تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2229 از 3195 اولاول ... 122917292129217922192225222622272228222922302231223222332239227923292729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,281 به 22,290 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از نظر فروش Ps3 هرگز به 360 نخواهد رسید کما اینکه این دو تا کنسول روی هم هرگز به DS نمیرسه و هر دوشون روی هم به Wii میرسند .
    فروش Ps3 یک روند صعودی برای مدت کوتاهی داشت اون هم به خاطر ورود Move به بازار بود و چون کاربر میتونست تجربه ی wii رو با Ps3 داشته باشه فروشش یک دفعه زیاد شد ولی الان دوباره با حالت قبلی برگشته .

برای دیدن آمار فروش این سایت رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

360

اصلا از این vgchartz امار نذارین چون قبلا هم تو بخش اخبار بازیها بحث مفصلی با دوستان و همکاران انجمن کردیم و کشف کردیم که خیلی آمارش شوتبرای برداشتن آمار امریکا فقط NPD و برای امار کل هم neogef معتبر هستش

آخرین آمار فروشی که این دو شرکت خودشون در GDC اعلام کردن برای ایکس باکس 50 میلیون شیپ شده و برای ps3 دقیقا 47.9 میلیون عدد کنسول هستش........ و :

حدود 11 ماه هستش که کنسول ایکس باکس در آمریکا فروش بیشتری داره (ار موقعی که کاهش قیمت داده) ولی در worldwide موقعیت تقریبا برابر چون همونطور که گفتم ps3 در بازار ژاپن موقعیت عالی و یکجانبه ای داره ..... .قبل از این 11 ماه هم فروش کلی ps3 بهتر بوده..... .

+

این که میرسه یا نمرسه رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد ولی اگه با همین روندی که داریم پیش بره مطیمنا ماکسیمم تا پایین سال 2012 امار فروششون به هم میرسه مگر اینکه کینکت خیلی بازار آمریکا رو تکون بده(که انصافا تا حد زیادی هم اینکارو انجام داده)

+

در مورد امار اروپا هم باید به امار کلی نگاه کرد نمیشه با آمار فروشگاه فلان مقایسه کرد اروپا رو بازار انگلستان تقریبا بیشترش ماله مایکرو هستش و بازار بقیه کشورها حالتی داره که توش سونی جلوتره...... .

واسه همه حرفای بالا هم آمار دقیق دارم خواستین میذارم

.
    راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.
    یه سوال می پرسم جواب بده:

شما خودتو بذار جای استیو بالمر رییس مایکروسافتوقتی سالانه فقط از فروش کارت گلد 750 میلیون دلار درامد داری(یعنی تقریبا اندازه فروش 13 میلیون نسخه از یه بازی)میری دنبال ساختن انحصاریهای سخت؟؟

این سونی هستش که به خاطر سیاست خاص خودش(رایگان کردن بازی آنلاین) باید بیشتر بره دنبال انحصاری ساختن نه مایکروسافت.....و گرنه ساختن یه بازی مثه god of war واسه مایکروسافت خیلی سخت نیس همینطور که تا حالا تو خیلی سبکا اثباتش کرده...........

.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

هر موقع هارد اصلی خود کنسول رو به کنسول آرکید وصل می کنم(وقتی هم که وصل می کنم هارد روی کنسول کامل جا نمیفته و راحت تکون میخوره.)

اگر کینکت هم به کنسول وصل باشه کنسول چراغ پایین سمت راستش قرمر میشه و ارور e68 میده که مربوط به کمبود جریان برق در دستگاه هست و این ارور معمولا برای هارد کنسول است.

بار دیگه که USB کینکت رو از کنسول جدا کردم کنسول ارور e68 نداد داشبرد کنسول بالا اومد اما هارد شناسایی نمیشه.

لطفا کمک کنید.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان.

هر موقع هارد اصلی خود کنسول رو به کنسول آرکید وصل می کنم(وقتی هم که وصل می کنم هارد روی کنسول کامل جا نمیفته و راحت تکون میخوره.)

اگر کینکت هم به کنسول وصل باشه کنسول چراغ پایین سمت راستش قرمر میشه و ارور e68 میده که مربوط به کمبود جریان برق در دستگاه هست و این ارور معمولا برای هارد کنسول است.

بار دیگه که USB کینکت رو از کنسول جدا کردم کنسول ارور e68 نداد داشبرد کنسول بالا اومد اما هارد شناسایی نمیشه.

لطفا کمک کنید.
    پاور دستگات رو چک کن با یه کنسول دیگه.

5. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اصلا از این vgchartz امار نذارین چون قبلا هم تو بخش اخبار بازیها بحث مفصلی با دوستان و همکاران انجمن کردیم و کشف کردیم که خیلی آمارش شوتبرای برداشتن آمار امریکا فقط NPD و برای امار کل هم neogef معتبر هستش

آخرین آمار فروشی که این دو شرکت خودشون در GDC اعلام کردن برای ایکس باکس 50 میلیون شیپ شده و برای ps3 دقیقا 47.9 میلیون عدد کنسول هستش........ و :

حدود 11 ماه هستش که کنسول ایکس باکس در آمریکا فروش بیشتری داره (ار موقعی که کاهش قیمت داده) ولی در worldwide موقعیت تقریبا برابر چون همونطور که گفتم ps3 در بازار ژاپن موقعیت عالی و یکجانبه ای داره ..... .قبل از این 11 ماه هم فروش کلی ps3 بهتر بوده..... .

+

این که میرسه یا نمرسه رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد ولی اگه با همین روندی که داریم پیش بره مطیمنا ماکسیمم تا پایین سال 2012 امار فروششون به هم میرسه مگر اینکه کینکت خیلی بازار آمریکا رو تکون بده(که انصافا تا حد زیادی هم اینکارو انجام داده)

+

در مورد امار اروپا هم باید به امار کلی نگاه کرد نمیشه با آمار فروشگاه فلان مقایسه کرد اروپا رو بازار انگلستان تقریبا بیشترش ماله مایکرو هستش و بازار بقیه کشورها حالتی داره که توش سونی جلوتره...... .
    آمار 47.9 میلیونی مربوط به 31 دسامبر 2010 و آمار 50 میلیونی مربوط به 11 ژانویه 2011 هستش یعنی مال 4 ماه پیش و آمار این 4 ماه درش لحاظ نشده :

کد:
    کد:
    در نتیجه آمار VGCHARTZ به هیچ عنوان به دور از واقعیت نیست ، صحت آمار یک سایت رو هم از بحث توی بخش اخبار یک سایت فارسی زبان نمیشه زیر سوال برد یا تایید کرد !

NeoGef اسم یک کاراکتر بازیهای مانگا هست و اون منبع آماری که شما بهش اشاره کردید NeoGAF یک انجمن اینترنتی هست مثل اینجا به زبان انگلیسی و باز به همین دلیل یک منبع موثق و مورد تایید نیست .

همچنین فروش یک کنسول رو بر حسب یونیت هایی که شیپ شدند محاسبه نمیکنند بلکه از روی یونیت هایی که فروخته شدند محاسبه میکنند - شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست .

و اما Vgchartz :
    کد:
    همون طور که میتونید بخونید آمارش رو به صورت هفتگی اعلام میکنه ، تنها ایرادی که بهش هست اینه که اعلام نمیکنه اطلاعتش رو از کدوم منبع به دست میاره و البته چیز عجیبی هم نیست ، ویکی لیکس هم اعلام نمیکنه از کجا مدارکش رو میاره ! . پس با یک بحث ساده در یک انجمن فارسی زبان نمیشه اعتبارش رو زیر سوال برد و آمارش رو مخدوش اعلام کرد .

اینجا رو هم ببینید :

کد:
    در مورد اروپا ، شاخص فروش وسایل الکترونیکی در کشورهای اروپایی حوضه شنگن فروشگاه های زاتورن ، مدیا مارکت ، کنراد و مدی مکس هستند و وقتی که این فروشگاه ها اعلام میکنند که بیشترین فروششن روی 360 هستش معنیش اینه که در این کشور ها فروش 360 خیلی خیلی بیشتر از Ps3 هستش و من خودم این مورد رو به چشم دیدم .

درست 2 ماه پیش زاتورن یک سری کنسول Ps3 آورد که سرش یک شارژر دوراسل که کنار کنسول میچسبید هم رایگان میدادند (یعنی خودشون رو برای فروش دارند پاره میکنند چون اون وسله 50 یورو پولشه - پست های عقب تر توی انجمن Ps3 رو ببینید پیدا میکنید پست من رو در بارشون) - زاتورن اعلام کرد که توی هر شعبه اش کلا 200 تا یونیت از این کنسول ها رو حراج کرده و بعد از گذشت 2 ماه هنوز که هنوز این کنسولها روی دستشون باد کرده و فروش نمیره در صورتی که زاتورن یکی از شلوغ ترین فروشگاه های اتحادیه اروپا هستش و در تمام زمینه ها فعالیت داره و البته زنجیره ای هم هست - یعنی مثل ایران فروشگاه ممد آقا نیست که بگید از روی اون نمیشه چیزی رو نتیجه گیری کرد .
    بد نیست بدونید وقتی زاتورن چیزی رو حراج میکنه اگر همون روز بهش نرسید دیگه گیرتون نمیاد و این کنسولها الان 2 ماهه که باد کرده !

اینجا میتونید وبسایت زاتورن رو ببینید و میبینید که در ازای 3 مدل 360 تنها یک مدل Ps3 وجود داره و این یعنی فروش کمتر این کنسول و نداشتن میل از طرف بزرگترین وارد کننده کل اروپا برای وارد کردن این کنسول :

کد:
    و یه چیز جالب دیگه ، همیشه خدا روی Ps3 و لوازم جانبیش یک حراجی هست ولی روی 360 نیست - حراج هم یعنی تبلیغ برای فروش و تازه شاید این میزان فروش بعد از زلزله ی ژاپن کمتر هم بشود .

چیزی که برای خود من خیلی جالبه محصولات ژاپنی و کره ای توی اروپا فروش زیادی دارند الا محصولات شرکت سونی و سامسونگ ! و تنها خریداران این محصولات معمولا شرقی ها مثل ایرانیها و کره ای ها و هندی ها و ... هستند و خود اروپایی ها اصلا به محصولات این شرکت ها نگاه هم نمیکنند !

مثلا در مورد تلویزیون و سیستم های صوتی یا فیلیپس میخرند یا LOEWE یا DENON که شاید اسم لویی رو توی ایران نشنیده باشید ، و اگر نشنیدید باید بدونید که بهترین برند تولید کننده لوازم صوتی و تصویری در سرتاسر دنیاست .

این هم سایتش :

کد:
    و اما در پاسخ به دوستمون که گفتند PSN و لایو فرقی با هم ندارند !

اولین و بزرگترین فرقش تعداد کاربراش هست که PSN هرگز به اون تعداد نمیرسه .
    دومیش تجربه ی مایکروسافت در سیستم عامل ها و تجهیزات شبکه هست که سونی هرگز این تجربه رو نداشته و نخواهد داشت .
    سومین دلیلش کانکشن ها و سرعت سرور هاست که باز PSN این طوری نیست .
    اینکه آنلاین یک بازی قشنگ هست یا نیست ربطی به خود شبکه ای که ازش استفاده میکنید نداره ، وگرنه یک بازی مالتی که روی هر دو کنسول و کامپیوتر هست شمار طرفداراش روی لایو خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتره تا PSN یا شبکه های دیگه مثل GameSpy خدابیامرز .

اگر بخواهیم حقایق رو قبول کنیم ، PS3 به خاطر بازی های انحصاری که داره فروش داره و اگر اونها رو نداشت حتما حتما ورشکست میشد پروژش و تا جایی که خبر دارم طراحش هم استعفا داده و الان یک شخص دیگه ای مسئولیت طراحیش رو بر عهده داره .

و از طرف دیگه ، باز اگر بخوایم حقایق رو در نظر بگیریم اگر سونی سر PS3 انقدر مغرور بازی در نمیاورد و سر هـک شدنش انقدر سخت گیری نمیکرد و اندکی قیمتش پایین تر از چیزی که بود ، میبود - 360 هرگز نمیتونست باهاش رقابت کنه و از رده خارج میشد .

وای چه قدر نوشتم
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 18:58.

7. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

از نظر فروش Ps3 هرگز به 360 نخواهد رسید کما اینکه این دو تا کنسول روی هم هرگز به DS نمیرسه و هر دوشون روی هم به Wii میرسند .
    فروش Ps3 یک روند صعودی برای مدت کوتاهی داشت اون هم به خاطر ورود Move به بازار بود و چون کاربر میتونست تجربه ی wii رو با Ps3 داشته باشه فروشش یک دفعه زیاد شد ولی الان دوباره با حالت قبلی برگشته .

برای دیدن آمار فروش این سایت رو ببینید :
    کد:

360 همیشه حدود 3 میلیون دستگاه جلوتر بوده و کماکان این روند رو حفظ کرده - اگر شما تشریف بیارید اروپا که فرمودید 50-50 هستش میبینید که اول روز بخش مربوط به 360 رو پر میکنند و آخر روز تقریبا همش رفته و خالی شده ولی بخش مربوطه به Ps3 همیشه ی خدا پر پره .
    البته از زمانی که قیمت 360 به Ps3 نزدیک شده یک مقداری توازن بیشتری ایجاد شده ولی کماکان 360 فروش بیشتری داره و دلیلش هم Live هستش ، Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه همون طور که اگر اندروید شاپ رو بهش 1000 سال دیگه فرصت بدی به اپل استور نمیرسه .
    دوست عزیز 360 یک سال زود تر از ps3 عرضه شده (360روز). این یه سال اون یه اپسیلون فروش بیشترو توجیه میکنه. در ضمن ده ها میلیون نفر (از جمله من و دوستام) اگه ps3 کپی خور میشد 100000 سال هم میگذشت 360 نمیگرفتیم. فکر نکنم کسی فروش 24 میلیونی xbox رو در مقابل فروش 150 میلیونی ps2 فراموش کرده باشه. این همه ملت دو تا دو تا 360 میگیرن(RROD) فقط و فقط برای کپی خور شدنش.

360
    اگر شما تشریف بیارید اروپا که فرمودید 50-50 هستش میبینید که اول روز بخش مربوط به 360 رو پر میکنند و آخر روز تقریبا همش رفته و خالی شده ولی بخش مربوطه به Ps3 همیشه ی خدا پر پره .
    این قسمت حرفتم که دیگه بدون شرح ...

اون قسمت psn و live و 1000 سال هم که ... چی بگم آخه حرف سه سال پیشو الان زدن... چند ساله نرفتی psn? تا حالا gran turismo زدی؟ killzone چی؟ .....چی؟
    Last edited by leonredfield; 01-04-2011 at 19:14.

9. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

من با آقای بالایی در تمام موارد هم نظر هستم .

دمت گرم آقا میلاد این نوشته های شما رو باید رو سنگ ح ک کنند بزنند به دیوار موزه های آلمان .

در مورد کاربران PSN تقریبا 2x شبکه Live هستند .

PSN = PSP + PS3
    Live = X360 + Xbox

در ضمن PS3 طرفداران خاص خودش رو داره که اصلا به خاطر بازی های انحصاری اون رو نمی خرن بلکه برای عشقشون به کنسول محبوب PS3 (ع) می خرنش .

یک سری دلایل برای خرید PS3 :

online service رایگان
    بازی های انحصاری
    نفرت از کنسول مقابل
    قدرت سخت افزاری بیشتر
    Last edited by Hunter lord; 01-04-2011 at 19:06.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته از زمانی که قیمت 360 به Ps3 نزدیک شده یک مقداری توازن بیشتری ایجاد شده ولی کماکان 360 فروش بیشتری داره و دلیلش هم Live هستش ، Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه همون طور که اگر اندروید شاپ رو بهش 1000 سال دیگه فرصت بدی به اپل استور نمیرسه .
    البته حرف میلاد رو من تا حد زیادی تائید میکنم به خاطر اینکه بالاخره هر عملی عکس العملی داره دیگه !! بالاخره هر حرکتی که Son برای پیشرفت PSN انجام بده Microsoft هم برای LIVE اش به روش دیگر انجام خواهد داد.

مسئله اینجاست که در اکثر اوقات کار های خلاقانه باعث صعود یک شرکت میشه نه بهبود روندش !! که همین امر باعث میشه همیشه در نظر کاربران MS بهتر عمل کنه چون تجربیات و امکاناتی رو که MS برای حفظ و

نگهداری و پشتیبانی شبکه ها داره رو هیچ وقت Sony نداشته مگر اینکه یک حرکتی انجام بده که مبتکرانه باشه.

البته استثنا های زیادی هم وجود داره که خب قابل پیش بینی نیستن !!

همین Windows Phone 7 رو کی فکرش رو میکرد انقدر ضعیف عمل کنه !! جوری که FAN های WIndows Mobile میان و میگن که نه خیر

این سیستم عامل آینده داره !! خب این یه حرف خنده داره !! مثل این میمونه که شما از عرش به فرش بیای و بگی که ما آینده داریم.

خب نه شما اگه زرنگ بودی همون جایگاه خودتو نگه میداشتی و حتی در صورت ممکن اونو ارتقا میدادی !

همین چیزا هم میتونه سره MS یا Sony بیاد که به شدت یکی رو به فرش بکشه و دیگری رو به عرش برسونه .

پس میتونیم نتیجه گیری کنیم که بحث های تخصصی در این رابطه نمیتونه خیلی جایز باشه. چون ثباتی درش وجود نداره.

12. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

یه سوال می پرسم جواب بده:

شما خودتو بذار جای استیو بالمر رییس مایکروسافتوقتی سالانه فقط از فروش کارت گلد 750 میلیون دلار درامد داری(یعنی تقریبا اندازه فروش 13 میلیون نسخه از یه بازی)میری دنبال ساختن انحصاریهای سخت؟؟

این سونی هستش که به خاطر سیاست خاص خودش(رایگان کردن بازی آنلاین) باید بیشتر بره دنبال انحصاری ساختن نه مایکروسافت.....و گرنه ساختن یه بازی مثه god of war واسه مایکروسافت خیلی سخت نیس همینطور که تا حالا تو خیلی سبکا اثباتش کرده...........

.
    چشم داداش جواب میدم. مایکروسافتی که فقط دنبال پوله اصلآ چه نیازی داره دو تا فن بهتر رو کنسولش بزاره تا صدای تراکتور نده. چه نیازی داره بازی خوب بسازه؟ به پولش رسیده دیگه. مایکرو سافت داداش من عمرآ بتونه یه شخصیت مثل kratos خلق کنه. زورش اون مارکوس گردن کلفت کاملا غیر اسطوره ایه.
    عزیز من اون کاری که آسونه و اصلآ نیازی به اثبات کردن هم نداره توانایی مایکروسافت برای ساخت بازی نیست، توانایی سونیه برای پولی کردن psn و فراموش کردن god of war, ico, shadow of the colossus, siren و ........... بازیای که مایکروسافت خوابشو ببینه بال در میاره. چرا منی که 360 دارم خونه دوستام ps3 بازی میکنم؟ واقعا چرا؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز 360 یک سال زود تر از ps3 عرضه شده (360روز). این یه سال اون یه اپسیلون فروش بیشترو توجیه میکنه. در ضمن ده ها میلیون نفر (از جمله من و دوستام) اگه ps3 کپی خور میشد 100000 سال هم میگذشت 360 نمیگرفتیم. فکر نکنم کسی فروش 24 میلیونی xbox رو در مقابل فروش 150 میلیونی ps2 فراموش کرده باشه. این همه ملت دو تا دو تا 360 میگیرن(RROD) فقط و فقط برای کپی خور شدنش.

360
    این قسمت حرفتم که دیگه بدون شرح ...

اون قسمت psn و live و 1000 هم که ... چی بگم آخه حرف سه سال پیشو الان زدن... چند ساله نرفتی psn? تا حالا gran turismo زدی؟ killzone چی؟ .....چی؟
    یک سال زود تر رلیز شدن به هیچ عنوان فروش بیشتر رو توجیه نمیکنه ! DreamCast هم خیلی زود تر از Ps2 عرضه شد ولی ورشکست شد ! و البته فروش بیشتر هم به منزله ی بهتر بودن نیست .

در مورد لایو و PSN هم همون طوری که گفتم شما دارید سطح کیفیتی کل شبکه رو با 4 تا بازی میسنجید ! در صورتی که براتون قابل درک نیست که سطح کیفیتی یک شبکه رو بازی های توش نمیسنجند دوست عزیز .

در مورد فروش بشتر Ps2 و مقایسه اش با کنسول های فعلی ، این حرف همون قدری خنده داره که وقتی به رئیس نوکیا گفته بودند آی فون 10 میلیون فروش داشته سال اول ، گفته نوکیا (کل کمپانی) روزی 10 میلیون فروش داره !

شما زمانی میتونی این مقایسه رو انجام بدی که هر دو کنسول اولین کنسول یک کمپانی باشند و در عین حال از سخت افزار تقریبا برابر بهره ببرند - نه اینکه بیاید دومین کنسول سونی رو (سابقه) رو با اولین کنسول یک شرکت دیگه مقایسه کنید !

این طوری باشه Wii از Ps3 و 360 بیشتر فروخته - پس از جفتشون بهتره .

توضیح بیشتر از این فکر نمیکنم لازم باشه .

من با آقای بالایی در تمام موارد هم نظر هستم .

دمت گرم آقا میلاد این نوشته های شما رو باید رو سنگ ح ک کنند بزنند به دیوار موزه های آلمان .

در مورد کاربران PSN تقریبا 2x شبکه Live هستند .

PSN = PSP + PS3
    Live = X360 + Xbox

در ضمن PS3 طرفداران خاص خودش رو داره که اصلا به خاطر بازی های انحصاری اون رو نمی خرن بلکه برای عشقشون به کنسول محبوب PS3 (ع) می خرنش .

یک سری دلایل برای خرید PS3 :

online service رایگان
    بازی های انحصاری
    نفرت از کنسول مقابل
    قدرت سخت افزاری بیشتر
    ما یک لایو داریم یک Xbox Live داریم که Xbox Live زیر مجموعه لایو هست ، وقتی من دارم در مورد لایو صحبت میکنم کل مجموعه منظورمه نه یک بخش کوچکش - این 1 .

Online Service رایگان ، یعنی کیفیت پایین تر چون تولید کننده برای ارتقاء کیفیتش زیاد هزینه نمیکنه - اینها قوانین تجارت هستند که شما ازشون بیخبری و البته باز همین رایگان بودن یعنی تبلیغ که جون مادرتون بیاید کنسول من رو بخرید ، شبکه مجانی میدم ها

بازی های انحصاری PS3 همون طور که گفتم یکی از اصلی ترین دلایلش برای فروشش هست و اگر اونها رو نداشت تا حالا از رده خارج شده بود ، چه شما که به Ps3 میگی (ع) میخریدی چه نمیخریدی .

سخت افزار با قدرت بیشتر هم که اوووووووووه ، N هزار تا پست عقب تر من مقایسه سخت افزاری دو تا کنسول رو گذاشتم و هر کدوم در یک جاهایی نسبت به هم برتری دارند و در مجموع فرق خاصی با هم ندارند ، چون جاهایی که کارت گرافیک Ps3 کم میاره CPU به کمکش میاد و در جاهایی که CPU کنسول 360 کم میاره کارت گرافیکش به کمکش میاد . از نظر RAM هم که مال 360 بیشتره :

اگر اون مقایسه ها رو ندیدید اینجا رو ببینید :

کد:
    کد:
    حالا شما میخوای بگی سخت افزار این قوی تر از اونه یا اون قوی تر از اینه ، بگو مشکلی نیست - حرف باد هواست - ماشین حساب 100 سال پیش من هم از سخت افزارش از کامپیوتر شما قوی تره - کنتور که نمیندازه

و یه چیز جالبی که هیچ کدوم از فن ها چه Ps3 و چه 360 بهش توجه نمیکنند !

اگر سخت افزار قوی تری داری و راندمانت با کنسولی که سخت افزار ضعیف تری داره طبق ادعای این دوستان برابر باشه ، پس اونی که سخت افزار ضعیف تری داشته و همون راندمان رو گرفته کارش درست تر بوده .

نفرت از کنسول مقابل هم فقط و فقط یک بحث احساسی هست و به هیچ عنوان ارزش نداره که بخوام سرش توضیح بدم ، باز من توی همین انجمن پارسال یک سری لینک فرستادم که طرفداران هر کنسولی 100 تا دلیل داشتند که از کنسول مقابل بدشون بیاد
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 19:23.

15. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوستان.

لطفا کمک کنید.
    وقتی هارد وصل نیست و کینکت وصله مشکلی نیست؟
    پیشنهاد دوستمون samgun رو حتما امتحان کن.

17. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •