تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2226 از 2403 اولاول ... 12261726212621762216222222232224222522262227222822292230223622762326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,251 به 22,260 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت Samanpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان. 6 7 سال هست که از مشترکین پارس انلاین هسم ولی چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن, حالا میخوام تخلیه کنم بیام آشنای اول. سوالم اینه که دانلود شبانه در آشنای اول رایگانه ؟ اگه رایگان هست در چه ساعاتی و سرعت در چه حدی هست.
    نه برادر من ... رایگان چیه ...... همه چیو زدن حذف کردن

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    دزدای اول گند شد باز ، هم نویزم بالاست ، هم سرعتم کم شده و هم اینکه page ها رو نصفه بالا میاره ، باید 10 بار رفریش کنم تا درست بالا بیاد
    امروز دانشگاه بودم که از تنطیم مقررات برام زنگ زدن و گفتن مشکلت حل شده یا نه که منم گفتم نه
    طرف خیلی پیگیر کارا بود و شمارش رو بهم داد که یه نسخه از قراردادم رو براش فکس کنم با یه شکایت کامل و واضح .امروز ساعت 3 ( تقریبا 2 ساعت پیش ) دوباره جلسه داشتن با زیرساخت و خود تنظیم و مقررات و .....
    راستی اون طرف که باهام صحبت کرد خودش دانشجوی ارشد توی لاهیجان هست و گفت حتما پیگیر کارا میشه
    حالا فقط مونده برم امور مشترکین مرکزی و یه نسخه از قراردادم رو بگیرم و براشون فکس کنم
    دوستانی که قرارداد دارن و توی قرارداد میزان سرعت توی بازه رایگان ذکر نشده بگن بهشون شماره بدم ، شما هم فکس کنید
    Last edited by hamidreza2010; 09-03-2015 at 17:00.

3. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستانی که از بسته های 3G همراه اول یا ایرانسل استفاده میکنن و میگن سرعت خوبه تو رشت ، لطف میکنن توضیح بدن وضعیت دانلودر ها چطوره ؟
    +
    اینطور که من تو سایت هاشون دیدم ، اگه به 150 مگ روزانه و 1.5 گیگ یه ماهه باشه که اصلا نمیصرفه !وقتی حجم 1.5 گیگ ماهیانه باشه ، سرعت 1000 مگ هم باشه کاملا بی ارزش میشه ! اگه بسته خاصی سراغ دارید برا هر کدوم از اپراتور ها که بشه حداقل ماهی 30 گیگ دانلود کرد ممنون میشم معرفی کنید استفاده کنیم ،

این آشنای اول رو هم فسخ میکنم تا عید
    من چند صفحه قبل سرعت دانلود با همراه اول رو گذاشتم
    به نظر من ایرانسل از لحاظ قیمت به صرفه تر هستش
    1 گیگ 1 روزه 2-8 صبح 1000 تومن
    ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود بمدت یک هفته 10 تومن
    ساعت 2-8 صبح 24 گیگ یک ماهه 10 تومن
    ایرانسل طرح شبانه 7 روزه 2-8 نامحدود با هزینه 10 تومن بنظرم ارزش داره ولی مثل اینکه جا با جا سرعتش خیلی فرق میکنه
    واسه من روی H و گاهی اوقات H+ و با استفاده از هات اسپات گوشی سرعتش حدودا 300-400 بود
    این سرعت های عالی که دوستان عکس میزارن حتما با بسته ممکن میشه ؟! من هم همراه اول و هم ایرانسل (سمت فلکه گاز سابق ! ) با 2 تا 3 آنتن حداکثر تا 150 رفتن اونم با نوسان شدید ! ( بدون بسته ) حتی زیر دکل ایرانسل رفتم با آنتن فول H+ سرعت تا 200 نهایت رفت !

(با دانلود منیجر گوشی)

میخواستم بدونم بعد از خرید بسته سرعت بیشتر میشه ؟! یا همینه ؟!

سلام دوستان. 6 7 سال هست که از مشترکین پارس انلاین هسم ولی چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن, حالا میخوام تخلیه کنم بیام آشنای اول. سوالم اینه که دانلود شبانه در آشنای اول رایگانه ؟ اگه رایگان هست در چه ساعاتی و سرعت در چه حدی هست.

