تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2228 از 2550 اولاول ... 12281728212821782218222422252226222722282229223022312232223822782328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,271 به 22,280 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز با وجود اینکه من مودم بی سیم به دردم نمیخوره پیشهنادتون رو میگید
    دوست گلم
    برید پاساژ سهند طبقه اول نمایندگی دی لینک (همون اول ورودی پله ها سمت راست رو که برید بالا اولین مغازه س )
    مشکلتون و اونی که میخواین بگید راهنمایی کنند
    اینی که الان شما اینجا میپرسید نمیشه قطعی جواب داد
    بسته به خطتتون و شرکت اینترنتی و......شرایط فرق میکنه

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست گلم
    برید پاساژ سهند طبقه اول نمایندگی دی لینک (همون اول ورودی پله ها سمت راست رو که برید بالا اولین مغازه س )
    مشکلتون و اونی که میخواین بگید راهنمایی کنند
    اینی که الان شما اینجا میپرسید نمیشه قطعی جواب داد
    بسته به خطتتون و شرکت اینترنتی و......شرایط فرق میکنه
    شرکت که مخابرات خط هم خیلی نویز داره مودم با چیپست برودکام میگن برای خط های نویز دار خوبه ولی من چون از مودم بی سیم استفاده ندارم میگن پیشنهاد دیگه ای ندارین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام دوستان بنده تازگیا سرویسم رو از مگا به 10 مگ تغییر دادم با تست اسپید هم تست کردم روزا 3.5 مگ میده شبا هم نصف میشه ب نظرتون مشکل از کجاست ک سرعت این قدر کمه من باید لااقل 900 کیلوبایت بتونم دان کنم اینم صفحه مودم ممنون میشم کمک کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جواب منم یکی بده ممنون میشم در ضمن اون دوستمونم ک در مورد سرعت مرکز مدنی اطلاعات می خواست این طور عرض کنم ک بنده سرویس ده مگ دارم الان دارم با 450 کیلوبایت دان میکنم ک البته خطم رو 4 مگ بسته شده ولی طول هفته سرعت هر از گاهی شبا نصف میشه روزا هم همون 450 رو میده

4. این کاربر از arash_scofield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

من قبلا مودم tp link 8811 داشتم (فکر کنم چیپست این مودم ها برودکام باشه ) و الانم دی لینک 2750 دارم که چیپستش برودکام نیست ولی هیچ فرقی احساس نکردم و در هر دو مودم میزان نویز برام یکسانه .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

جواب منم یکی بده ممنون میشم در ضمن اون دوستمونم ک در مورد سرعت مرکز مدنی اطلاعات می خواست این طور عرض کنم ک بنده سرویس ده مگ دارم الان دارم با 450 کیلوبایت دان میکنم ک البته خطم رو 4 مگ بسته شده ولی طول هفته سرعت هر از گاهی شبا نصف میشه روزا هم همون 450 رو میده
    خوب خط شما روی 4 مگ بسته شده برای همین نمیتونید بیشتر از 450 سرعت بگیرید . شما باید بگید خطتتون رو 10 مگ ببندن .

7. این کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خوب خط شما روی 4 مگ بسته شده برای همین نمیتونید بیشتر از 450 سرعت بگیرید . شما باید بگید خطتتون رو 10 مگ ببندن .
    فقط ی سوال دیگ وضعیت خطم چطوره بگم ده مگ ببندن هی دیس کانکت نشه ی موقع؟یکی هم اینکه زنگ بزنم بگم ده مگ میبندن یا باید برم مخابرات فرم اینا پر کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

فقط ی سوال دیگ وضعیت خطم چطوره بگم ده مگ ببندن هی دیس کانکت نشه ی موقع؟یکی هم اینکه زنگ بزنم بگم ده مگ میبندن یا باید برم مخابرات فرم اینا پر کنم؟
    خط شما 10 مگ رو میکشه ولی 10 مگ حداکثر مقداری هست که میکشه برای همین ممکنه وضع نویز خراب بشه ... snr شما الان 23 هست . خط من اشغاله و فقط 2 مگ میکشه و snr هم 5-6 هست ولی قطع نمیشه بنابراین بعید میدونم مال شما هم قطع بشه . فکر نمیکنم نیازی به رفتن به مخابرات باشه البته بقیه دوستان بهتر میتونن کمک کنن .

10. این کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خط شما 10 مگ رو میکشه ولی 10 مگ حداکثر مقداری هست که میکشه برای همین ممکنه وضع نویز خراب بشه ... snr شما الان 23 هست . خط من اشغاله و فقط 2 مگ میکشه و snr هم 5-6 هست ولی قطع نمیشه بنابراین بعید میدونم مال شما هم قطع بشه . فکر نمیکنم نیازی به رفتن به مخابرات باشه البته بقیه دوستان بهتر میتونن کمک کنن .
    ممنون داداش لطف کردی جواب دادی

12. این کاربر از arash_scofield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

قبلا که یک مگ بود سرعت دان چقدر بود؟؟روز وشب؟ و اون موقع روی چند مگ بسته بودن
    وضع وبگردی ؟؟سریع سایتها بالا می اومدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام مجدد

متاسفانه ما چند ما یکبار می خوایم از تجربیات دوستان در این تاپیک استفاده کنیم که بعضا دوستانلطف میکنند و جواب میدم و بعضا هم از چشم گم میشه.

ما 2 مگ را به 10 ارتقا دادم چون نخواستم به خاطر 3 هزار تومن ریسک کنم، اون زمان هم خط من روی 10 بسته شده بود ظاهرا الان هم روی 10 هست، شاید هم 8 می خواستم ببینم تنظیمات و... را میشه به نحوی تغییر داد که ریت بالاتر گرفت، من ریتم 4-5 بود که با تغییراتی که انجام دادم تا حدود 6.5 - 7 رسیده:

وضعیت (البته SNR الان کمه اکثرا 13.5 -14 میشه)

تنظیمات:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر فانوس طلایی و سایر دوستان عزیز...
    Last edited by ice_man_sh; 17-02-2015 at 03:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •