با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشترکین ASK سرویس شما هم با قطعی و تایم اوت ، پینگ بالا دچار شده چند روزه ؟ رسماً شده دایال آپ ، هر 10دقیقه قطعی داره ، پینگ از 150 تا 2000 در نوسان ...![]()
چند روزه؟؟!! خوش به حالت واسه ما چند ماهه![]()
واسه من که مرکز چهارم مشکل زیادی نداره
اما با کریو سرعت از زیر 1 کیلوبایت تا 2-3 کیلوبایت با هر چند ثانیه قطعی در نوسانه
دوستان دیگه هم این چند روزه با کریو مشکل پیدا کردن؟
کدوم مرکز هستید دوست عزیز؟ احتمالا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمین شدتون رو تموم کردید؟
Last edited by asksup; 12-03-2015 at 01:28.
شما که مطمئنا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمینیتون تموم شده. البته اگه درست از پست های قبلیتون یادم مونده باشه و گرنه اگه مشکلی هست بفرمایید پیگیری کنم
دقیقا از ساعت 1 بامداد تا الان 3 بار نت اندیشه قطع شده ، اگه به تموم شدن حجم نامحدود ربط داره این قطعی ها که باید بگم من هنوز حجمم تموم نشده!
عجیبه والا طرف میگه پینگم بالاست و همش قطعی دارم اونوقت جناب asksup می فرمایند که حتما حجمتون تموم شده...![]()
سلام ، بله نامحدود 256 ، مرکز صومعه سرا. الان 2 ساله دارم از این سرویس استفاده میکنم ولی دیگه قطعی یک ربع به یک ربع نداشتم حتی وقتی سرعت واقعی می شد. High Latency و پینگ پر نوسان بماند . SNR برای دانلود و آپلود به ترتیب 28 و 21.
از 2:45 بامداد تا الان 2بار قطعی .
چرا این جکو تراژدیو تموم نمیکنید یه چیزی بگین بهتون نخندن آخه سرعت چه ربطی به پینگ و تایم اوت داره خوبه خودم شخصا 10 بار براتون تست گزاشتم باسرعت بالا بدون سرعت بالا از 128 نامحدود تا 512 نا محدود
مگه بگین کیفیت خطای نامحدودتونو عمدا پایینتر از محدودا گزاشتین یا بگین رو نامحدودا روتر داغ میکنه یا ......
اصلا شما درست میگی سرعت نامحدودا حجم تموم میکنن تایم اوت و ....پینگ زیاد میشه چطور تا ظهر عالیه اونوقت غروب و شب خر میاد فقط کابل نامحدودارو گاز میگیره
تا حالا بارها بازیکنای کشورای دیگه گفتن چرا از isp شکایت نمیکنی یا عوضش نمیکنی انقد اذیت میکنه باورشون نمیشه میگم اینجا ایرانه شما چه دل خوشی دارین واقعا هرچی توضیح میدم درک نمیکنن نمیدونن لتنسی بالای 60 رو تجربه نکردن
Last edited by Angel Of Darkness; 12-03-2015 at 08:40.
کریو ؟
هر چی رو بگی تست زدم
همین کریو که رو وی پی اس خودمه دوستم داره 10 کیلومتر خارج شهر راحت کار میکنه ، مخابرات ، های وب ، اندیشه رو هر سه تست شده
ولی اینجا معلوم نیست 4/5 روزه جی شده
الان 9 صبح به زور تونستم فیس باز کنم اصلا تعطیله
این چند وقته که پینگ داغون بود با کریو مشکل حل میشه و تایم اوت نمیداد ، الان اون درست شده ظاهرا ولی کلا شده اینترانت نمیتونی کاری کنی گویا همه پروتکل های مربوطه به فیلتر شکن ها رو بستن موندم خودشون مشکل پیدا نمیکنن ؟ اگه بستنی بود که راحت میبستن فقط مواقع خاص !! مجبور میشن ببندن الان معلوم نیست چه تفییراتی دارن میدن که وضع اینطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)