تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2227 از 2403 اولاول ... 12271727212721772217222322242225222622272228222922302231223722772327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,261 به 22,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

2. 2 کاربر از shahin1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مشترکین ASK سرویس شما هم با قطعی و تایم اوت ، پینگ بالا دچار شده چند روزه ؟ رسماً شده دایال آپ ، هر 10دقیقه قطعی داره ، پینگ از 150 تا 2000 در نوسان ...

داره خودمونی میشه hosebr3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مشترکین ASK سرویس شما هم با قطعی و تایم اوت ، پینگ بالا دچار شده چند روزه ؟ رسماً شده دایال آپ ، هر 10دقیقه قطعی داره ، پینگ از 150 تا 2000 در نوسان ...
    چند روزه؟؟!! خوش به حالت واسه ما چند ماهه

5. این کاربر از hosebr3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cheshmak.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

واسه من که مرکز چهارم مشکل زیادی نداره

اما با کریو سرعت از زیر 1 کیلوبایت تا 2-3 کیلوبایت با هر چند ثانیه قطعی در نوسانه
    دوستان دیگه هم این چند روزه با کریو مشکل پیدا کردن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کدوم مرکز هستید دوست عزیز؟ احتمالا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمین شدتون رو تموم کردید؟
    Last edited by asksup; 12-03-2015 at 01:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

چند روزه؟؟!! خوش به حالت واسه ما چند ماهه
    شما که مطمئنا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمینیتون تموم شده. البته اگه درست از پست های قبلیتون یادم مونده باشه و گرنه اگه مشکلی هست بفرمایید پیگیری کنم

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیقا از ساعت 1 بامداد تا الان 3 بار نت اندیشه قطع شده ، اگه به تموم شدن حجم نامحدود ربط داره این قطعی ها که باید بگم من هنوز حجمم تموم نشده!
    عجیبه والا طرف میگه پینگم بالاست و همش قطعی دارم اونوقت جناب asksup می فرمایند که حتما حجمتون تموم شده...

10. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما که مطمئنا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمینیتون تموم شده. البته اگه درست از پست های قبلیتون یادم مونده باشه و گرنه اگه مشکلی هست بفرمایید پیگیری کنم
    سلام ، بله نامحدود 256 ، مرکز صومعه سرا. الان 2 ساله دارم از این سرویس استفاده میکنم ولی دیگه قطعی یک ربع به یک ربع نداشتم حتی وقتی سرعت واقعی می شد. High Latency و پینگ پر نوسان بماند . SNR برای دانلود و آپلود به ترتیب 28 و 21.
    از 2:45 بامداد تا الان 2بار قطعی .

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

کدوم مرکز هستید دوست عزیز؟ احتمالا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمین شدتون رو تموم کردید؟
    چرا این جکو تراژدیو تموم نمیکنید یه چیزی بگین بهتون نخندن آخه سرعت چه ربطی به پینگ و تایم اوت داره خوبه خودم شخصا 10 بار براتون تست گزاشتم باسرعت بالا بدون سرعت بالا از 128 نامحدود تا 512 نا محدود
    مگه بگین کیفیت خطای نامحدودتونو عمدا پایینتر از محدودا گزاشتین یا بگین رو نامحدودا روتر داغ میکنه یا ......
    اصلا شما درست میگی سرعت نامحدودا حجم تموم میکنن تایم اوت و ....پینگ زیاد میشه چطور تا ظهر عالیه اونوقت غروب و شب خر میاد فقط کابل نامحدودارو گاز میگیره
    تا حالا بارها بازیکنای کشورای دیگه گفتن چرا از isp شکایت نمیکنی یا عوضش نمیکنی انقد اذیت میکنه باورشون نمیشه میگم اینجا ایرانه شما چه دل خوشی دارین واقعا هرچی توضیح میدم درک نمیکنن نمیدونن لتنسی بالای 60 رو تجربه نکردن
    Last edited by Angel Of Darkness; 12-03-2015 at 08:40.

13. 4 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واسه من که مرکز چهارم مشکل زیادی نداره

اما با کریو سرعت از زیر 1 کیلوبایت تا 2-3 کیلوبایت با هر چند ثانیه قطعی در نوسانه
    دوستان دیگه هم این چند روزه با کریو مشکل پیدا کردن؟
    کریو ؟

هر چی رو بگی تست زدم

همین کریو که رو وی پی اس خودمه دوستم داره 10 کیلومتر خارج شهر راحت کار میکنه ، مخابرات ، های وب ، اندیشه رو هر سه تست شده

ولی اینجا معلوم نیست 4/5 روزه جی شده

الان 9 صبح به زور تونستم فیس باز کنم اصلا تعطیله

این چند وقته که پینگ داغون بود با کریو مشکل حل میشه و تایم اوت نمیداد ، الان اون درست شده ظاهرا ولی کلا شده اینترانت نمیتونی کاری کنی گویا همه پروتکل های مربوطه به فیلتر شکن ها رو بستن موندم خودشون مشکل پیدا نمیکنن ؟ اگه بستنی بود که راحت میبستن فقط مواقع خاص !! مجبور میشن ببندن الان معلوم نیست چه تفییراتی دارن میدن که وضع اینطوریه

15. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •