الان 2 ساغت و نیم شده درست نشد
فکر کنم اینم مثل دیروز ما را گذاشت سرکار
الان 2 ساغت و نیم شده درست نشد
فکر کنم اینم مثل دیروز ما را گذاشت سرکار
هر موقع گفتن پیگیری میکنیم یعنی میخوان بپیچوننت
وقتی زنگ زدی قطع نکن تا واست درستش کنن , کلا حدود 3 دقیقه طول میکشه تا واست ببره بالا وقتی هم بردن بالا چراغ adsl روی مودم ریست میشه
بخش فروش هم نرو چون کاری نمیتونن برات بکنن این کار پشتیبانیه
الان دوباره تماس گرفتم یکی برداشت. باز 4 -5 دقیقه پشت خط بودم.و گفت خطت اتوماتیک روی 10 مگ هست
بهش گفتم تنظیمات مودم میگه روی 3 مگه . گفت نه تنظیمات مودم مهم نیست. در مورد سرعت پایینم هم بهش گفتم گفت ممکنه خطت نویز داشته باشه
یا سیم کشی تلفن از پیش برق رد شده باشه. دیگه قطع کردم. بی خیالش دیگه 10 مگ نمی خوام
الان این تنظیمات الان مودم. دیگه اخر توانم همین قدر بود پیگیری نمی کنم. دیگه استانه تحملم به پایان رسید علکی فقط پول تلفن را حروم می کنم
کاملا هم نا امید نشدم. دوباره الان تماس گرفتم. پاسخگو 105 برداشت
در مورد مشکلم بهش نگفتم. یه راست ازش پرسیدم دان استریمم را روی چقدر بستن گفت 10
فکر کنم درست بگن این افت سرعت به خاطر خط تلفنم باشه که از داخل کنتور برق می گذره
الان این عکسی که گذاشتم پست بالا نویز بالا را نشون می ده
الکی گفته خواسته سر کارت بزاره
بیخیالش نشو مدام زنگ بزن تا بالاخره یکی واست درستش کنه خطت هم تا 14 مگ میکشه
شبا و عصرا زنگ بزن که مردا هستن و بهتر بلدن
الکی میگن گولشون رو نخور
اگر برات روی 10 بسته بودن ولی خطت نمیکشید باید snr ات میومد زیر 10 و لب مرزی میشد و غیر از اون باید ماکس ریت رو هم واست میزد همون حدود 3 مگ ولی الان زده 14 مگ
به غیر از اینا باید خطت هر دفعه با یه دان استریمی سینک میشد و کم و زیاد میشد ولی الان همیشه رو 3072 قفله که همون 3 مگ استانداره
از کدوم نمایندگی گرفتی؟
دوست من بیخیال نشو . مردم تو بعضی شهر ها میرن هئاپیما سوار میشن . 2 ساعت هواپیما تاخیر میکنه . به نشانه اعتراض وقتی به مقصد میرسن هواپیما رو ترک نمیکنن به مدت 2 ساعت . ( پرواز مشهد - شیراز ) و مشهد-کیش و ترکیه -تهران (هواپیمایی اسمان) اونوقت شما زود بیخیال شدی؟ نبینم دیگه این حرفا رو بزنی . حقته . این که گفتن رو 10 مگه اما فلانه و اینطوره همش برای پیچوندن شماست . مطمئمن باش حتی به بار به نفر گوشی رو برداره که کارت رو راه بندازه و با 10 مگ حال کنی . بعد بری 2 مگ بخری سرعتت بمونه رو 650 . به این فکر کن .
اینا برات رو 3 مگ گذاشتن . وضع خطط هم خوبه راحت 10 مگ میکشه
اکسین. نمی دونم والله میگی چیکار کنم. بچه ها اینجا یه چیزی میگن . پشتیبانی یه چیز دیگه
مثل خر موندم تو گل
حرف اینو اونو ول کن , اعداد مودمو ببین خودشون دارن باهات حرف میزنن میگن کی الکی میگه کی راست
با اکسین اشنایی ندارم ولی اگر پیگیر باشی درستش میکنن واست
الان هم زنگ زدم. یکیشون شماره ام را گرفت گفت پشت خط بمون. بعد 4 دقیقه دیدم جواب نداد قطع کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)