تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2229 از 4105 اولاول ... 1229172921292179221922252226222722282229223022312232223322392279232927293229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,281 به 22,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

دوستان من 2 ساله خیر سرم دانشجو ام ولی بدلایلی نمیتونم درسو ادامه بدم مدرکمو بگیرم. تصمیم گرفتم برم سربازی. الان دقیقا باید چکار کنم؟ باید بکجا مراجعه کنم؟ مدرکی چیزی از دانشگاه باید بگیرم براشون ببرم؟ (چند سال پیش برگه اعذام به خدمت برام اومده بود.)
    شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کن

2. 2 کاربر از arash520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کن
    امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن. این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن. این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها میشه پارتی جور کرد از 05 کرمان بیفتم سپاه؟ تو 18 روز باقی مانده تا یک تیر/به نظرتون تاریخ اعزامم را بندازم یکم شهریور تا شاید کد نیروی انتظامی یا سپاه بخورم(چون شهر خودم یزد ارتش ندارد و من که تک پسرم نمیتونم در شهر خودم باشم)یا میگید همون یک تیر برم(چون من اثلا طاقت دوری از خانواده را ندارم)//نمیدونید امروز که فهمیدم افتادم 05 چقدر حالم گرفت(چون دل بسته بودم به امریه دادگستری)////چه کنم هیچ کس مشاوره ای دارد؟؟؟

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

شما تا انصراف ندی نمی تونی اون برگه را بگیری باید اول انصراف بدی یا فارغ التحصیل شده باشی
    خوب امار بگیر کیا دانشگاه هستن اون موقع برو

7. این کاربر از arash520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازت

9. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بچه ها میشه پارتی جور کرد از 05 کرمان بیفتم سپاه؟ تو 18 روز باقی مانده تا یک تیر/به نظرتون تاریخ اعزامم را بندازم یکم شهریور تا شاید کد نیروی انتظامی یا سپاه بخورم(چون شهر خودم یزد ارتش ندارد و من که تک پسرم نمیتونم در شهر خودم باشم)یا میگید همون یک تیر برم(چون من اثلا طاقت دوری از خانواده را ندارم)//نمیدونید امروز که فهمیدم افتادم 05 چقدر حالم گرفت(چون دل بسته بودم به امریه دادگستری)////چه کنم هیچ کس مشاوره ای دارد؟؟؟
    از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازت

11. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از هر جا پست کنی باید معاینه پزشکی را هم همونجا بری . و ادرس خونه کسی از اقوام اونجا را بزنی
    خوبه پس !!! منم از شیرازم میرم تهرون پست میکنم . شانس که نداریم میندازتمون نیرو انتظامی جهرم یا کرمان از اون برم میریم سیستان !!!!

عجب بدبختی داریم از دست اشرار !!!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا اوضاع 01 چطوریاست؟
    دوست بابای من دیر اقدام کرده الان میگه ابلاغیم رو برای 01 نیرو زمینی زدن.
    البته سپرده برگم رو عوض بکنن ولی در شرایط اضطرار اگه نشد عوض بکنم،ممنون میشم که بدونم چطوریه آموزشی تو 01
    یه سری گوگل کردم ولی هرکی یه چیزی میگه
    دقیقا همیناییه که دوست عزیزمون میگه:
    چرا می خوای ۰۱ رو عوض کنی؟همه بچه هایی که در ارتش می افتن دوست دارند تا یگان اموزشی شون ۰۱ باشه خودم دو سال پیش اونجا بودم :۱- احترام و شخصیتی که برای افراد تحصیل کرده میذارن در هیج پادگانی دیده نشده ۲- اونجا خبری از سرباز صفر نیست همه لیسانس به بالا هستین ۳- مرخصی های آخر هفته دارین مگر اینکه نگهبان باشین ۴- امکانات رفاهی مثل استخر پلی استیشن کتابخانه سالن بدن سازی بوفه بسیار خوب و همچنین تمامی یگانها حمام دارن و به علاوه یک حمام مرکزی هم وجود داره (بچه هایی که در یگانهای محروم مثل خاش اموزش دیده باشن دیدن و حس کردن وضیعت حمام اونجا رو)
    اگر می خوای کد عوض کنی تاریخ اعزامت رو عقب بندار اما ممکنه یک وقتی نیرو انتظامی بیافتی.
    در ادامش باید بگم که رفیقم از اهواز افتاده بود اینجا آموزشیشو، کل هفته به جز مواقع نگهبانی همش بعد از ظهرا بیرون بودیم باهم! کلی گشت و گذار کردیم تهرانو جاتون خالی آخرای هفته هم مرخصی میگرفت دو روز میومد پیش من. از صبح تا شب میرفتیم گردش و شب هم برمیگشتیم خونه میخوابیدیم تا فردا که ادامه گردشا رو بریم. جمعه شبا هم برمیگشت پادگان که شنبه به صبحگاه برسه. در کل هتل بسیار خوبیه، البته به پای پرندک 02 نمیرسه. اونجا که دیگه ته هرچی هتله !!!
    البته یه چیزی، ترجیحا اگر بیافتی یگان های سری 5 خیلی بهتره. چون یگانای سری 7 کمی سخت گیرن. مثلا رفیق من 724 بود بعضی وقتا اذیت میشد، ولی در کل خیلی خوب بود
    منم اگر برم سربازی دوست دارم آموزشی بیافتم اونجا
    Last edited by DariushGreat; 02-06-2014 at 15:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من تیر ماه فارق التحصیل میشم و لیسانس میگیرم . حالا میخواستم ببینم میشه کاری کرد که وقتی اعزام من که به احتمال زیاد میخوره شهریور یک ما جلوتر بیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چطوری اقدام کنم ؟

مثلا مرداد ماه اعزام بشم. اینطوری دیگه با لیسانسه ها نمیافتم ؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •