.9 كه با برنامه
    WinRAR بازش كرديد)روي حالت Read Only قرار بديد.(روي فايل كليك كنيد و گزينه Read Only رو تيك بزنيد)
    7:سيمكارت هم حتما توي گوشي بايد باشه و گوشي آنتن داشته باشه.
    8:يه چيزي هست كه از همه مهم تره و اون كد پروداكت گوشي هست.براي فهميدن اين كد بايد گوشي رو خاموش كنيد و باطري رو در بياريد و در قسمت برچسبي كه پشت گوشي هست دنبال اين كد بگرديد:0534860
    اين كد براي اين هست كه گوشي شما بعد از آپ ديت بتونه زبان فارسي رو ساپورت كنه.
    اگه كد گوشيتون با اين كدي كه دادم فرق داشت بايد عوضش كنيد.
    طريقه تغيير كد پروداكت گوشي:
    من ديگه اينجا اينو توضيح نميدم و يه لينك ميزارم كه بريد اونجا آموزش كامل با عكس هست:
    لينك آموزش:

کد:
    خوب بعد از اينكه اين كارا رو كرديد برنامه
    Nokia PC Suite رو باز كنيد و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر نصب كنيد.
    خوب حالا به اينترنت وصل بشيد بعد ز كانكت شدن
    برنامه Nokia Software Updaterرو باز كنيد و همين جوري NEXT , OK اومد بزنيد تا گوشي رو بشناسه بعد از اينكه گوشي رو شناخت عكس گوشي N95 كنار صفحه مياد.خوب بعد از اين مرحله فكر كنم يه گزينه مياد كه كه شما با زدن اون فايل 1.9 مگي رو از اينترنت دانلود ميكنه اما شما اين گزينه رو نزنيد.
    حالا اون فايل فشرده كه دانلود كرديد رو باز كنيد و بريد به اين مسير:

Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\
    کد:
    در انتهاي اين مسير 6 تا فايل هست اين فايل ها رو كپي كنيد و در مسير زير پيست كنيد:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\
    کد:
    حالا روي گزينه اي كه براي شروع آپديت هست كليك كنيد برنامه خيلي سريع فايل رو ميشناسه و بعد ميره سراغ آپديت و آپديت كردن گوشي در اين جا كه حدودا 10 دقيقه طول ميكشه نبايد به گوشي دست نزنيد.
    بعد از اين 10 دقيقه گوشي خودش ريست ميشه و وقتي مياد بالا گوشي آپديت شده در دست شما و شما ميتونيد از امكانات جديد اين ورژن استفاده كنيد.

خوب اميدوارم كه از اين ورژن كمال استفاده بكنيد.
    در آخر منابع و ماخذ رو هم ذكر كنم كه ديگه كامل كامل باشه:
    آپلود فايل 1.9 مگي:بهنام از سايت موبايلستان (متاسفانه نام كاربريش رو ندارم)
    آموزش تغيير كد پروداكت:
    ramikoh از سايت موبايلستان
    آموزش آپديت گوشي:
    IMAN .hamidok33.mahdi_ctr

البته من آموزش رو يه مقدار تغيير دادم چون هم مشكلاتي داشت و هم يه مقدار پيچيده بود.

اگه سوالي داشتيد مطرح كنيد كه اگه جوابش رو ميدونستم حتما جواب ميدم.

خوب دوستان بعد از نصب آپديت گوشيتون ما رو هم دعا كنيد.
    همتون موفق باشيد.
    دستتون درد نکنه
    ولی توی اون 8 مرحله و کارهایی که گفتید باید روی گوشیمون قبل از آپدیت انجام بدیم، آخرش نگفتید مموری کارت رو باید پکارش کنیم ؟
    باید تو گوشی باشه یا درش بیاریم یا قبلش فورمتش کنیم؟
    (با توجه به maps )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان در این آبدیت جدید طریقه عکس گرفتن تقییر میکند شما اول باید دکمه رافشار دهید بعد میبینید که تصویر برای عکس گرفتن عقب وجلو میشه وبهترین حالت به طور اتوماتیک انتخواب میشود خوب در این زمان هست که شما باید دوباره دکمه رافشار دهید ولی انگشت خود را از روی دکمه بر ندارید تا زمانی که عمل پروسسینگ به پایان برسد اگه سریع انگشت خود را بردارید عکس تار گرفته میشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •