من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
آقا یه سوال دارم .....
من چند تا سیم کارت بی استفاده ایرانسل دارم .... چرا هیچوقت ایرانسل اینا رو نمی سوزونه ؟ بعضی ها 5 ساله غیر فعاله !!!
چکار کنم برای سوزاندن این ها ؟![]()
با 700تماس بگیرید براتون انجام میدن.
سلام استفاده از طرح های نامحدود روی طرح های ماهانه امکان پذیره؟
بله مشکلی نداره فقط روی تایمی که میخوایید از بسته نامحدود استفاده کنید حتما دیتا موبایل یا مودم یه خاموش روشن کنید.
اره میشه،ولی ساعت پنج بیدار باشی بهتره،یدفه دیدی قط و وصل شد
هر وقت که این بسته ای که داری تموم شد،بسته بعدی فعال میشه تاریخشم از همون موقع هست،البته مطمعن نیستم که اینجوره،چون من بسته های دیگه رو امتحان کردم
واقعا خنده داره،ایرانسل هنوز gprs ش رو بعضی رو ستاها انتن نمیده،3gشم بعضی مناطق شهر نداره،روستا که هیچ،حالا هی میاد تکنولوژی جدید میاره،بگو 10gهم بیاره،خب که چی همه که نمیتونن استفاده کنن،کیفیتشم مثل یه نسل قبلشه،الان ۴gبا 40مگابیت میده ،حالت عالیش،که میشه اخر سرعت 3g h-plus،خونه ما اهواز پاداد،سرعت ۴g 8مگابیت،بهترین حالت![]()
من می گم اگه ایرانسل نبود هنوز باید برای خط 128 به بالا مجوز پرفسرا اراده می دادیم ....... اینکه همه روستاها خط بده خیلی سرمایه گذاری کلانی می خاد ..... .. الان های وب که 4g روستایی هم می ده .... گزینه خوبی هست .... ایارانسل به نظر من سرعت اینترنت کشور رو 100 برابر کرد .... البته خیلی هنوز با جهان فاصله هست .....
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل : تبریز - لاله پارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که به رایگان به وای فای ایرانسل وصل شید
ولی وقتی پرسیدم پس کو وای فای گفتن که چون زیاد استفاده کردن حجممون تموم شده !! خخخخ ، فکرشو بکن ، خودشون برای خودشون باید بسته بخرنمسخرس به خدا
ولی تو زیر زمین لاله پارک با 2 خط آنتن بیشتر از 40 مگابیت سرعتش بود که طبقه چهارمش بیشتر از 60 مگابیت سرعت گرفتم !! ولی چون حجم بستم خیلی کم بود ترسیدم تموم بشه و تست رو متوقف کردم
ولی تست 40 مگی هست :
محتوای مخفی: تست
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من سمت لشکر هستم یک مدت 16 می گرفتم الان نو سان داره ولی حدود یک مگ رو می گیرم .جفت دکل هم 43گرفتم ولی سرعت دانلود بین 2و 3 بوده اگه 8می گیری یعنی سرعت دانلودت یک مگ هست .نمی دونم فیبر نوری هستید یا نه ولی اگه مثل ما فیبر نوری باشید اون موقع می فهمید همین یک مگ هم چه نعمتی است
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
Last edited by xxx1360; 16-07-2016 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)