تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2228 از 2403 اولاول ... 12281728212821782218222422252226222722282229223022312232223822782328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,271 به 22,280 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دقیقا از ساعت 1 بامداد تا الان 3 بار نت اندیشه قطع شده ، اگه به تموم شدن حجم نامحدود ربط داره این قطعی ها که باید بگم من هنوز حجمم تموم نشده!
    عجیبه والا طرف میگه پینگم بالاست و همش قطعی دارم اونوقت جناب asksup می فرمایند که حتما حجمتون تموم شده...
    بله تایید میشه. دیشب 3 بار قطعی ترانزیتی اتفاق افتاده. امروز 5 شنبه بعید مخابرات تعطیل هست ولی در حال پیگیری موضوع هستیم.

در مورد پینگ بالا جواب اینه دوست عزیز

کسی که سرویس 128 نامحدود میگیره وقتی حجم تضمیین شدش تموم نشده سرعتش 700 کیلو بیت هست ولی وقتی این حجم رو تموم میکنه سرعت میشه 128 کیلوبیت. در این حالت وقتی مصرف اینترنت داشته باشید سریع به لیمیت 128 کیلو میخورید و پینگتون بالا میره و تایم اوت دارید.
    Last edited by asksup; 12-03-2015 at 10:08.

2. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

چرا این جکو تراژدیو تموم نمیکنید یه چیزی بگین بهتون نخندن آخه سرعت چه ربطی به پینگ و تایم اوت داره خوبه خودم شخصا 10 بار براتون تست گزاشتم باسرعت بالا بدون سرعت بالا از 128 نامحدود تا 512 نا محدود
    مگه بگین کیفیت خطای نامحدودتونو عمدا پایینتر از محدودا گزاشتین یا بگین رو نامحدودا روتر داغ میکنه یا ......
    اصلا شما درست میگی سرعت نامحدودا حجم تموم میکنن تایم اوت و ....پینگ زیاد میشه چطور تا ظهر عالیه اونوقت غروب و شب خر میاد فقط کابل نامحدودارو گاز میگیره
    تا حالا بارها بازیکنای کشورای دیگه گفتن چرا از isp شکایت نمیکنی یا عوضش نمیکنی انقد اذیت میکنه باورشون نمیشه میگم اینجا ایرانه شما چه دل خوشی دارین واقعا هرچی توضیح میدم درک نمیکنن نمیدونن لتنسی بالای 60 رو تجربه نکردن

ربطش اینه.

کسی که سرویس نامحدود داره مثلا 256 نامحدود:
    16 گیگ اول سرعتش هست 1 مگابیت. تو این سرعت چون پهنای باند کافیه با کارکرد های عادی این 1مگ پر نمیشه و پکتها لاست نمیشه. ولی وقتی 16 گیگ دانلود میکند سیستم سرعت رو به 256 کیلوبیت کاهش میده. در این حالت وقتی متوسط مصرف به 256 کیلوبیت میرسه سیستم شروع میکنه به کاهش سرعت و drop کردن پکتهای اضافه . در این حالت اول پینگ میره بالا و اگه مصرف هنوز بالا باشه پکت لاست دیده میشه.

Monthly Recv Volume usage limit (34292828>=16384000) KB

دوست عزیز باور کنید شما 16 گیگ ماهیانه با سرعت بالا رو تموم کردید و سرعت سرویستون کم شده.
    Last edited by asksup; 12-03-2015 at 10:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من مشکل پینگ و لاستم با اندیشه خیلی کمتر شده.کسایی که بازی میکنن نباید نامحدود بگیرن.سرویستون رو به حجمی تغییر بدین.من الان تا 10 شب مشکلی ندارم اما از 10 شب تا 2, 3 بامداد خیلی خراب میشه.آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من مشکل پینگ و لاستم با اندیشه خیلی کمتر شده.کسایی که بازی میکنن نباید نامحدود بگیرن.سرویستون رو به حجمی تغییر بدین.من الان تا 10 شب مشکلی ندارم اما از 10 شب تا 2, 3 بامداد خیلی خراب میشه.آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

ربطش اینه.

16 گیگ اول سرعتش هست 1 مگابیت. تو این سرعت چون پهنای باند کافیه با کارکرد های عادی این 1مگ پر نمیشه و پکتها لاست نمیشه. ولی وقتی 16 گیگ دانلود میکند سیستم سرعت رو به 256 کیلوبیت کاهش میده. در این حالت وقتی متوسط مصرف به 256 کیلوبیت میرسه سیستم شروع میکنه به کاهش سرعت و drop کردن پکتهای اضافه . در این حالت اول پینگ میره بالا و اگه مصرف هنوز بالا باشه پکت لاست دیده میشه.

دوست عزیز باور کنید شما 16 گیگ ماهیانه با سرعت بالا رو تموم کردید و سرعت سرویستون کم شده.
    عزیز من تو همون 16 گیگ 10 بار خدمتتون تست دادم هنوز تموم نشده بود کلی لاست داشتم
    من اصلا با سرعتم کاری ندارم کاملا هم راضیم دستتون درد نکنه بابت دانلودم ممنون فقط مشگل کیفیت خطه
    چرا شبا اینجور داغون میشه شما باید رسیدگی کنید با زیرساخت دیگه من که نباید بکنم
    من همونجور که مشاهده کردید 3 ساله فقط بینهایت دارم چرا این چندماه صدام در اومده ؟ صبح و بعد از ظهر لیمیت نیستیم مگه ؟ حتی 1 تایم اوتم ندارم
    اصلا حرف شما قبول
    بنده دانلود محدود بگیرم تضمین میدین پکت لاست نداشته باشم شبا مثلا 128 دو گیگ ؟
    میشه اصلا رو یک خط دوتا اکانت فعال کرد با دو یوزر و پسورد متفاوت؟یکی بینهایت و یکی نامحدود از تو مودم بتونم سوییچ کنم

رفیق از اون حرفا میزنینا کسی که بازی میکنه اول باید دانلودش کنه بعد بازی کنه دیگه
    حالا شما تو 9 شب یه تست بزار منم باورم بشه دانلود محدود لاست نداره
    Last edited by Angel Of Darkness; 12-03-2015 at 13:48.

8. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ربطش اینه.

اگه بخوایم بفهمیم حجم سرعت بالامون تموم شده یا نه جز دونه دونه جمع کردن راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

باشه میذارم.
    ولی چیزی که مشخصه اینه که کاملا همه چی برنامه ریزی شدس.همیشه روزا خوب تا 10 شب بعد خراب.و 5شنبه جمعه ها هم خراب! این چجوریه آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ کی اینجوری برنامه ریزی میکنه و چرا؟ ما پول میدیم که اینجوری خدمات بگیریم از شما؟ بازیچه دستیم مگه؟!نمیشه که هر وقت دلشون بخواد خوب باشه نخواد خراب! جه وضعیه آخه؟!

11. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باشه میذارم.
    ولی چیزی که مشخصه اینه که کاملا همه چی برنامه ریزی شدس.همیشه روزا خوب تا 10 شب بعد خراب.و 5شنبه جمعه ها هم خراب! این چجوریه آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ کی اینجوری برنامه ریزی میکنه و چرا؟ ما پول میدیم که اینجوری خدمات بگیریم از شما؟ بازیچه دستیم مگه؟!نمیشه که هر وقت دلشون بخواد خوب باشه نخواد خراب! جه وضعیه آخه؟!
    نه دوست عزیز
    فرمایشات شما ئ دیگر دوستان در حال پیگیری هست. یه کارایی رو میشه سریع انجام داد یه سری بیشتر طول میکشه. هفته دیگه چند تا خبر خوب بهتون میدم. منتظر باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه بخوایم بفهمیم حجم سرعت بالامون تموم شده یا نه جز دونه دونه جمع کردن راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟
    نه تو صفحه اول اکانتینگ مینوسه
    هفته دیگه تو صفحه اول crm هم میزاریم

14. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •