پیشنهادتون برای سیستمی که کیفیتی باشه بعد قدرتی چیه
خودرو 206 صندوقدار هزینه حدود 3 تومن
پیشنهادتون برای سیستمی که کیفیتی باشه بعد قدرتی چیه
خودرو 206 صندوقدار هزینه حدود 3 تومن
سلام .والا من دنبال این نیستم که خودمو نشون بدم میخوای باور کنید میخوای باور نکنید ولی یه چیزی واسم مهمه که سلیقه ای هست موزیک باید منو تو خودش غرق کنه از لحاظ پر بودن نمیدونم تا حالا تجربه داشتین یا نه ولی شده تا حالا یه موزیک گوش بدین که یهو توی دلتون بایه بیس یا یه حجم زیادی از امواج بالا خالی بشه
شده تا حالا یهو تو یه اهنگ مو به تن خودتون سیخ بشه و هیجان زده بشین من وسعم بیش از این نمیرسه و الا خودمو خفه میکردم نه برای خود نمایی ,بلکه واسه عشق به صدا...
بعدشم شما فقط اینجا رو میبینید و قضاوت میکنید...
به هرحال گذشت هرچی بود ...
حالا لطفا یه راهنمایی بکنید برای بستن یه سیستم صوتی تماما کیفیتی بدون تیزی در صدا و یه مورد دیگه اینکه سیستم پیشنهادی ترجیحا با نظر شخصی ساب نداشته باشه تو صندوق چون دوست ندارند خانومم.
خودرو 206تیپ 5 هزینه هم ماکس دو تا سه میلیون .بالاتر دیگه نمیتونم
پخش 7056
کامپوننت جلو هلیکس e62c.2
کامپوننت عقب هلیکس e52c.2
امپ هلیکس g four
اکسسوری گیج 4 استریت وایرز
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
سلام ببنید دوست عزیز اینجا اساتیدی هستند مثل امیر خان و حمید آقا. حمید آقا حداقل 20 سال سابقه سیستم بازی درست و اصولی رو دارند و امیر خان که من خودم با ایشون صجبت کردم از وسعت اطلاعاتشون و سابقه ی زیادشون واقعا متعجب شدم. بنده که عضو خیلی خیلی کوچک اینجا هستم 7 ساله علاقم تو سیستم بازیه. شک نکنید این که عمق صدا چیه فراگیری چیه و غرق شدن تو موسیقی یعنی چی رو این عزیزان خیلی خوب درک میکنن. شما سیستمی که این دو بزرگوار روی ماشینشون دارند یه نگاهی بندازی متوجه میشی. سیستم حمید خان الان فکر میکنم 17 میلیون قیمتشه و تک استیج هست و امر خان هم فکر کنم 12 میلیون باشه و اونم تک استیج و کیفیتی هست و به غیر از این موارد اطلاعاتی که این عزیزان دارند خیلی زیاده. بنده به شخصه هم میدرنج و سوپر تیوتر و spl و ... به حد خودم شنیدم و میدونم چیه. بعد شما مطرح میکنید که اساتید اینجا فقط اینجا رو میبینن؟؟؟؟!!!!!! شما مگه چی دیدی؟
اینجا مطرح میکنید که دنبال کیفیت هستید بعد سیستمی که انتخاب میکنید تنها ویژگی که نداره کیفیته. میپرسید پخش چی بگیرم به شما 164 آلپاین معرفی میشه. بعد میاید میگید من 80prs میگیرم که امکاناتش بیشتره. پس چرا میپرسید؟ پخشی واقعا ارزشمنده که بدون تنظیم خاص و در حالت فلت صدای زیبایی داشته باشه. سوال میکنید سیستم چی بگیرم بعد سیستمی که انتخاب میکنید کلا یه چیز دیگس. شما که خودتون به حد کافی تجربه دارید پس چرا سوال میکنید؟
شما خودتون تصور کنید از کسی میپرسید بین گزینه 1 و 2 و 3 کدومو بردارم . بعد گزینه 1 برای مثال به شما معرفی میشه. بعد شما میگی نه 2 رو بر میدارم. بار دیگه میپرسید و گزینه برای مثال 3 به شما معرفی میشه بعد میگید نه 2 رو بر میدارم!!!
بچه های اینجا هم اطلاعاتشون رو به صورت رایگان و بدون چشمداشت دارن به هم منتقل میکنن و به شخصه از همگی تشکر میکنم.
مخلص.
Last edited by amirsein; 30-07-2017 at 12:20.
سلام و عرض ادب
میخواستم مدل باند خوب برای 206 معرفی کنید
باس و کیفیت خوبی داشته باشه
آمپلی اینا ندارم پخش هم فابریک 206 هست
تا الان پایونیر مدلش یادم نیست سری 7 بود انگار که دزد محترم با طاقچه برد به سلامتی
حدود قیمت 300 حالا یکم بلا یا پایین تر
خیلی تخصصی نیستم فقط یه صدا با کیفیت و باس قابل قبول تو ولوم بالا بهم بده
ممنون
سلام آقا آرش.
خدمتتون عرض کنم که از پخش فابریک و بدون آمپلیفایر صدای خوبی رو هیچ وقت نخواهید داشت. پخش یه جورایی مغز متفکر سیستم هست و آمپلیفایر جزیی هست که صدای پخش رو تقویت میکنه تا نه تنها اسپیکر بتونه توان بالاتری رو ارائه بده بلکه کیفیت لازم رو هم داشته باشه. پخش های معمول بازار تنها 22 وات توان خروجی واقعی دارند که بسیار کمه. حالا پخش فابریک دیگه خودتون تصور کنید.
به هر شکل بهتر اینه که یک پخش مناسب به همراه آمپ رو انتخاب کنید که بتونید از صدا لذت ببرید. ولی خب اگرم اصرار به خرید یک باند تنها رو دارید e69x هلیکس گزینه خوبیه. در صورتی که این باند رو پیدا نکردید میتونید از 690 فوکال استفاده کنید. البته تاکید می کنم که شما از بخش قابل توجهی از قدرت و کیفیت این باندها بی بهره خواهید بود. به این خاطر اینها رو معرفی کردم که بعدها اگر خواستید آمپ و پخش مناسب تهیه کنید نیازی به تعویض باند نداشته باشید . هلیکس حدودا 320 تومن هست و فوکال 385 تومن.
موفق باشید.
Last edited by amirsein; 30-07-2017 at 19:35.
سلام.اقا من قصد جسارت به شخصی رو نداشتم اگه هم گفتم قضاوت نکنید یا نمیدونید منظورم این بود که ما دوتا خودرو داریم و قرار بود اول هردو کیفیتی بشه بعد چون گفتن فقط تک استیج جلو تو سورن من گفتم قدرتی میخوام بشه .و کسی بهم پیشنهاد قدرتی نداد و من یه مشورت کردم برای قدرتی و اون تموم شد .اگر اشتباه برداشت شد یا از من ناراحت شدید من از همه اقایون معذرت میخوام
حالا واسه این 206 من میخوام 3way نصب کنم پخش هم زنگ زدم پاپ استریو و رزو شد همون الپاین 164bt حدودا 1300 حالا واسه 3way من بررسی کردم انگار باید تو در جلو فقط تغییر داد و تیوتر جلو نصب کرد و یه ساب کیفیتی رو طاقچه که فری ایر باشه
و در 2way هر چهارتا در به تفکیک مید رنج و میدبیس و دوباره ساب روطاقچه
لطفا راهنمایی کنید ممنون
Last edited by Massih64; 30-07-2017 at 22:34.
ممنون از جواب کاملتون
مارکهایی که گفتید تا حالا به گوشم هم نخورده بود چون فروشنده ها معمولا پایونیر و کنوود .. رو معرفی میکنند
آمپ مناسب و قیمت مناسب چی خوبه که به مدلهایی که گفتید بخوره
اگه آمپ و باند بگیرم و پخش و عوض نکنم فایده ای داره ؟
یا فقط فعلا باند بگیرم و بعدا پخش و آمپ ؟
باندهای اینفینیتی چی ؟ یسری خیلی تعریفشون میکردند
دلم نیومد این نکته رو نگم هلیکس e69 اصلا نخر من خودم صداش رو گوش کردم درسته کیفیتی هستش ولی قدرته مناسبی نداره و نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره فوکال ۶۹۰ حداقل بگیرین
فقط تا چقدر میتونین هزینه کنید؟ امیر عزیز راهنماییت می کنه
سعید عزیز درست اشاره کردند. باند هلیکس یک کواک با کیفیت ولی با حجم صدای پایین است هر چند که اتصال مستقیم به پخش تقریبا نیمی از توان این باند را پر میکنه.
اگر قصد خرید آمپ رو دارید آمپ هلیکس g four رو تهیه کنید به قیمت 600 به همراه پخش 300uvm کنوود که حدود 320 هست. قدم بعدی هم خرید یک ساب سبک مثل rs10 گلیدن و تکمیل رنج فرکانسی است .ساب مذکور هم 370 تومن هست. یک صدای با کیفیت و بدون پیک خواهید داشت که از گوش کردن موسیقی خستتون نمیکنه.
توضیح بیشتر این که آمپ هلیکس 4 کانال هست و به شما امکان اتصال ساب رو هم میده.
باند معروف اینفینیتی کاپا 11 هست که حدود 440 باید باشه الان. به شخصه صداش رو نمیپسندم.
مخلص.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)