تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2224 از 4105 اولاول ... 1224172421242174221422202221222222232224222522262227222822342274232427243224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,231 به 22,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام رفقا خوبید
    یه سوال داشتم در واقع یه جور مشورت می خواستم .

من 20 فرودین 93 پست کردم برای 1 تیر 93 . بعدش رفتم دنبال پذیرش سپاه مدارکمم چند جایی دادم . اما الان که کدها مشخص شده (فقط داخل نظام وظیفه کدا را می تونید ببیند هنوز از پلیس+10 نمیشه پریینت گرفت) کد من پادگان ولی عصر تبریز(نیروانتظامیه) خورده .
    1-به نظرتون برم خدمت یا یه دوره تمدید کنم برای دور بعد و برم برای امریه یا پذیرش مجدد اقدام کنم ؟میگن نیرو انتظامی جالب نیست
    2-ارزش داره دوماه عقب بیفتم؟
    3-امکانش هست وقتی میرم پلیس+10 پرینت اعزام به خدمتم بگیرم کدم شده باشه جایی که پذیرش گرفتم؟ چون هنوز کدای 1 تیر برای پلیس+10 ارسال نشده فقط در نظام وظیفه میشه کدها را دید .

پ.ن: من الان 10 ماهه فارغ التحصیل شدم و بیکارم . برق خوندم . معدلم هم 18 بوده . تهران دفترچه پست کردم.
    البته من تجربه زیر آبی در این زمینه رو ندارم! اما چون چند روز دیگه برگ آبی باید به دستت برسه بسیار محتمله که درسته خصوصا اگه فرد مطمئنی اینکارو برات کرده

والا از نظر راحتی به نظر من برای تحصیل کرده ها اول سپاهه بعد انتظامی و بعد ارتش

انتظامی برای دیپلمه ها و پایین تر یه بدی داره و اون مرزبانی لب مرز افتادنه که مثلا ارتش اکثر جاهاش همچین موردی نداره و امن تره(کافیه تو دوره سربازیت از گروگانگیری های سراوان بلوچستان یکی اتفاق بیفته تا قدر جای امن رو بدونی)

ضمنا برقی ها اکثر 90 درصدشون در ارتش دوره کد می خورن و می فرستنشون یکی دو ماه یه جایی مثلا یه دوره تخصصی ببینن و بعد تقسیم میشن دوباره(از انتظامی خبری ندارم) در کل رشته بدیه در ارتش و احتمال داره هر بلایی سرت بیاد! لذا اگه تو انتظامی بیفتی مطمئنا از ارتش بهتره.البته اگه بتونی سپاه رو جور کنی واقعا بهتره خصوصا اگه نزدیک باشه

در کل همه چی به شرایط خودن بستگی اره که می تونی تغییرشون بدی یا نه
    Last edited by NET DOCTOR; 31-05-2014 at 14:42.

2. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا خوبید
    یه سوال داشتم در واقع یه جور مشورت می خواستم .

من 20 فرودین 93 پست کردم برای 1 تیر 93 . بعدش رفتم دنبال پذیرش سپاه مدارکمم چند جایی دادم . اما الان که کدها مشخص شده (فقط داخل نظام وظیفه کدا را می تونید ببیند هنوز از پلیس+10 نمیشه پریینت گرفت) کد من پادگان ولی عصر تبریز(نیروانتظامیه) خورده .
    1-به نظرتون برم خدمت یا یه دوره تمدید کنم برای دور بعد و برم برای امریه یا پذیرش مجدد اقدام کنم ؟میگن نیرو انتظامی جالب نیست
    2-ارزش داره دوماه عقب بیفتم؟
    3-امکانش هست وقتی میرم پلیس+10 پرینت اعزام به خدمتم بگیرم کدم شده باشه جایی که پذیرش گرفتم؟ چون هنوز کدای 1 تیر برای پلیس+10 ارسال نشده فقط در نظام وظیفه میشه کدها را دید .

پ.ن: من الان 10 ماهه فارغ التحصیل شدم و بیکارم . برق خوندم . معدلم هم 18 بوده . تهران دفترچه پست کردم.
    درود
    دوست عزیز فقط یه نکته به ذهنم رسید گفتم بهت بگم در جریان باشی اونم اینه که اگه تمدید کنی دیگه نمیتونی پذیرش سپاه رو بگیری (تمدید و اضاف دفترچه ای شامل شرایط پذیرش نمیشه)

4. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من هم مثل بقیه دوستان برای خدمت سربازی اماده شدم فقط مونده دفترچه پست کنم.لطفا این سوالای من رو هم جواب بدید.

1-من اگر همین روزا دفترچه بفرستم کی اعزام میشم؟میخوام تیر برم تا سریعتر تمومش کنم.
    2-به نظرتون چقدر احتمالش هست بیفتم شهر خودم؟لیسانس دارم
    3-وقتی رفتم باید خودم کچل کنم یا تو پادگان عملیات کچل کردن رو انجام میدن؟
    4-وضعیت مرخصی چطوره مثلا چند ماه یکبار مرخصی میدن؟
    ممنونم
    1- شاید برسید به تیر ولی احتمالش کمهو محتملا به شهریور می خورید
    2-شانسیه.اما اگر پدر نظامی یا متاهل باشید احتمالش زیاده خصوصا بعد آموزشی
    3- می تونی کوتاه کنی می تونی هم بزاری اونا کچلت کنن اما فرقش اینه که وسایل اونا کثیفه و بهداشت صفره خصوصا از دید یه فرد متمدن تحصیل کرده. ضمنا فرمانده صد بار میگه که شما حالیتون نبود که دارین میاین خدمت! تو برگه آبی هم که بعدا به دستت می رسه نوشته که خودت با شماره 4 کچل کن و بیا
    4- اگه پارتی داشته باشی می تونی هفته ای یه بار آخر هفته رو بری.نداشته باشی حدود یه هفته میاندوره. یه هفته هم یک یا دو مرخصی که بهت بدن
    البته قوانین پادگان ها هم با هم فرق می کنه مثلا برخی به کسایی که از اون استانن هر هفته 5 شنبه و جمعه رو میدن برخی نمیدن
    برخی به تحصیل کرده ها آخر هفته کاری ندارن و برخی 24 ساعت همه رو نگه میدارن
    در کل همه چی شانسه
    خدا شانس بده!

6. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود
    دوست عزیز فقط یه نکته به ذهنم رسید گفتم بهت بگم در جریان باشی اونم اینه که اگه تمدید کنی دیگه نمیتونی پذیرش سپاه رو بگیری (تمدید و اضاف دفترچه ای شامل شرایط پذیرش نمیشه)
    شاید در حالت عادی درست باشه اما من دوست داشتم که تمدید کرده و بعد سپاه انداخته چون پارتی داشته

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

معمولا چه موقع لیست میفرستن ؟
    فکر کنم اونایی که اول اردیبهشت رفتن الان دیگه مشخص باشه کجا افتادن ولی تا آخر خرداد بهشون نمیگن ؟
    آره تقریبا.اگه نفوذ داشته باشی الانا می تونی آمار رو دربیاری

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

البته من تجربه زیر آبی در این زمینه رو ندارم! اما چون چند روز دیگه برگ آبی باید به دستت برسه بسیار محتمله که درسته خصوصا اگه فرد مطمئنی اینکارو برات کرده

انتظامی برای دیپلمه ها و پایین تر یه بدی داره و اون مرزبانی لب مرز افتادنه که مثلا ارتش اکثر جاهاش همچین موردی نداره و امن تره(کافیه تو دوره سربازیت از گروگانگیری های سراوان بلوچستان یکی اتفاق بیفته تا قدر جای امن رو بدونی)
    ضمنا برقی ها اکثر 90 درصدشون در ارتش دوره کد می خورن و می فرستنشون یکی دو ماه یه جایی مثلا یه دوره تخصصی ببینن و بعد تقسیم میشن دوباره(از انتظامی خبری ندارم) در کل رشته بدیه در ارتش و احتمال داره هر بلایی سرت بیاد! لذا اگه تو انتظامی بیفتی مطمئنا از ارتش بهتره.البته اگه بتونی سپاه رو جور کنی واقعا بهتره خصوصا اگه نزدیک باشه
    سلام رفیق برای پاسخ سریع
    من داخل سپاه پارتی نداشتم .فقط برگمو بردم بخش نیرو انسانیش برگه سبزم را گرفت گفت برو کاراتو انجام میدم . ولی الان داخل نظام وظیفه زده کد نیرو انتظامی ولی عصر تبریز!! موضوع را به همون مسول نیرو انسانی پادگان سپاهه زنگ زدم و گفتم کد نیرو انتظامی خوردم, اونم (مسول نیرو انسانی جایی که ازش پذیرش گرفتم) گفت احتمالش هست چند روز اینده که اتومات برگشتت بدن و کد اینجا بخوری!! یعنی میشه برگشت بخوره کدم به جایی که پذیرش گرفتم؟ پس چرا همون اول کد اون پادگان سپاهه نخورم و اول بهم کد نیرو انتظامیه را دادن؟

نیرو انتظامی از چه نظر میگی برای لیساسن ها راحت تره؟مگه معمولا خدمتش 24 ساعته نیست . داخل پاسگاه ها و سر چهار راه ها و..؟
    نیرو انتظامی ولی عصر تبریز بعد از اموزشی نیرو هاشو کجا تقسیم می کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    با تمام احترامی که برای نظراتتون قائلم اما سپاه دیگه برای تحصیل کرده ها جای خوبی نیست! من اگه میخواستم اولویت بندی کنم برای تحصیل کرده ها میگفتم اول ارتش بعد وزارت دفاع بعد سپاه بعدش ناجا
    همه جا جای خوب و بد داره اما متاسفانه الان سپاه همش شده پست و پاسبخشی و ........ و در ضمن کوچکترین احترامی هم نه به خودت نه به درجت گذاشته نمیشه!
    اکثر رشته های مهندسی توی ارتش دوره کد میخورن و بعدش اکثرا یا رسته پیاده میخورن یا عمران و استحکامات و اداری توشون هست ولی کمه
    آقا تو رو خدا نگید ناجا بهتر از ارتشه! خدمت تو ناجا یعنی ته خط ! فقط ستاد فرماندهی تهرانش عشق و حاله بقیه جاهاش تو اقصی نقاط کشور برده داری مکانیزست!

11. 3 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید در حالت عادی درست باشه اما من دوست داشتم که تمدید کرده و بعد سپاه انداخته چون پارتی داشته
    این رویه ای که من گفتم برای پذیرش عادی بود نه بند پ

13. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1-

!
    سلام دوست من شما خدمت رفته اید ؟

بر چه اساسی میفرمایید خدمت در ناجا بهتر از ارتش هست ؟؟؟ من چهار ساله در این تاپیک دارم پست های دوستان رو میبینم تاحالا این رو نشنیده بودم

شما از وجود مرکز اموزشی به نام صفر یک ارتش در تهران اطلاع دارید ؟
    Last edited by SNOW PATROL; 31-05-2014 at 15:28.

15. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اینجا کسی درباره ی پادگان پرندک 02 میدونه ؟! کجاست دقیقا ؟!
    1/4 اعزامم و اونجا افتادم
    ممنون میشم اگه یه کم اطلاعات بدین
    و همچنان منتظر پاسخ ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •