تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2226 از 2376 اولاول ... 12261726212621762216222222232224222522262227222822292230223622762326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,251 به 22,260 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اجراي حكم محروميت از فردا
    ليدرهاي استقلال اجازه حضور در ورزشگاه رفسنجان را ندارند
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: ليدرهاي استقلال روز آينده حق حضور در ورزشگاه رفسنجان را ندارند.

مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره محروميت ليدرهاي باشگاه استقلال از حضور در ورزشگاه گفت: اين محروميت از روز آينده اعمال مي شود و من با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ صحبت مي كنم تا به اين افراد اجازه حضور در ورزشگاه رفسنجان را ندهند.
    وي ادامه داد: محروميت استقلال از بازي خانگي مربوط به اولين ديدار اين تيم خواهد شدكه ميزبان است.
    شريفي در اعتراض به ليدرهاي استقلال مبني بر عدم دعوت از آنها براي حضور در كميته انضباطي اظهار داشت: در متن راي آمده كه ليدرها تا اطلاع ثانوي حق حضور در ورزشگاه را ندارند براي اين كه من آنها را به كميته انضباطي دعوت كنم و از آنها توضيح بخواهم.
    امروز كميته انضباطي با صدور راي درباره ديدار استقلال و سايپا، ليدرهاي استقلال را از حضور در ورزشگاه منع كرد.
    استقلال بايد يك ديدار خانگي را نيز در استان هجوار تهران برگزار كند.
    انتهاي پيام/

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مس رفسنجان 1 - 3 استقلال

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه استقلالی های پی سی

آقا بعد از چند روز تاخیر منم قهرمانی استقلال رو تبریک میگم...........

غیبتم تو تاپیک به خاطر این بود که دوران آموزشی خدمت سربازی رو آغاز کردم ... و از امروز تا صبح شنبه تو مرخصی هستم ...

آقا جاتون خالی تو آسایشگاه پادگان .... استقلالی ها ترکیده بودن و سر از پا نمیشناختن... از اون طرف پرسپولیسی ها داغون بودن و داشتن سکته میزدن ... ولی دم بعضیاشون گرم از قهرمانی استقلال خوشحال بودن ... طرفدارای ذوب هم که هیچی نمیگفتن ...

این فصل یکی از بهترین فصلای استقلال بود همه چیزش آس بود...

به امید قهرمانی تو حذفی و لیگای بعدی .....

عـــــــــــــــشــــــــ ـــق اســـــــــــت اســــــــــــتقلال

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عکسی از ناراحتی ذوب آهنی ها ندارین ؟!!

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام خدمت همه استقلالی های پی سی

آقا بعد از چند روز تاخیر منم قهرمانی استقلال رو تبریک میگم...........

غیبتم تو تاپیک به خاطر این بود که دوران آموزشی خدمت سربازی رو آغاز کردم ... و از امروز تا صبح شنبه تو مرخصی هستم ...

.....[/color]

عـــــــــــــــشــــــــ ـــق اســـــــــــت اســــــــــــتقلال

سلام

از خدمت حرف زدی حالم بهم خورد ...یاد دوران خدمت خودم افتادم

ولی خوشحالم تو دوران اموزشی با قهرمانی استقلال اینقدر خوشحال شدی و روحیه گرفتی...
    راستی کجا خدمت میکنی...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چون من درجریان این موضوع بودم یه چیزی راباید بگم درجریان تحقیقاتی مشخص شد که بعدازاون بازی کذایی ( دوهفته قبل از رای فیفا) ح . ک(رمدیرعامل تیم پیزوری) که حکم فیفا درزمینه جریمه تیم پیروزی قرارگرفته بود طی حکمی به ع.ش (رییس وقت کمیته انظباطی) دستوربه کسر5 امتیاز کرد.متاسفانه دستشون هم دیرروشدیعنی زمانی روشدکه لیست تیمهای ایرانی حاضردرآسیاردشده بودوالابه شدت محکوم میشد باشگاه پیروزی. واقعا دلم به حال تیم سپاهان اصفهان می سوزه که قربانی چنین بازی کثیفی شد البته طبق روال ماایرانیها نوشداروبعدازمرگ سهراب رسید وهردواین جنابان ازکاربرکنارشدند اما چه فایده .البته یکی ازمقامات بالارتبه دستورمنع پیگیری قضیه رادادچون قضیه گل به خودی دروازه بان سایپا و تبدیل کردن باخت 3 بر1 به برد4 بر3 مقابل تیم صباهم داشت پیگیری میشد که این دستوررسید.ضمنا به مدیران تیم سپاهان هم دستورمنع پیگیری داده شد.
    به نکات خوبی اشاره کردی... منم برام سوال بود که چرا کاشانی از پرسپولیس رفت با اینکه تیمو قهرمان کرده بود و مصطفوی جاش اومد. و اون رئیس کمیته انضباطی هم برکنار شد. موضوع خیلی داره جالب میشه.

چه حقیقت داشته باشه چه نداشته باشه(که احتمالش فقط 1درصده)3امتیاز سپاهان بخشیده شد و فقط 2امتیاز ازش کسر شد

در ضمن همه جای دنیا بابت آشوب تماشاگرا،تیما محروم میشن.این محرومیت هم معمولا با 0-3 اعلام کردن نتیجه به نفع تیم مقابله نه کسر امتیاز از تیم حریف
    برعکس گفتی... دو امتیاز بخشیده شد و سه امتیاز ازش کم شد. البته میدونی چرا ؟ بعد از اون جریان که سپاهان دچار حاشیه شد و افت کرد. بازیهاشم که تو یه شهر دیگه برگزار میشد. پرسپولیس هم امتیازات عقب مونده رو جبران کرده بود. در ضمن بازی با سایپا و صبا رو هم من نمیدونستم. ولی در هر حال این قضیه خیلی جای بررسی داره. میگن هدایتی میلیاردر نفوذ زیادی داره... تو

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از خدمت حرف زدی حالم بهم خورد ...یاد دوران خدمت خودم افتادم

ولی خوشحالم تو دوران اموزشی با قهرمانی استقلال اینقدر خوشحال شدی و روحیه گرفتی...
    راستی کجا خدمت میکنی...
    جواد نیا قزوین ، وزارت دفاع

تو کجا بودی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال 3-0 مس

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

استقلال 4 مس 0

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چون من درجریان این موضوع بودم یه چیزی راباید بگم درجریان تحقیقاتی مشخص شد که بعدازاون بازی کذایی ( دوهفته قبل از رای فیفا) ح . ک(رمدیرعامل تیم پیزوری) که حکم فیفا درزمینه جریمه تیم پیروزی قرارگرفته بود طی حکمی به ع.ش (رییس وقت کمیته انظباطی) دستوربه کسر5 امتیاز کرد.متاسفانه دستشون هم دیرروشدیعنی زمانی روشدکه لیست تیمهای ایرانی حاضردرآسیاردشده بودوالابه شدت محکوم میشد باشگاه پیروزی. واقعا دلم به حال تیم سپاهان اصفهان می سوزه که قربانی چنین بازی کثیفی شد البته طبق روال ماایرانیها نوشداروبعدازمرگ سهراب رسید وهردواین جنابان ازکاربرکنارشدند اما چه فایده .البته یکی ازمقامات بالارتبه دستورمنع پیگیری قضیه رادادچون قضیه گل به خودی دروازه بان سایپا و تبدیل کردن باخت 3 بر1 به برد4 بر3 مقابل تیم صباهم داشت پیگیری میشد که این دستوررسید.ضمنا به مدیران تیم سپاهان هم دستورمنع پیگیری داده شد.
    دوست من...من نه پرسپولیسی هستم و نه استقلالی...
    ولی رحمان شاه حسینی یکی از بستگان نزدیک ماست....
    اون خودش استفعا داد و من دلیل استفعاش رو کامل می دونم...
    دلیلش اینی که شما گفتین و فکر می کنید نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •