تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2229 از 4428 اولاول ... 1229172921292179221922252226222722282229223022312232223322392279232927293229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,281 به 22,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم شاندیز کرج:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس چرا سرعت بچه های فروم از من بیشتره؟ اشکال از خط تلفنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا درخواست هدیه نوروزی واس من ثبت نمیشه؟ ایمیل و شماره میدم ولی این ارور میده :
    درخواست شما انجام نشدThe server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رفیق قیمت همین سرویسی که میگی رو با اسمش به من میگی؟
    خوب البته فعلا چیزایی که میگم امید و آرزوهامه !!!!!!
    من فعلا اکانت تست 256 گرفتم رایگان یک ماه ، تقریبا تا هالا شبا باهاش 3 گیگ کلا دانلود کردم !!!!!! 3 ماهه 256 تقریبا 32 تومنه ولی اهتمالا 512 بگیرم 3 ماهه 40 تومن ، بینم اون شبا چطوریه یا پولمو انداختم سطل اشغال یا ما هم شانس میاریم مثل بعضیا . ولی 128 نامحدود فک کنم ماهی 25 تومنه تقریبا ، گرونه .

جالبه مخابرات 512 نامحدود میده با کیفیت اشغال 25 تومن اونوقت پارس 128 نامحدود 25 تومن ، ولی مخابرات میگن صبحها سرعتش خوبه بعد از ظهر به بعد تا فردا صبح اشغال (بطور معمول) ولی با پارس خیالت راحته 20 گیگ اول با سرعت 1 مگ بت میدن بدون هیچ قعطی . در نتیجه پارس ریسکش خیلی کمتره

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من فعلا اکانت تست 256 گرفتم رایگان یک ماه ، تقریبا تا هالا شبا باهاش 3 گیگ کلا دانلود کردم !!!!!! 3 ماهه 256 تقریبا 32 تومنه ولی اهتمالا 512 بگیرم 3 ماهه 40 تومن ، بینم اون شبا چطوریه یا پولمو انداختم سطل اشغال یا ما هم شانس میاریم مثل بعضیا . ولی 128 نامحدود فک کنم ماهی 25 تومنه تقریبا ، گرونه .

جالبه مخابرات 512 نامحدود میده با کیفیت اشغال 25 تومن اونوقت پارس 128 نامحدود 25 تومن ، ولی مخابرات میگن صبحها سرعتش خوبه بعد از ظهر به بعد تا فردا صبح اشغال (بطور معمول) ولی با پارس خیالت راحته 20 گیگ اول با سرعت 1 مگ بت میدن بدون هیچ قعطی . در نتیجه پارس ریسکش خیلی کمتره
    از کجا میشه اکانت تست یک ماهه گرفت؟
    من الان با مخابرات قرار داد دارم میتونم یک ماه از این استفاده کنم ببینم چطوره؟

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

یعنی در کل اگه در ماه زیره 20 گیگ دانلود داشته بام سرعتم 100 کیلوبایته ؟ یعنی اگه مصرف من ماهی 19 گیگ باشه انگار نت 1 مگ گرفتم ؟ اینکه خیلی خوبه ؟
    بله یعنی سرعتت در حقیقت 1 مگابیت یعنی 130 کیلوبایت بر قانیه هست تا 19 گیگ و 999 مگ و 999 کیلوبایت بعد اون سرعتت میشه 128 کیلوبیت یهنی 16 کیلوبایت که اونم من به راه حل میتونم به همون 1مگ برسونم !

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اینم شاندیز کرج:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس چرا سرعت بچه های فروم از من بیشتره؟ اشکال از خط تلفنه؟
    حاجی سرعتت مشکلی نداره اصلا عالیه همون 1 مگابیته دیگه !

داره خودمونی میشه arashrahimiaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راه حل چیه ؟ سرور ایرانی‌؟ البته من آسیاتکم !

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا جان شما وضعتون اینجوریه !!! الکی مردمو با دانلودای خودتون گمراه نکنید .

من با 256 تست بهترین حالت شبی 913 مگ دانلود کردم ، و بدترین حالت هم 16 مگ بوده !!!!!!!!!!!!!!!

بعدش هم یکی بود تو همین انجمن نمیدونم کجایی بود چند صفحه قبل که اکانت 1 مگ داشت اون هم ، باز کلی مینالید البته نگفت شب چقدر میگیره ، در هر صورت اینکه شما تبلیغ شرایط خودت رو میکنی ، وضعیت دیگران هم ضمیمه اش کن .
    اینترنت منم وصل شد ولی کاشکی وصل نمیشد !!!!!!!! پینگ با تهران 150 !!! پینگ با 4.2.2.4 حدودا 450 !!!! دوستان چرا پینگ اینطوری ؟ من پینگ خارج برام مهم نیست چون با سرور های داخل بازی میکنم ! با تهرانم 150 !!! چه خبره !!! دوستان دیگه هم پینگ با تهران گذاشتن 25-30 بود مال من چرا اینطوری !!!!

دوست عزیز این نفری که گفتی ناراضی بوده نمیدونم کیه ولی من با سرویس ۱ مگم مشکل دارم .پارس یه جورایی مثل تخم مرغ شانسیه شاید هم وضعیت نت ایران اینجور باشه ولی در پارس خیلی بیشتر نمود پیدا میکنه.مثالش هم این دوستان بالا که از سرویس هاشون ناراضی هستن و یکی مثل سعید عزیز که رکورد دانلود شبانه میزنه ولی کمتر کسی بجز سعید در تاپیک دیدم که اینقدر سرویسشو دوست داشته باشهگر کمی در تاپیک تست سرعت speedtest سرک بکشید یک براورد کلی دستتون میاد
    Last edited by rasoulrasoul; 19-03-2013 at 17:03.

9. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر میکنم ایده آل ترین حالت ممکن برای منه. این چند روز سرعت خوبی داشتم. سرویس 512-4G :

11. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز این نفری که گفتی ناراضی بوده نمیدونم کیه ولی من با سرویس ۱ مگم مشکل دارم .پارس یه جورایی مثل تخم مرغ شانسیه شاید هم وضعیت نت ایران اینجور باشه ولی در پارس خیلی بیشتر نمود پیدا میکنه.مثالش هم این دوستان بالا که از سرویس هاشون ناراضی هستن و یکی مثل سعید عزیز که رکورد دانلود شبانه میزنه ولی کمتر کسی بجز سعید در تاپیک دیدم که اینقدر سرویسشو دوست داشته باشهگر کمی در تاپیک تست سرعت speedtest سرک بکشید یک براورد کلی دستتون میاد
    من هم دقیقا منظورم شما بودی !!!! سرویس شما دوتا 1 مگ هست اون 5 گیگ شما ... خودت میدونی ، تازه بعدش... استغفرا... بیخیال .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •