تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 223 از 645 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

احتمالا از صبانت گرفته.چون صبا نت محدودیتش فکر کنم 10 گیگ در 3 ماه باشه.باز صدرحمت به آسیا تک که نامحدوده.من شبا تا صبح دارم دانلود میکنم.اگر میانگین هر شب استفاده بکنم ماهی 10 گیگ شایدم بیشتر.چون من هاردم ظرفیتش زیاد نیست.
    يعني شما اگر شبا همش دانلود كنيد حداكثر 12~10 گيگي ماهيانه ميتونيد دانلود كنيد.!؟(حالا چرا صبحا دانلود نميكنيد ؟
    يا در كل ماهيانه حدودا چقدر مصرف ميكنيد.( چون تعرفتون نامحدود هست ميخام ببينم چقدر مصرف داريد )
    ميگم حالا شما هم از صبا داريد يا آسيا تك ؟؟
    آقا شرمنده خيلي سوال كردم.
    ممنون

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه می تونی از شاتل بگیر یا داتک تله کام بعدش هم بقیه توی پست های بالاتر گفتم من توی این هشت 9 ماهه که از شاتل دارم فقط 2 یا 3 بار قطعی داشتیم
    آخه شاتل تو این مرکز فقط حجمی داره که قبلا حجمی داشتم از صبا که خیلی عالی بود , داتک هم اینجا سرویس نداره , آسیاتک داره که الان استفاده میکنم که باعث آبروریزیه مفتشم گرونه , این مرکز پارس آنلاین , سپنتا , اوراکل , آسیاتک و چندتا شرکت گمنام دیگه داره , 1 شرکت یکی بهم معرفی کرد گفت از همه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگفت حتی از پارس آنلاین هم بهتره , شنبه دیگه حتما این آسیاتک و پس میدم , آبروم جلو دوستام رفت با این اینترنت لاک پشتی

داره خودمونی میشه mohsenz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داتک که محدویت حجمی رو بر داشته مگر اینطور نیست؟
    من تو عصر ارتباط خوندم الانم تو سایتشون دیدم

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه شاتل تو این مرکز فقط حجمی داره که قبلا حجمی داشتم از صبا که خیلی عالی بود , داتک هم اینجا سرویس نداره , آسیاتک داره که الان استفاده میکنم که باعث آبروریزیه مفتشم گرونه , این مرکز پارس آنلاین , سپنتا , اوراکل , آسیاتک و چندتا شرکت گمنام دیگه داره , 1 شرکت یکی بهم معرفی کرد گفت از همه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگفت حتی از پارس آنلاین هم بهتره , شنبه دیگه حتما این آسیاتک و پس میدم , آبروم جلو دوستام رفت با این اینترنت لاک پشتی
    سایتی که گفتی رفتم دیدم.قبلا ندیده بودم.چقدر گرون میگیره
    بابا پارس آنلاین با این همه گرونیش کل خرجش 28000 تومن هست.این فقط 29000 تومن فقط خودش میگیره.تازه مالیات و آبونمان هم هست.اگه وضع بابات خیلی توپه ازش بگیر.وگرنه خرج تراشی نکن.همون پارس بگیر. خیلی هم عالیه.
    اگه داتک اومد طرفتون داتک هم بهت پیشنهاد میکنم.اونم عالیه
    من خودم داتک دارم و خیلی خیلی راضیم

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توجه داشته باشید که داتک از ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر سرعت P2p هارو بشدت محدود میکنه
    Last edited by Tehranshahr; 27-08-2007 at 23:07.

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سایتی که گفتی رفتم دیدم.قبلا ندیده بودم.چقدر گرون میگیره
    بابا پارس آنلاین با این همه گرونیش کل خرجش 28000 تومن هست.این فقط 29000 تومن فقط خودش میگیره.تازه مالیات و آبونمان هم هست.اگه وضع بابات خیلی توپه ازش بگیر.وگرنه خرج تراشی نکن.همون پارس بگیر. خیلی هم عالیه.
    اگه داتک اومد طرفتون داتک هم بهت پیشنهاد میکنم.اونم عالیه
    من خودم داتک دارم و خیلی خیلی راضیم
    از لطفت ممنون . حالا شنبه یا کیمیانت میگیرم که خیلیا تعریف کردن یا همون پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني شما اگر شبا همش دانلود كنيد حداكثر 12~10 گيگي ماهيانه ميتونيد دانلود كنيد.!؟(حالا چرا صبحا دانلود نميكنيد ؟
    يا در كل ماهيانه حدودا چقدر مصرف ميكنيد.( چون تعرفتون نامحدود هست ميخام ببينم چقدر مصرف داريد )
    ميگم حالا شما هم از صبا داريد يا آسيا تك ؟؟
    آقا شرمنده خيلي سوال كردم.
    ممنون
    قبلا صبحا هم دانلود میکردم ولی جدیدا به خاطر پایین اومدن سرعتش از 8 صبح به بعد دانلود نمیکنم میزارم تا 12 شب.راستش من زیاد جدیدا دانلود نمیکنم ولی مصرف دانلود ماهانه ی(خودم تکی)حدود 10-11 گیگ هست.حالا بقیه خانواده چقدر دانلود دارن نمیدونم.اگر از هر 8 ساعت شبا استفاده بکنم فکر کنم 400 مگ بشه.ولی خیلی کم پیش میفته که 8 ساعت توی شب مشغول دانلود باشم.البته رکوردم16 ساعت پیاپی هست اونم برای دانلود ارباب حلقه ها که 700 مگ بود.(نصفش به روز خورد سرعتش اومد پایین)

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستانی که داتک دارن براشون قطع نشده؟
    آخه مال من چراغ link ام کلا خاموش شده در حالی که من شارژ ماه جدید رو دادم هر چی هم زنگ می زنم پشتیبانی و واحد شارژ هیچ کدوم تلفنو بر نمی دارن

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از لطفت ممنون . حالا شنبه یا کیمیانت میگیرم که خیلیا تعریف کردن یا همون پارس آنلاین
    خواهش میکنم.گفتم اگه وضعت خیلی خوبه بگیر.ولی من بودم عمرا نمیگرفتم.پارس آنلاین هم خیلی خوبه.همه ازش تعریف میکنن.به نظرم داره زیادی میگیره

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که داتک دارن براشون قطع نشده؟
    آخه مال من چراغ link ام کلا خاموش شده در حالی که من شارژ ماه جدید رو دادم هر چی هم زنگ می زنم پشتیبانی و واحد شارژ هیچ کدوم تلفنو بر نمی دارن
    برای من که قطع نشده.ببین به شماره 81681 که زنگ زدی عدد 1 رو بزن.به اونام بگی کارتو راه میدازن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •