شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کن
شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کن
امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن.این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.
امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن.این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.
بچه ها میشه پارتی جور کرد از 05 کرمان بیفتم سپاه؟ تو 18 روز باقی مانده تا یک تیر/به نظرتون تاریخ اعزامم را بندازم یکم شهریور تا شاید کد نیروی انتظامی یا سپاه بخورم(چون شهر خودم یزد ارتش ندارد و من که تک پسرم نمیتونم در شهر خودم باشم)یا میگید همون یک تیر برم(چون من اثلا طاقت دوری از خانواده را ندارم)//نمیدونید امروز که فهمیدم افتادم 05 چقدر حالم گرفت(چون دل بسته بودم به امریه دادگستری)////چه کنم هیچ کس مشاوره ای دارد؟؟؟
شما تا انصراف ندی نمی تونی اون برگه را بگیری باید اول انصراف بدی یا فارغ التحصیل شده باشی
خوب امار بگیر کیا دانشگاه هستن اون موقع برو
از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازت
از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازت
خوبه پس !!! منم از شیرازم میرم تهرون پست میکنم . شانس که نداریم میندازتمون نیرو انتظامی جهرم یا کرمان از اون برم میریم سیستان !!!!
عجب بدبختی داریم از دست اشرار !!!![]()
دقیقا همیناییه که دوست عزیزمون میگه:
در ادامش باید بگم که رفیقم از اهواز افتاده بود اینجا آموزشیشو، کل هفته به جز مواقع نگهبانی همش بعد از ظهرا بیرون بودیم باهم! کلی گشت و گذار کردیم تهرانوجاتون خالی آخرای هفته هم مرخصی میگرفت دو روز میومد پیش من. از صبح تا شب میرفتیم گردش و شب هم برمیگشتیم خونه میخوابیدیم تا فردا که ادامه گردشا رو بریم. جمعه شبا هم برمیگشت پادگان که شنبه به صبحگاه برسه. در کل هتل بسیار خوبیه، البته به پای پرندک 02 نمیرسه. اونجا که دیگه ته هرچی هتله !!!
![]()
البته یه چیزی، ترجیحا اگر بیافتی یگان های سری 5 خیلی بهتره. چون یگانای سری 7 کمی سخت گیرن. مثلا رفیق من 724 بود بعضی وقتا اذیت میشد، ولی در کل خیلی خوب بود
منم اگر برم سربازی دوست دارم آموزشی بیافتم اونجا![]()
Last edited by DariushGreat; 02-06-2014 at 15:11.
سلام
من تیر ماه فارق التحصیل میشم و لیسانس میگیرم . حالا میخواستم ببینم میشه کاری کرد که وقتی اعزام من که به احتمال زیاد میخوره شهریور یک ما جلوتر بیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چطوری اقدام کنم ؟
مثلا مرداد ماه اعزام بشم. اینطوری دیگه با لیسانسه ها نمیافتم ؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)