با اعلام شريفي
راي قلعهنويي، مايليكهن و كريمي هفته آينده اعلام ميشود
خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: راي پرونده شكايت مايلي كهن و قلعهنويي از يكديگر و همچنين شكايت فيروز كريمي از مايلي كهن تا پايان هفته آينده اعلام خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس مجتبي شريفي پس از جلسه كميته انضباطي تصريح كرد: مايلي كهن، قلعهنويي و كريمي با حضور در جلسه كميته انضباطي صحبتهاي خود را مطرح كردند.
وي ادامه داد: مايلي كهن درباره بيانيه شماره يك خود كه به نظر ميرسيد خطاب به قلعهنويي باشد اظهار داشت؛ از كجا معلوم كه منظور من قلعهنويي باشد. من نام هيچكس را نياوردهام.
رئيس كميته انضباطي يادآور شد: به مايليكهن گفتم آنچه كه از بيانيه برداشت ميشود نظير "كل يوم "، اين مورد را به ذهن متبادر ميكند كه منظور شما قلعهنويي است. با اين حال مايلي كهن اين موضوع را نپذيرفت و گفت اسمي از فردي نبرده است.
شريفي خاطرنشان كرد: قلعهنويي نيز در اين جلسه علت توهين هواداران استقلال به مايلي كهن در ديدار اين تيم برابر سايپا را صحبتهايي كه مايلي كهن با استناد به حرف هاي زرينچه مطرح كرده بود؛ دانست با اين حال ما اعتقاد داريم تحريك ملاكي براي فحاشي نيست.
رئيس كميته انضباطي با بيان اينكه درباره اين پرونده و همچنين شكايت فيروز كريمي از محمد مايلي كهن نياز به بررسي بيشتري است عنوان كرد: بايد به مستندات ديگري نيز توجه كنيم. بايد فيلم مصاحبه مايلي كهن و كريمي در پايان ديدار سايپا و صبا را بازنگري كنيم ضمن اينكه آقاي كريمي گفته يكسري شاهد به كميته انضباطي ميآورد.
وي از احضار ابراهيم تقيپور به كميته انضباطي خبر داد و گفت: با توجه به آنچه كه در اين جلسه گذشت اين بازيكن بايد در كميته انضباطي حضور يابد و درباره ديدار سال گذشته استقلال و پگاه توضيحاتي را ارائه كند.
شريفي ادامه داد: اگر به خودم بود با توجه به اتفاقاتي كه در اين چند روزه رخ داده همين امشب راي را صادر ميكردم اما نياز به بررسي بيشتري داريم. به همين دليل تا پايان هفته آينده راي نهايي را درباره پرونده شكايت مايلي كهن و قلعهنويي از يكديگر و شكايت كريمي از مايلي كهن صادر خواهيم كرد.
شريفي تصريح كرد: مايلي كهن از ليدرها و هواداران استقلال نيز شكايت كرده كه در اين باره فردا راي نهايي را صادر خواهيم كرد.
انتهاي پيام/