تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2226 از 4105 اولاول ... 1226172621262176221622222223222422252226222722282229223022362276232627263226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,251 به 22,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود
    با تمام احترامی که برای نظراتتون قائلم اما سپاه دیگه برای تحصیل کرده ها جای خوبی نیست! من اگه میخواستم اولویت بندی کنم برای تحصیل کرده ها میگفتم اول ارتش بعد وزارت دفاع بعد سپاه بعدش ناجا
    همه جا جای خوب و بد داره اما متاسفانه الان سپاه همش شده پست و پاسبخشی و ........ و در ضمن کوچکترین احترامی هم نه به خودت نه به درجت گذاشته نمیشه!
    اکثر رشته های مهندسی توی ارتش دوره کد میخورن و بعدش اکثرا یا رسته پیاده میخورن یا عمران و استحکامات و اداری توشون هست ولی کمه
    آقا تو رو خدا نگید ناجا بهتر از ارتشه! خدمت تو ناجا یعنی ته خط ! فقط ستاد فرماندهی تهرانش عشق و حاله بقیه جاهاش تو اقصی نقاط کشور برده داری مکانیزست!
    اولا همه باید قبول کنیم که کلا خدمت به قول شما برده داری مکانیزست نه فقط ناجا خصوصا برای تحصیل کرده ها

ثانیا برادر من ، شما هم فقط بدی های جایی که بودی رو دیدی

فکر کردی تو ارتش کوچکترین احترامی به خودت و به درجت گذاشته میشه!

در یگان من طرف بیسواده اما چون یه روز زودتر اومده و بالا خطیه می تونی هر کاری دلش می خواد نسبت به فوق لیسانس مملکت بکنه. همه رو تو یگان من می فرستن بالا برجک حتی فوق لیسانس!

اما چند متر اونورتر تو سپاه رفیقای من دارن حال می کنن.احترامشون رو دارن. هر موقع دلشون بخوان میان و میرن

سرباز صفرش گوشی دستشه جلو فرمانده بعد تو یگان من کادری گوشی دستشه فرمانده میگه گوشی ممنوعه!

همه جا خوب و بد داره اما مطمئن باش ارتشی که نمی تونه کادریاش رو سیر کنه، به سربازاش هم همونجوری نمی رسه

ناجا فقط مرزبانی اونم اگه جای حساسی بیفتی بده مثل اون بندگان خدای سراوان که اونام اگه فیلمش رو دیده باشی همه راحت خوابیده بودن و انگار نه انگار که دارن خدمت می کنن که یکدفعه میان میریزن سرشون و می برنشون

2. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

توکل به خدا
    من بچه شاهرودم استان سمنان
    والا اینجا اصن معلوم نیست کجا میندازن من الان فامیلامون هر کدوم یه ور افتادن(به جز اونایی که پارتی داشتن البته !)

4. این کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

خدمتی که من توش هستم و دارم به صورت زنده لمسش می کنم هیچکس نرفته برادر
    عزیز من هم قبول دارم که اگه بیفتی وسط تهران ارتش بهتره اما اگر آموزشی رو بیفتی وسط یه بیابون که 50 کیلومتر با هر موجود زنده ای فاصله داره و بعد یگان رو بیفتی وسط یه مشت آدمکش شرق کشور مطمئنا نمیگی خدمت ارتش خوبه
    رفیق من همون صفر 1 افتاد و مفتی مفتی آموزشیش تموم شد. آره اینجوری بیفتی عالیه اما اگر جای نفله ای اونم دور از خونه بیفتی و بخوای با ارتشی سر کنی که 5 هفته(35 روز) پشت سر هم بهت عدس پلو و استانبولی خالی بده مطمئنا روانی میشی
    ارتشی که من افتادم همه رو می فرسته بالا برجک حتی فوق لیسانس!
    همه جا گل و بلبل نیست ارتش
    نگران نباش رفیق خدا کریمه . بلاخره تموم میشه .
    Last edited by arash520; 31-05-2014 at 22:51.

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام رفیق برای پاسخ سریع
    من داخل سپاه پارتی نداشتم .فقط برگمو بردم بخش نیرو انسانیش برگه سبزم را گرفت گفت برو کاراتو انجام میدم . ولی الان داخل نظام وظیفه زده کد نیرو انتظامی ولی عصر تبریز!! موضوع را به همون مسول نیرو انسانی پادگان سپاهه زنگ زدم و گفتم کد نیرو انتظامی خوردم, اونم (مسول نیرو انسانی جایی که ازش پذیرش گرفتم) گفت احتمالش هست چند روز اینده که اتومات برگشتت بدن و کد اینجا بخوری!! یعنی میشه برگشت بخوره کدم به جایی که پذیرش گرفتم؟ پس چرا همون اول کد اون پادگان سپاهه نخورم و اول بهم کد نیرو انتظامیه را دادن؟

نیرو انتظامی از چه نظر میگی برای لیساسن ها راحت تره؟مگه معمولا خدمتش 24 ساعته نیست . داخل پاسگاه ها و سر چهار راه ها و..؟
    نیرو انتظامی ولی عصر تبریز بعد از اموزشی نیرو هاشو کجا تقسیم می کنه؟
    امیدوارم اما بعیده چون من بیچاره هم همچین حالتی داشتم و کارام رو کرده بودم اما انداختنم ارتش.

ببین همه چی بستگی داره به اینکا کجا بیفتی اما در کل اینکه سر چهارراه باشی(ولو 24 ساعت) بهتره یا اینکه یه جایی که یه آدم که سرش به تنش نمی ارزه هی بهت امر و نهی کنه ولو صبح تا ظهر باشه

منم فقط صبح تا ظهرم اما واقعا راضی نیستم. برای آدمی که خصوصا تحصیل کرده شخصیت مهم ترین چیزه که مطمئن باش توی اکثر جاها ارتش در این زمینه بسیار ضعیف تره(از مقایسه کادریاشون با هم میشه اینو فهمید)

به هر حال همه چی رو نهایتا یگانت مشخص می کنه. بسیاری اسما خدمت کردن اما واقعا بویی از خدمت واقعی و زجرآور به مشامشون نخورده

من رفیق دارم لیسانس مملکت ، 6 ماه آزگار بالای برجک بوده، حالا هم تازه ارتقا یافته به پاسبخش!!!!!!(ارتش)

هفته قبل هم تهران بودم سرباز ستاد نیروهای مسلح مثل کادری لنگ انداخته روی لنگ انگار نه انگار خدمته

اما در نهایت خدمت این دو تا یکسانه. شاید بگی رفیقت دو ماه کسر خدمت منطقه می خوره در عوض

اما باید بگم در جایی که نفس می کشی برات اضاف می زنن دو ماه که سهله ده ماه کسری هم جواب نمیده

اینا رو گفتم تا بدونی که همه خوب و بد دارن و مطمئن باش بدی توی ارتش بیشتره.

امیدوارم شما جای خوبی بیفتی

7. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود دوستان.منم افتادم 02 ارتش پرندک.چطور جاییه؟
    طبق اطلاعاتی که تابحال کسب کردم
    از میدون آزادی حدود 70 کیلومتر راهه .. به سمت ساوه
    جاش هم میگن یه مکان نوساخته و با امکانات استاندارد
    امیدوارم که فرمانده هاش قابل تحمل باشن ..

9. این کاربر از mani_111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا همه باید قبول کنیم که کلا خدمت به قول شما برده داری مکانیزست نه فقط ناجا خصوصا برای تحصیل کرده ها

ثانیا برادر من ، شما هم فقط بدی های جایی که بودی رو دیدی

فکر کردی تو ارتش کوچکترین احترامی به خودت و به درجت گذاشته میشه!

در یگان من طرف بیسواده اما چون یه روز زودتر اومده و بالا خطیه می تونی هر کاری دلش می خواد نسبت به فوق لیسانس مملکت بکنه. همه رو تو یگان من می فرستن بالا برجک حتی فوق لیسانس!

اما چند متر اونورتر تو سپاه رفیقای من دارن حال می کنن.احترامشون رو دارن. هر موقع دلشون بخوان میان و میرن

سرباز صفرش گوشی دستشه جلو فرمانده بعد تو یگان من کادری گوشی دستشه فرمانده میگه گوشی ممنوعه!

همه جا خوب و بد داره اما مطمئن باش ارتشی که نمی تونه کادریاش رو سیر کنه، به سربازاش هم همونجوری نمی رسه

ناجا فقط مرزبانی اونم اگه جای حساسی بیفتی بده مثل اون بندگان خدای سراوان که اونام اگه فیلمش رو دیده باشی همه راحت خوابیده بودن و انگار نه انگار که دارن خدمت می کنن که یکدفعه میان میریزن سرشون و می برنشون
    شما اگه پست های منو توی این تاپیک میخوندی متوجه میشدی که بارها گفتم همه جا جای خوب و بد داره و مختص یه ارگان نیست! من چند تا از دوستام مثل خودم سپاهن و دارن عشق و حال میکنن (اینو چند وقت پیش هم همینجا گفتم!) اما راجع به ارتش من راجع به جاهایی که توی پادگانهای شهرستان ماموریتی رفتم و از نزدیک دیدم حرف زدم ، هیچ کدوم از این پادگان ها هم تو منطقه شهری نبودن!
    هم سپاه و هم ارتش و هم ناجا جاهای وحشتناک دارن! اما هیچوقت شرایط ناجا رو با هیچ کدوم از ارگانها نمیشه مقایسه کرد چون نه تو کلانتری آسایش داری نه تو راهور نه تو مرزبانی! دادسرا که بماند!
    راجع به سواد و پایه خدمتی و نیروهای کادری گفتی! تمام این موارد توی سپاه هم هست! تو همون شرق کشوری که ازش اسم بردی چند تا از مواضع و پاسگاههای عملیاتی ما هم اونجاست و بهت بگم که با لیسانس و فوق لیسانس پست توپ و برجک و خاکریز هم دادیم! همچین هتل هم نبود!
    والا ما هم آموزشی توی یه بیابونی بودیم که تا چشم کار میکرد فقط بیابون بود و زمین خدا! بعد اون هم شده بودیم مارکوپولو!
    الان دقیقا درکت میکنم چی میگی. این خدمت لعنتی آدم رو داغون میکنه. خود من زندگیم تو این خدمت به گند کشیده شد. اما داداش سعی کن آستانه تحملت رو در برابر یه مشت آدم زبون نفهم یه کمی ببری بالا
    چون میگذرد غمی نیست

11. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

درود دوستان.منم افتادم 02 ارتش پرندک.چطور جاییه؟
    معروفه به هتل پرندک! یکی از دوستام آموزشیش اونجا بود... آنقدر هتل بود که نگو!!! حتی اردوی سه روزه شرایط سخت هم نبردنشون!!!

13. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

منم پرسیدم گفتن افتادم پادگان شهید رجایی نیروی انتظامی کرمانشاه.اگه کسی از حال و هواش میدونه بگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته من تجربه زیر آبی در این زمینه رو ندارم! اما چون چند روز دیگه برگ آبی باید به دستت برسه بسیار محتمله که درسته خصوصا اگه فرد مطمئنی اینکارو برات کرده

والا از نظر راحتی به نظر من برای تحصیل کرده ها اول سپاهه بعد انتظامی و بعد ارتش

انتظامی برای دیپلمه ها و پایین تر یه بدی داره و اون مرزبانی لب مرز افتادنه که مثلا ارتش اکثر جاهاش همچین موردی نداره و امن تره(کافیه تو دوره سربازیت از گروگانگیری های سراوان بلوچستان یکی اتفاق بیفته تا قدر جای امن رو بدونی)

ضمنا برقی ها اکثر 90 درصدشون در ارتش دوره کد می خورن و می فرستنشون یکی دو ماه یه جایی مثلا یه دوره تخصصی ببینن و بعد تقسیم میشن دوباره(از انتظامی خبری ندارم) در کل رشته بدیه در ارتش و احتمال داره هر بلایی سرت بیاد! لذا اگه تو انتظامی بیفتی مطمئنا از ارتش بهتره.البته اگه بتونی سپاه رو جور کنی واقعا بهتره خصوصا اگه نزدیک باشه

در کل همه چی به شرایط خودن بستگی اره که می تونی تغییرشون بدی یا نه
    صرفا جهت اطلاع !!!

من لیسانس برق الکترونیک دارم و بدون بند پ آموزشیم افتاد 01 تهران و یگانمم افتاد مراپش تهران ... ( ارتش )
    دوره کدم نخوردم !!
    حدودا یک سال ونیم هست که دیگه رشته برق کد نمیخوره جز گرایش قدرت ...
    زندگی تو ایران شانسیه چه برسه به خدمت رفتن ...
    یا علی

16. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

لیسانس کامپیوتر هم دوره کد دارن آیا؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •