تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 616 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا تو این خبر در مورد معافیت 3 برادری نوشته داشتن کارت پایان خدمت سه برادر برای معافیت فرزند چهارم کفایت میکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه یکی از برادرها سربازیشو خریده باشه، باز هم مشکلی نیست؟ چهارمیه میتونه معافی بگیره؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم حالا چی کار کنم مشکل سربازی دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم مشکل سربازی دارم کمک کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. يه سوال خيلي مهم داشتم خواهشا دقيق راهنماييم كنين تا بفهمم چيكار كنم.

پدر من 26 ماه جبهه داره. داخل كارتش زده. با اين حساب 15 ماهو حدود 20 روز ازم كم ميشه. اينجوري كه من فهميدم اين قانونم تا سال 90 بيشتر نيست و حتما بايد قبل از 90 اعزام بشي. منظورم قانون كسري خدمت هستش.

منم الان 4 تا درس پيش دانشگاهي رو دارم كه تا دي نميتونم پاسشون كنم. حالا اگر خداي نكرده گوش شيطون كر دي هم پاسشون نكردم ميتونم برم مدركمو از مدرسه بگيرم به عنوان ترك تحصيل برم كاراي خدمتمو بكنم و بعد كه كاراي خدمتمو انجام دادم برم دوباره مدرسه ثبت نام كنم و برم امتحانامو بدم؟؟؟ اينم بگم كه تا دي سال ديگه ميتونم برم پيش دانشگاهي.

شما ميگين چيكار كنم كه هم بتونم كاراي خدمتمو بكنم و هم برم درسمو ادامه بدم؟؟؟؟ خواهشا از راهنماييتون مطمئن باشين بعد بهم بگين.

يه سوال ديگه. من يه اشنا دارم كه تو پخش نيرو هستش. اگر دي قبول بشم تا اول بهمن طول ميكشه تا مدركم بياد. به نظرتون كمتر از يكماه ميتونه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت يا نه مثلا ميگن كساني كه حالا ميخوان اعزام بشن اسمشون از 4 ماه پيش معلوم شده و ديگه نميشه كم و زيادش كرد؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بچه ها من 1 آبان اعزامم :دي

دانشگاه هم قبول شدم . البته الان كارداني دارم . نميدونم برم خدمت مقدس يا برم يوني ؟؟
    من بودم میرفتم دانشگاه، در هر صورت هر چی مدرکت بالاتر باشه خدمتت راحتره

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

آقا تو این خبر در مورد معافیت 3 برادری نوشته داشتن کارت پایان خدمت سه برادر برای معافیت فرزند چهارم کفایت میکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه یکی از برادرها سربازیشو خریده باشه، باز هم مشکلی نیست؟ چهارمیه میتونه معافی بگیره؟!
    دوست عزیز خودت گفتی، کارت پایان خدمت، حتی تو لینکی هم که داده گفته انهایی که خدمت را کامل رفتند و یا رفتند و از کسری بسیج و جانبازی و جبهه استفاده کردند پس خرید خدمت به منظور پایان خدمت حساب نمیشه
    باز برای اینکه مطمئن شی یه سر برو میدان سپاه مشاوره بگیر

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

سلام. يه سوال خيلي مهم داشتم خواهشا دقيق راهنماييم كنين تا بفهمم چيكار كنم.

پدر من 26 ماه جبهه داره. داخل كارتش زده. با اين حساب 15 ماهو حدود 20 روز ازم كم ميشه. اينجوري كه من فهميدم اين قانونم تا سال 90 بيشتر نيست و حتما بايد قبل از 90 اعزام بشي. منظورم قانون كسري خدمت هستش.

منم الان 4 تا درس پيش دانشگاهي رو دارم كه تا دي نميتونم پاسشون كنم. حالا اگر خداي نكرده گوش شيطون كر دي هم پاسشون نكردم ميتونم برم مدركمو از مدرسه بگيرم به عنوان ترك تحصيل برم كاراي خدمتمو بكنم و بعد كه كاراي خدمتمو انجام دادم برم دوباره مدرسه ثبت نام كنم و برم امتحانامو بدم؟؟؟ اينم بگم كه تا دي سال ديگه ميتونم برم پيش دانشگاهي.

شما ميگين چيكار كنم كه هم بتونم كاراي خدمتمو بكنم و هم برم درسمو ادامه بدم؟؟؟؟ خواهشا از راهنماييتون مطمئن باشين بعد بهم بگين.

يه سوال ديگه. من يه اشنا دارم كه تو پخش نيرو هستش. اگر دي قبول بشم تا اول بهمن طول ميكشه تا مدركم بياد. به نظرتون كمتر از يكماه ميتونه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت يا نه مثلا ميگن كساني كه حالا ميخوان اعزام بشن اسمشون از 4 ماه پيش معلوم شده و ديگه نميشه كم و زيادش كرد؟؟؟
    ببین این قانون کسری مطمئن باش بعد از 90 هم هست، تو باید از مدرسه ات بپرسی که بعدش میتونی یا نه ولی از نظر سربازی مشکلی نداری و دیگه لازم نیست برات معافیت تحصیلی بفرستند و بنابراین فکر نکنم مشکلی باشه
    در مورد اعزام من فکر نکنم بشه، آخه وفتش خیلی کمه، چون شما دیپلم به پایین هستی اصلا تو اسفند اعزام نمیشی تو ماه های فرد اعزام میشی که اولیش میشه فروردین

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من که دانشجو بودم و انصاف دادم باید دوباره واسه تاییدیه تحصیلی برم اداراه ی پست؟تو رو خدا کمک کنید.یه بار رفتم موقع ثبت نام دانشگاه قبلی.اگه باید برم قبل از ثبت نام هست یا بعد از ثبت نام؟یادم رفته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

من متولد نيمه اول سال 70 هستم ! با وجود اينكه امسال پيش دانشگاهي ميخوندم و تموم كردم !
    حالا طبق اينكه من حق شركت در آزمون سراسري سال ديگه (90) رو ندارم ميشه من برم پيام نور (رشته اي كه امسال قبول شدم! ) و از معافيت تحصيليش استفاده كنم و تو كنكور سال ديگه هم ثبت نام كنم و قبول شم ميتونم از پيام نور انصراف بدم و برم همون سراسري كه قبول شدم ثبت نام كنم ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!! آخه من شنيدم فقط واسه يه دانشگاه معافيت تحصيلي صادر ميكنن !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود

من سئوالی داشتم در مورد نظام وظیفه و معافیت تحصیلی.

بنده 1388/11/30 فارق التحصیل شدم و بمدت 6 ماه معافیت تحصیلی داشتم و بنده کارشناسی ارشد قبول شدم و امروز رفتم ثبت نام که مورخ 1389/6/21 هستش گفتن شما 21 روز غیبت داری!(البته من دفترچه ام پست نکردم) و باید بری نظام وظیفه و تعیین تکلیف کنی .
    حالا سئوال من اینکه تکلیف من چی و باید چیکار کنم و ایا معافیت منو تمدید میکنن !

باسپاس

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    لطف کنید به این سوال من جواب بدید
    من متولد ۳ فروردین ۱۳۷۰ هستم تا الان دفترچه سربازی رو نه گرفتم نه پست کردم هفته پیش جواب دانشگاه آزاد اومد قبول شدم
    مشکلی برام پیش نمیاد ؟
    تو دفترچه دانشگاه اینو نوشته :
    فارغ التحصیلان دیپلم فنی و حرفه ای متولد ۷۰ و قبل آن که دوره مذکور را به صورت حضوری گذروندن – این داوطلبان لازم است در تاریخی که از نظام وظیفه اعلام شده یا خواهد شد به خدمت اعزام بشن بدیهی است در صورت پذیرفته شدن در هر مرحله ای از خدمت باشند به شرط اینکه بدون غیبت باشن ترخیص خواهند شد
    خواهش میکنم جواب بدین
    مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

درود

من سئوالی داشتم در مورد نظام وظیفه و معافیت تحصیلی.

بنده 1388/11/30 فارق التحصیل شدم و بمدت 6 ماه معافیت تحصیلی داشتم و بنده کارشناسی ارشد قبول شدم و امروز رفتم ثبت نام که مورخ 1389/6/21 هستش گفتن شما 21 روز غیبت داری!(البته من دفترچه ام پست نکردم) و باید بری نظام وظیفه و تعیین تکلیف کنی .
    حالا سئوال من اینکه تکلیف من چی و باید چیکار کنم و ایا معافیت منو تمدید میکنن !

باسپاس
    یه روز دوشنبه صبح زود پاشو برو نظام وظیفه ملاقات مردمی، یه بهانه ای بیار که غیبتت رو ببخشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •