تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2225 از 2365 اولاول ... 12251725212521752215222122222223222422252226222722282229223522752325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,241 به 22,250 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.اقا من قصد جسارت به شخصی رو نداشتم اگه هم گفتم قضاوت نکنید یا نمیدونید منظورم این بود که ما دوتا خودرو داریم و قرار بود اول هردو کیفیتی بشه بعد چون گفتن فقط تک استیج جلو تو سورن من گفتم قدرتی میخوام بشه .و کسی بهم پیشنهاد قدرتی نداد و من یه مشورت کردم برای قدرتی و اون تموم شد .اگر اشتباه برداشت شد یا از من ناراحت شدید من از همه اقایون معذرت میخوام
    حالا واسه این 206 من میخوام 3way نصب کنم پخش هم زنگ زدم پاپ استریو و رزو شد همون الپاین 164bt حدودا 1300 حالا واسه 3way من بررسی کردم انگار باید تو در جلو فقط تغییر داد و تیوتر جلو نصب کرد و یه ساب کیفیتی رو طاقچه که فری ایر باشه
    و در 2way هر چهارتا در به تفکیک مید رنج و میدبیس و دوباره ساب روطاقچه
    لطفا راهنمایی کنید ممنون
    تعریف شما از 2 way و 3 way درست نیست . در 2 way در حقیقت سیستم دارای 2 رکن برای خروجی هست و در 3 way سیستم دارای سه رکن برای خروجی هست. مثلا د یک کامپونت 2 way یک میدووفر و یک تیوتر وجود داره و یک کراس اوور. در 3 way. یک ووفر و یک میدرنج و یک تیوتر وجود داره و اینها هم اصلا ربطی به ساب نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در لینک فوق مثلا sqx 165.3 رو با sqx line معمولی مقایسه کنید.
    3 way نصبش درد سر داره. اصولا برای نصب چنین ستی ووفر به یک کانال آمپ وصل میشه و میدرنج و تیوتر به یک کانال دیگه. به نظر بنده ست 3 way بیشتر در رده های اند جذابیت و ارزش هزینه داره. مثلا یک آمپ av5.1 آدیسان به همراه esotec 342 داین آدیو. که فقط همین دوتا حدود 6300 در میاد و فکر آینده دور منه
    در رده قیمتی که شما میخوای هزینه کنی 2 way بگیری بهتر و با کیفیت تر در میاد.
    ساب رو هم اصلا روی طاقچه نصب نکنید. حتی ساب های فری ایر در باکس صدای زیبا تری دارند. اگر همسرتون از باکس داخل صندوق خوششون نمیاد یک باکس کوچک مثلا ساب 8 اینچ در باکس سیلد که هم حجم بسیار کمی داره هم یک صدای دلنشین و با کیفیت استفاده کنید.

2. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

تعریف شما از 2 way و 3 way درست نیست . در 2 way در حقیقت سیستم دارای 2 رکن برای خروجی هست و در 3 way سیستم دارای سه رکن برای خروجی هست. مثلا د یک کامپونت 2 way یک میدووفر و یک تیوتر وجود داره و یک کراس اوور. در 3 way. یک ووفر و یک میدرنج و یک تیوتر وجود داره و اینها هم اصلا ربطی به ساب نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در لینک فوق مثلا sqx 165.3 رو با sqx line معمولی مقایسه کنید.
    3 way نصبش درد سر داره. اصولا برای نصب چنین ستی ووفر به یک کانال آمپ وصل میشه و میدرنج و تیوتر به یک کانال دیگه. به نظر بنده ست 3 way بیشتر در رده های اند جذابیت و ارزش هزینه داره. مثلا یک آمپ av5.1 آدیسان به همراه esotec 342 داین آدیو. که فقط همین دوتا حدود 6300 در میاد و فکر آینده دور منه
    در رده قیمتی که شما میخوای هزینه کنی 2 way بگیری بهتر و با کیفیت تر در میاد.
    ساب رو هم اصلا روی طاقچه نصب نکنید. حتی ساب های فری ایر در باکس صدای زیبا تری دارند. اگر همسرتون از باکس داخل صندوق خوششون نمیاد یک باکس کوچک مثلا ساب 8 اینچ در باکس سیلد که هم حجم بسیار کمی داره هم یک صدای دلنشین و با کیفیت استفاده کنید.
    سلام و مرسی.با این اوصاف پس من دو ست کامپ بگیرم برای چهارتا در ؟ رنج پایین تر از فوکال و امپ ماسکونی در رتبه دوم چیزی مد نظر دارید و اینکه اگه چهارتا در کامپ بشه تویتر های عقب رو کجا باید گذاشت !
    یه سوال دیگه امپ های هلیکس کیفیت صداشون چطوره ؟امپ های خوبی هستند !! شاید خنده دار باشه ولی این وسط یکی از اشناهامون سپرده واسه یه پارس یه نیمچه سیستم ببنده
    قطعاتش هم اینا رو میخواد ببنده و مد نظرش شده
    کامپ هلیکس جلو + کواک هلیکس عقب طاقچه +جی فور هلیکس+ساب اینفینیتی کاپا 1200 و امپ جی وان هلیکس پخش رو هنوز فکرش رو نکرده
    به نظرتون اینا خوبه واسش و اینکه ایا اصلا چیزه خوبی در میاد تلفیق کامپ و کواک با هم ؟
    Last edited by Massih64; 31-07-2017 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهترین ابعاد و حجم باکس سیلد برای RS12 برای قرار گیری درون سمند چی هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین ابعاد و حجم باکس سیلد برای RS12 برای قرار گیری درون سمند چی هست؟
    باکس سیلد 32 لیتری. حجم مفید باکس باید 32 لیتر باشه . در باکس سیلد ابعاد اهمیت چندانی ندارن.

6. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام و مرسی.با این اوصاف پس من دو ست کامپ بگیرم برای چهارتا در ؟ رنج پایین تر از فوکال و امپ ماسکونی در رتبه دوم چیزی مد نظر دارید و اینکه اگه چهارتا در کامپ بشه تویتر های عقب رو کجا باید گذاشت !
    یه سوال دیگه امپ های هلیکس کیفیت صداشون چطوره ؟امپ های خوبی هستند !! شاید خنده دار باشه ولی این وسط یکی از اشناهامون سپرده واسه یه پارس یه نیمچه سیستم ببنده
    قطعاتش هم اینا رو میخواد ببنده و مد نظرش شده
    کامپ هلیکس جلو + کواک هلیکس عقب طاقچه +جی فور هلیکس+ساب اینفینیتی کاپا 1200 و امپ جی وان هلیکس پخش رو هنوز فکرش رو نکرده
    به نظرتون اینا خوبه واسش و اینکه ایا اصلا چیزه خوبی در میاد تلفیق کامپ و کواک با هم ؟
    سلام. چون دیدم دوستان و اساتید نیستن اجالتا جواب دست و پا شکسته ای میدم تا خودشون جوابتونو بدن.
    مدل ماشینتون چیه؟ مطمئنین رو درای عقب جا میشه کامپوننت قرار بدین؟ اگه اینطور باشه توییترا رو بالای قاب کمربند یا یه جایی مثل اون . اکثرا بصورت ابتکاری نصب میشه. ولی اگه با جای توییترش کنار بیاین نصب کامپوننت اونم رو در خیلی بهتر از رو طاقچه ست (حداقل از نظر کیفیت شنیداری برای مخاطب بهتره).
    امپای هیلکس از امپای با کیفیت بازار ایران هستن شاید بعضیا نپسندن ولی از نظر کیفیت ساخت جزء برندای خیلی خوب بازار بحساب میان.
    هم امپ جی وان هم جی فور مورد تایید اساتید هستن.
    در مورد تلفیق صدای کامپ و کواک باید اسم مدلشونم ذکر کنید که دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
    درمورد ساب هم اگه از خریدش مطمئن نیستن فکر میکنم تو این رنج قیمت مدلای بهتری هم بشه پیدا کرد. هم برند گلیدن هم راکفورد که خودمم ازش استفاده میکنم

ضمنا اقا AmirELX هم لازمه تشکر کنم واسه راهنماییشون درباره بهتر شدن صدای ساب bass boost روی 18db بود که گذاشتم رو 0db درسته که قدرت کمتر شده چون قبلا بیس رو حس میکردم ولی الان میشنومش ولی کیفیتش خیلی خیلی خوب شده از نظر قدرتم خیلی افت نکرده من راضیم.

8. 2 کاربر از dashmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام. چون دیدم دوستان و اساتید نیستن اجالتا جواب دست و پا شکسته ای میدم تا خودشون جوابتونو بدن.
    مدل ماشینتون چیه؟ مطمئنین رو درای عقب جا میشه کامپوننت قرار بدین؟ اگه اینطور باشه توییترا رو بالای قاب کمربند یا یه جایی مثل اون . اکثرا بصورت ابتکاری نصب میشه. ولی اگه با جای توییترش کنار بیاین نصب کامپوننت اونم رو در خیلی بهتر از رو طاقچه ست (حداقل از نظر کیفیت شنیداری برای مخاطب بهتره).
    امپای هیلکس از امپای با کیفیت بازار ایران هستن شاید بعضیا نپسندن ولی از نظر کیفیت ساخت جزء برندای خیلی خوب بازار بحساب میان.
    هم امپ جی وان هم جی فور مورد تایید اساتید هستن.
    در مورد تلفیق صدای کامپ و کواک باید اسم مدلشونم ذکر کنید که دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
    درمورد ساب هم اگه از خریدش مطمئن نیستن فکر میکنم تو این رنج قیمت مدلای بهتری هم بشه پیدا کرد. هم برند گلیدن هم راکفورد که خودمم ازش استفاده میکنم

ضمنا اقا AmirELX هم لازمه تشکر کنم واسه راهنماییشون درباره بهتر شدن صدای ساب bass boost روی 18db بود که گذاشتم رو 0db درسته که قدرت کمتر شده چون قبلا بیس رو حس میکردم ولی الان میشنومش ولی کیفیتش خیلی خیلی خوب شده از نظر قدرتم خیلی افت نکرده من راضیم.
    سلام .اقا سیستم پیشنهادی پارس این شد
    coax T1692 +comp T165s+ sub RF 1400T راکفورد
    amp helix g4 + kenwood 917d
    unit یا پایونر یا الپاین هنوز تصمیم نگرفته طرف
    اکسسوری هم همون راکفود گیج 2 یا 4
    الان بنظرتون خوبه این موارد
    تو امپ چهار کانال یه مقدار خروجی برای کواک کم هست حدود 20وات
    البته تو سایتش زده بود خروجی ها بر اساس 13.3 ولت محاسبه شده و در 14 ولت به 85*4 میرسه
    بقیه امپ ها هم گرون هستند خیلی بودجه نیست براش
    و این ساب باکس لوله ای چطوره کیفیتی هست یا قدرتی ؟
    جایگزین واسش هست که مکعب باشه و کیفیت بهتری داشته باشه؟
    راهنمایی بفرمایید.ممنون
    وای که دیگه باید سر به بیابون بزارم
    اون از سورن و اینم از این دوتا
    خب با تماسی که الان گرفتم امپ ماسکونی 1380 «4-130 one »و ساب گلادن 450 و هزینه ساخت باکس با لوگو شرکتی و جنس خوب 160 که کلا 600
    بقیه قطعات هم 2 میلیون « کامپ +کواک+امپ مونو »که بالا نوشتم
    برای یونیت هم قرار شد الپاین دوتا بخریم همون 164 ebt
    الان عزیزان این سیستم اوکی هست از نظر کیفیت برای پارس!!
    برای 206 هم کامپ فوکال 165 +کواک 690+جی فور هلیکس و 8106 کنوود مونو +یونیت الپاین فقط یه ساب جمع و جور بهم معرفی کنید فقط تا حد امکان زیاد فضا نگیره که خلاصه باید بعد این همه پول دادن تازه ناز هم بکشم
    لطفا اگر ایرادی هست یا پیشنهادی دارین بفرمایید ممنونم
    Last edited by Massih64; 01-08-2017 at 19:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من ضبطی می خوام تا حدود 300 400 تومن با باندی هم تو همین رنج برای پراید 132
    دوستان چه دستگاهی رو پیشنهاد میدن که هم کیفیت صدا خوبی داشته باشه و امکاناتی هم مثل بلوتوث خوردن رم sd شارژ با usb رو داشته باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من ضبطی می خوام تا حدود 300 400 تومن با باندی هم تو همین رنج برای پراید 132
    دوستان چه دستگاهی رو پیشنهاد میدن که هم کیفیت صدا خوبی داشته باشه و امکاناتی هم مثل بلوتوث خوردن رم sd شارژ با usb رو داشته باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام
    ضبط اشتباه هست، پخش یا هدیونیت درسته
    کیفیت صدا با 300 یا 400 تومان تقریباٌ محاله، ولی امکانات زیاد چرا...
    بهترین گزینه Kenwwod KDC-BT610U هست. ولی صدای پخش های رده ی متوسط و مبتدی کنوود و پایونیر بعد از سال 2006 خراب شد.
    بهترین پخش زیر 1 میلیون تومان رو سونی X100 میدونم (750 تومان)

اگر منظورتون از باند کواک بیضی شکل هست، گزینه های زیر خوب اند.
    هلیکس E69X
    گلیدن Alpha COX 609
    Hertz MPX690.3
    از بین همه شون گلیدن رو بیشتر می پسندم، حجم صدای بالا به همراه دقت کافی و نرمی توئیتر.
    ولی اگر دنبال کوبش بیشتر هستید و راضی به دل کندن از ساز و آواز هستید، هرتز بهتره.
    کواک هلیکس دیتیل زیادی داره (شاید از سایر گزینه ها صدای شفاف تر و بی رنگ تری داشته باشه) ولی نمیتونید بهش فشار بیارید. چون توان پایینی داره.
    اگر آمپلی فایر نداشته باشید، پولتون رو دور می ریزید.
    یک آمپلی فایر با حداقل توان 100 وات در هر کانال (مقاومت 4 اهم) احتیاج دارید.

12. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ضبط اشتباه هست، پخش یا هدیونیت درسته
    کیفیت صدا با 300 یا 400 تومان تقریباٌ محاله، ولی امکانات زیاد چرا...
    بهترین گزینه Kenwwod KDC-BT610U هست. ولی صدای پخش های رده ی متوسط و مبتدی کنوود و پایونیر بعد از سال 2006 خراب شد.
    بهترین پخش زیر 1 میلیون تومان رو سونی X100 میدونم (750 تومان)

اگر منظورتون از باند کواک بیضی شکل هست، گزینه های زیر خوب اند.
    هلیکس E69X
    گلیدن Alpha COX 609
    Hertz MPX690.3
    از بین همه شون گلیدن رو بیشتر می پسندم، حجم صدای بالا به همراه دقت کافی و نرمی توئیتر.
    ولی اگر دنبال کوبش بیشتر هستید و راضی به دل کندن از ساز و آواز هستید، هرتز بهتره.
    کواک هلیکس دیتیل زیادی داره (شاید از سایر گزینه ها صدای شفاف تر و بی رنگ تری داشته باشه) ولی نمیتونید بهش فشار بیارید. چون توان پایینی داره.
    اگر آمپلی فایر نداشته باشید، پولتون رو دور می ریزید.
    یک آمپلی فایر با حداقل توان 100 وات در هر کانال (مقاومت 4 اهم) احتیاج دارید.
    امیر خان نظرتون راجع به cde-147bt آلپاین چیه؟ میارزه با 7056 عوض کنم؟ ps165fx فوکال رو هم گرفتم ولی هنوز نصب نکردم. یکی گیر آوردم 700 میگه و تمیزه . قیمتش خوبه؟ آکش اگه بود فکر میکنید چند بود؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیر خان نظرتون راجع به cde-147bt آلپاین چیه؟ میارزه با 7056 عوض کنم؟ ps165fx فوکال رو هم گرفتم ولی هنوز نصب نکردم. یکی گیر آوردم 700 میگه و تمیزه . قیمتش خوبه؟ آکش اگه بود فکر میکنید چند بود؟
    امیرجان
    باید ببینید از تون آلپاین خوشتون میاد؟
    اگر دنبال صدای استریل هستید باید سمت سونی یا کلاریون برید.
    کامپ فوکال هم مبارکه بی صبرانه منتظر تحلیل صداش هستم.
    کامپتون ذاتاً یه رنگی داره که در اکثر رده های فوکال شنیده میشه. شاید با آلپاین زیادی Colorful بشه.
    147 اگر آکبند بود حدود 1 میلیون قیمت داشت.

15. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •