تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2224 از 4428 اولاول ... 1224172421242174221422202221222222232224222522262227222822342274232427243224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,231 به 22,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی هات اینجوری خیلی خوبه . فقط خدا کنه همیشه سرعت روی 1 مگ باشه توی اون 20 گیگ جایزه که فکر نکنم اینطوری باشه !
    اتفاقا تو اون 20 گیگ جایزه سرعتش بالای 120 کیلوبایت هست و بعد پایین میاد.
    لینک توضیحات کامل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پارس آنلاین با این آنتی فیلتر tor (vidalia)i مشکل داره؟چند ماهی وصل میشد ولی الان مدتیه که دیگه وصل نمیشه. چطوریاست؟اگر مشکل داره تمدیدش نکنیم. دوستان با چی وارد فیس بوک میشن الان؟!!
    سلام

نه برنامه پیاز هیچ مشکلی نداره به شرطی که ورژن آخرش رو داشته باشی و ساعت کامپیوترت تنظیم باشه .(من ورژن 2.4.7-alpha-1_en-US رو دارم)

میگم بهترین لیچر کدومه ؟؟ (قیمت مناسب و یا قیمت بالا با کیفیت بالا)

من کاملا تازه واردم ، آیا با خرید اکانتشون میشه فایل رو حین دانلود resume کرد (برای دانلود شبانه) ؟ سرعتشون چطوره ؟

خواهشا جواب ما رم بدید
    سلام
    آخرین ورژنشم دانلود کردم ولی وصل نمیشه.
    اون اوایل که خودم پارس آنلاینی شدم دوستم که از قبل پارس آنلاین داشت می گفت تور وصل نمیشه ولی وقتی من گرفتم وصل میشد!
    حالا الان مدتیه که مال منم وصل نمیشه. دلیلش چیه؟به خودشون بگم کاری می کنند؟به تنظیماتشون ربط داره؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا تو اون 20 گیگ جایزه سرعتش بالای 120 کیلوبایت هست و بعد پایین میاد. لینک توضیحات کامل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز منم منظورم همین بود . گفتم خدا کنه 120 فیکس باشه نه هی افت سرعت باشه سرعت بیاد رو 50-60‏!‏

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.
    میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
    و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
    من 128 دارم ماهی 2 گیگ
    سرعت دانلود در روز 320 - 330 هم میشه شاید هم بیشتر و خب میشه گفت رو این سرعت ثابت میمونه
    شبا من با 7-8 دانلود دارم شاید به 15 هم برسه به ندرت هم سرعت 25 رویت میشه البته زیاد هم به صفر میرسه
    حالا نمیدونم بقیه که 128 دارن هم همینطوره یا نه ؟

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

دوستان عزیز برای ایمیل تایید هدیه ی نوروزی ! حدالامکان از جیمیل استفاده کنند 100% فرستاده میشود ( برای من تو اسپم ها بود )

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

بله واسه منم اومد تو اسپم
    به این اسم هم اومده بود

PolPortalAdmin

جدا فکر میکنم اینجای کار هم دستکاری کردن که اسپم باشه و خیلی ها نتونن یه گیگ عیدی رو بگیرن

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

واسه ما که میلی نیومده!
    احتمالا به یه سریا همینجوری رندم عیدی میدن: دی

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نکته اول اینکه ساعت میره جلو.
    و اما نکته دوم اینکه اول مهر امسال پارس ساعتها رو 2 ساعت کشید عقب (به جای یک ساعت) و روز که شد حدودای ساعت 4 یا 5 ظهر ساعتو درست کرد.اگه همه چیز درست و حسابی بود و حساب کتاب داشت که جای نگرانی نداشت.
    و سومین نکته: من فقط گفتم مواظب باشید.هر کسی باید ساعت پارس رو با ساعت کامپیوتر خودش مطابقت بده و بعد دانلود کنه تا مشکلی پیش نیاد.احتیاط شرط عقله.
    این ساعت پارس دیگه کجاست ؟؟؟ من ۳۰ام ساعت ۱۲ شب میزارم ۱ باید قاعدتا درست بشه !؟!

یک سوال اساسی ذهنم رو مشغول کرده چرا وقتی مخابرات سرویس ۲ مگ نامحدود را میده ۷۰ تومن یکی باید بیاد سرویس نامحدود پارس با قیمت نجومی را بگیره ؟؟؟ سرویس ۵۱۲ نامحدود پارس در میاد ۹۰ تومن اونم با سرعت ۶۰ (مقدار سرعت اولیه را یک فرد دانلود کن تو ۸ روز تموم میکنه ) و سرویس ۲ مگ مخابرات که ۷۰ تومنه هرچقدر هم بد باشه بجای KB/S ۲۵۰ حتی اگر ۱۵۰ بده بازم سرعت بیشتر از۲برابر ۵۱۲ پارس که ماهی ۹۰تومن است. شاید باور نکنید دوست من با ۱۲۸ نامحدود مخابرات کرمان سرعتش ۱۰۰ به بالاست مخصوصا در ساعات غیراداری و غیر اوج مصرف
    من اگر قرارداد ۱ ساله نبسته بودم لحظه ای در ۲ مگ نامحدود مخابرات درنگ نمیکردم

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این ساعت پارس دیگه کجاست ؟؟؟ من ۳۰ام ساعت ۱۲ شب میزارم ۱ باید قاعدتا درست بشه !؟!

یک سوال اساسی ذهنم رو مشغول کرده چرا وقتی مخابرات سرویس ۲ مگ نامحدود را میده ۷۰ تومن یکی باید بیاد سرویس نامحدود پارس با قیمت نجومی را بگیره ؟؟؟ سرویس ۵۱۲ نامحدود پارس در میاد ۹۰ تومن اونم با سرعت ۶۰ (مقدار سرعت اولیه را یک فرد دانلود کن تو ۸ روز تموم میکنه ) و سرویس ۲ مگ مخابرات که ۷۰ تومنه هرچقدر هم بد باشه بجای KB/S ۲۵۰ حتی اگر ۱۵۰ بده بازم سرعت بیشتر از۲برابر ۵۱۲ پارس که ماهی ۹۰تومن است. شاید باور نکنید دوست من با ۱۲۸ نامحدود مخابرات کرمان سرعتش ۱۰۰ به بالاست مخصوصا در ساعات غیراداری و غیر اوج مصرف
    من اگر قرارداد ۱ ساله نبسته بودم لحظه ای در ۲ مگ نامحدود مخابرات درنگ نمیکردم
    ساعت پارس رو از تو گزارش مصرف میتونید ببینید.منظورم اینه که مثلا 1 شب دیسکانکت کنید و توی گزارش مصرف ببینید زمان دیسکانکت شما رو جه ساعتی زده تا یه وقت مشکلی پیش نیاد.اینجوری میفهمید که ساعت کامپیوترتون با پارس چقدر اختلاف داره.

سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات بصورت اشتراکی هست.یعنی یک خط 2 مگابیت (سرعت 256 کیلوبایت) را بین 8 نفر share میکنن.وقتی فقط یه نفر آنلاین باشه سرعتش میشه 256 اما وقتی هر 8 نفر آنلاین باشن سرعت هر کدومشون میشه 32 کیلوبایت.مردم سرویس نامحدود رو برای دانلودهای زیاد میخرن بنابراین همیشه آنلاینن پس سرعت همیشه بین چند نفر تقسیم میشه.
    با سرویس 512 نامحدود پارس هم اولش میتونید 67 گیگابایت رو با سرعت بالای 220 کیلوبایت دانلود کنید و بعد از اون سرعتتون میاد روی 60 کیلوبایت.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم 1 گیگ رو گرفتم

13. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •