یه فرم دیگه بگیر ادرس را شهر خودتان بنویس و مهر و شماره ثبت شرکت را بنویس..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه فرم دیگه بگیر ادرس را شهر خودتان بنویس و مهر و شماره ثبت شرکت را بنویس..
یعنی چی یعنی شرکتای دیگه نمیدن ؟ شما پست منو درست نخوندی . من دارم میگم با 100 تا نامه و چیزی که گفتن قبول نکردن بعد میگی عید پفک 1 مگ میده ؟ جون خودشون و اون شکمشون که 1 مگ مثل پفک میده . خداییش رنگ زدم آسیاتک اصلا اسمی از نامه برای 512 نبرد من بهش گفتم که نامه میخواید یا نه . یه آره ای گفت که مثلا احتیاجی هم نیست اگه نامه نبود .
تا ساعت 2/5 سرعت خوب بود با 100 تا 110 دانلود میکرد.
2/5 تا 4 اومد رو 50...
الان باز خوب شده...
دیشب سرعت خیلی خوب بود نزدیک 1 گیگ دان کردم 128اکو ولی داون استریم روی544هست
خیلی خوبه نه؟
شاتل گفته بود از دیشب تا ساعت 8 امروز اختلال بوجود میاد ولی نیومد!!! البته من تا ساعت 3 بیدا ر بودم بعدش برق رفت خوابیدم! فکر کنم منظورش از اون کلمه خارجیه این بوده که برقا میره، همون main نمیدونم چی چی!!
![]()
Last edited by blackhero; 30-07-2010 at 09:58.
سلام دوستان کسی هست توی مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از شاتل سرویس گرفته باشه؟
ما که دیشب بیدار نبودیم ببینیم چی شد
اما الان نیم ساعته اومدم نت سرعت دانلود خیلی خوبه 66 تا 70 هست اما ping مثل دیروز هست
average = 405 ms
MR, اینجا از من نامه نخواستن، گفت کارت دانشجویی داری گفتم همرام نیست! دوستم همرام بود کارت اونو دادم و تمام
تو منطقه ای که شما هستی احتمالا پورتشون پر بوده و یا یه مشکلی داشتن که دست به سرت کردن والا راحت میدن همه جا
دیشب خیلی سرعتش خوب بود هرکی دان نکرده ضرر کرده اصلا هم قطع نشد
اون پیام اخطارم برای ما هم اومده بود خدا کنه هر شب توی سرویسشون اختلال ایجاد شه
یکی به من بگه اگه بخوام یه مگ بگیرم کی رو باید ببینم؟
هی میگه مجورز میخواد
مجوز دیگه چیه توی آمریکا بود نمی دونم کجا بود نوشته بود 30مگ سرعت حالا ما سر یک مگش باید هزارتا مجوز بگیریم
اون داستان که میگن اونایی که خیلی دانلود میکنن رو سرعتشون رو میارن پایین واقعیه؟برای 128 هم همینطوره یا اینکه فقط برای 1مگ وایناس
انگار مفتی داریم دانلود میکنیم چندک به خاطر ترافیک میگیرن سرعت رو آخر کار سرعت رو کم میکنن
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)