خیر عزیز آشنای اول یا همون دزد اول هم یکی دو ماه بازی در آورد آخرشم دانلود شبانه رو حذف کرده وگرنه ما دنبال 3G و اینا و اینترنت سیمکارت بخاطر 4 تا دانلود نبودیم که فقط قرارداد های یک سالش ، دانلود شبانه اونم با نصف سرعت سرویس خریداری شده میده که اونم اطمینانی نیست 2 روز دیگه یهو حذف میشه
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-03-2015 at 18:01.

5. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب یه بررسی بکنیم ببینیم اینجا چه خبره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوباره معلوم نیست پای کی رفته رو سیم ها !!!

این کشتی ها نمودن ما رو ، لنگرو بکش بالا باباااااااااااااااا چند هزار نفر علاف شمان

صبح تا ظهر کلا وی پی ان قطع بود ، الان هم اینقدر کنده که نزنی سنگین تره

کلا پروتکل ssl و سایت های اینطوری واسه من بالا نمیاد ، پیج باز کردن و ... به کنار

عجیبه سرعت دانلودم خوب مونده

پیج باز نمیشه پینگ داغون ، بعضی سایت ها کلا بالا نمیاد هر فیلتر شکنی رو تست کردن گند خورده توش معلو نیست دوباره چه خبر شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوباره معلوم نیست پای کی رفته رو سیم ها !!!

این کشتی ها نمودن ما رو ، لنگرو بکش بالا باباااااااااااااااا چند هزار نفر علاف شمان

صبح تا ظهر کلا وی پی ان قطع بود ، الان هم اینقدر کنده که نزنی سنگین تره

کلا پروتکل ssl و سایت های اینطوری واسه من بالا نمیاد ، پیج باز کردن و ... به کنار

عجیبه سرعت دانلودم خوب مونده

پیج باز نمیشه پینگ داغون ، بعضی سایت ها کلا بالا نمیاد هر فیلتر شکنی رو تست کردن گند خورده توش معلو نیست دوباره چه خبر شده

DOWNTIME اعلام نشذه
    تا 1 تموم میشه. کار زیرساخته

ok شد
    Last edited by asksup; 10-03-2015 at 00:57.

9. 3 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

میخواستم بدونم بعد از خرید بسته سرعت بیشتر میشه ؟! یا همینه ؟!
    نه با خرید بسته دیگه بهتر نمیشه سرعت همینه البته بعضی شب ها یا ساعت ها سرعت بهتر میشه بعضی وقتها هم سرعت میاد پایین من با ایرانسل سرعت یک مگ و همراه اول سرعت 700 کیلوبایت دانلود داشتم گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کن و باهاش برو اینترنت یه تست بزن ببین چه جوری هستش و تو تنظیمات گوشی حالت شبکه رو حتما بزار روی WCDMA
    Last edited by saeid 22; 10-03-2015 at 13:09.

11. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان ساکن رشت. از کدوم شرکت سرویس بگیرم که کمترین پینگ رو داشته باشه؟ برای بازی انلاین میخوام. دانلود شبانه هم داشته باشه چه بهتر

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان ساکن رشت. از کدوم شرکت سرویس بگیرم که کمترین پینگ رو داشته باشه؟ برای بازی انلاین میخوام. دانلود شبانه هم داشته باشه چه بهتر
    از لحاظ پینگ برا گیم آنلاین ، شاتل و مخابرات پیشنهاد میشه ، که شاتل دانلود شبانه رو یکی دو شب دانلود کنی با قانون های مزخرف محدود میکنه ! مخابرات هم کلا شبانه نداره ، متاسفانه به لحاظ پینگ همین 2 انتخاب تو رشت هست !
    +
    مخابرات از سرور خاصی پینگ خواستی تو پیغام خصوصی بگو برات پینگ میگیرم تا اوضاع دستت بیاد
    Last edited by SA.JJ.AD; 10-03-2015 at 19:57.

14. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دوستان چرا snr دانلود و آپلود مودم و اندیشه عکس هم نوشته شده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •