داداش شما با آسیاتک در ارتباط نیستی احیاناً؟! هر چند وقت یه بار به صورت خودجوش تست سرعت شبانه میذاری که ماشالا همیشه هم خوبه! یه پا در میونی کن سرعت ما رو هم باز بذارن قول میدم منظم تبلیغ کنم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
داداش شما با آسیاتک در ارتباط نیستی احیاناً؟! هر چند وقت یه بار به صورت خودجوش تست سرعت شبانه میذاری که ماشالا همیشه هم خوبه! یه پا در میونی کن سرعت ما رو هم باز بذارن قول میدم منظم تبلیغ کنم![]()
یه جورایی مثل این پیامای تبلیغاتی شده این پست چند وقت یبار تا پیج و لود میکنیم زارت میاد جلوی چشمون!!!![]()
شاید به صورت جهانی غیر فعال شده
این درست بود تا چند روز پیش
سلام
کل دنیا رو چک کردم فقط ایران مشکل داره.
شاتل میگه از زیرساخت هست. شاید تخته کردن رفته![]()
نت 512 شما که یه فایل یک گیگی رو 5 ساعته داملود میکنه یعنی بهترین کیفیتو داری!!!! اصولا 512 نامحدود اگه با سرعت 64 دان کنه ساعتی 216 مگ و 5 ساعت یک گیگ! چیزی که شما انتظار داری غیر منطقیه!
دوستان سرویسهای ۱۰ مگ توی تایم های مختلف چه سرعتی رو میدن؟
روز = ؟
رایگان = ؟
نیم بها = ؟
وضعیت تک کانکشن و گیم چطوره؟
من مصرفم اصلا دانلود نیست و فقط وبگردی
میخواستم ببینم کدوم سرویس رو بگیرم که کمترین افت سرعت رو در زمانهای مختلف داشته باشه، سرویس های دارای تایم رایگان و یا نیم بها
ممنون
Last edited by smht_62; 13-06-2015 at 17:58.
بنده سرویس 10 مگ!!! شهاب!! دارم در روز سرورهای خارجی 300 تا 350 ماکزیمم و اکثرا 300
سرورهای داخلی 600 تا 650
در تایم رایگان 200 الی 250 چه سرور خارجی چه سرور داخلی
اینم از گرانترین سرویس اسیاتک!!
تک کانکشن در یک کلام افتضاح
گیم شدیدا اقتضاح و تایم اوت و محبور میشی همراهش از یه فیلتر شکن استفاده کنی
نهایتا جز دانلود رایگان توی باقی موارد همه سرویس ها شبیه هم هستند الکی پول خرج نکن
Last edited by amin885; 13-06-2015 at 20:24.
تایید میشه وضعیت من هم دقیقا همینطور هست با سرویس شهاب البته ماه اول دارم از اسیاتک سرویس میگیرم احتمالا برم جای دیگه
Last edited by hashem 021; 13-06-2015 at 21:54.
منم شهاب دارم از امروز سرعت روزانه ی سرورای خارجی اومده رو 300 400 در بهترین حالت خیلی افتضاح شده واسه ماهه بعد میرم رو چالاک و چلچله و بلبل و قناری و سایر احشام!!!!!
بله
بچه ها درست میگن
سرویس ده مگ با 512 هیچ فرقی نداره - مگر در دانلود شبانه که شبی 5 گیگ میده
ولی پولش هم زیاده - تقریبا 50 هزار تومنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)