ممنون از شما .
نه بابا psp جدید خبری نیست که. این مشکل نرم افزاریه نه سخت افزاریبا فریم ویر بعدی درست میشه
مشکلی نیست![]()
Last edited by ali_ranger22; 27-11-2007 at 12:53.
اقا رسول فکر کنم منظورمو نگرفتی
من میخوام یه فیلمه dvd که مثلا زیر نویس فارسی داره رو با همون زیر نویس برای psp تبدیل کنم یه برنامه میشناسم ولی framework 3.0 میخواد که من ندارم میخوام برنامه ای باشه که اینو نخواد
Anyone interested in this? I’m a bit shocked to see it on eBay; nevertheless, very cool!
You know how eBay works. So bid on it and hope for the best!
For the record, we are no way affiliated with this particular auction. We recommend you use common sense, check the seller’s feedback, and ask him/her any questions you may have. We are not responsible if you get ripped off.
کسی در مورد این چیزی میدونه ؟
-----------------------------------------------
اقا جاوید psp ایت full brick شد؟؟؟!!!![]()
یعنی واقعا بریک شد چه ور÷نی روی دسگاهت بود چه ور÷ن irshell مخواستی بریزی![]()
والا یه برنامه خودم دارم اونم فرم ورک 2 میخواد ولی شما میتونی با برنامه یولد ودیو استدیو تبدیل کنی سیدیش توی بازار هست فقط یادت باشه جدیدشو بگیری کهpsp روهم ساپورت کنه![]()
اقا جاوید psp ایت full brick شد؟؟؟!!!بله رسما تركيد ! فريم ورم كه 3.71 پچ 3 بود آي آر شلم همون ورژن آخري كه اينجا بود نصب كردم تو رفت وقتي زدم بياد رو XMB صفحه سياه شد و خداحافظ PSP :((((((((((((((((((((((((یعنی واقعا بریک شد چه ور÷نی روی دسگاهت بود چه ور÷ن irshell مخواستی بریزی
هيچي بالا نمي اومد ديگه بعدنم كه روشنش مي كردم يه سي ثانيه چراغ سبزه روشن مي شد بعد خاموش مي شه . صفحه هم اصلا روشن نمي شد . جاتون خالي 70 تومن دادم بردشو عوض كردم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بفرماييد آقا جاويد و بقيه دوستان. خيلی تو این تازگی ها نترس شديد. هر چقدر قبلا ميگفتيم زياد با این پی اس پی ور نرين و بشينين مثل بچه ی خوب خدا باهاش بازی کنيد گوش نکرديد حالا نمونش آقا جاويد.
خودشون هم قبلا حسابی ميترسيدن از عوض کردن فريم ور مبادا که پی اس پی شون بريک بشه. حالا اینقدر زياده روی کردن که شد . اینقدر هم نگيد پی اس پی بريک نميشه. به برنامه هاشم کاری نداشته باشيد. بشينين بازی کنين لذت ببريد. بقيه کارها فقط با کامپيوتر.
جاويد جان تسليت.
میگم این بازیه dead to rights رو چجوری باید بریزم با بقیه ی بازیها فرق داره یه فایله داره که توش دوتا فایله دیگه به نام هایه psp و DTR_game داره چی کار کنم .
واقعا شما 70 تومن پول بی زبون رو دادی تا درستش کنن !
خب پسره خوب PSP منم تا حالا 3 بار فول بریک شده ولی با Pandora درستش کردم ! ( ماله منم در XMB میومد نه رکاوری )
اصلا مطمئنی یارو بردشو برات عوض کرده ؟
به هر حال می تونستی تو 5 دقیقه درستش کنی !( یه مشورتی با ما هم می کردی بد نبود ! )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دوستان مطمئن باشید PSP تون هیچوقت خراب نمیشه تا زمانی که بزنین بشکونیدش !
Last edited by Dark Prince; 27-11-2007 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)