3G همراه اول مگه تو رشت راه افتاده؟!؟!؟
من خودم چند ماه یه سیم ایرانسل انداختم تو مودم با همین کارمیکنم ولی همچنان میخوام ADSL بگیرم !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
3G همراه اول مگه تو رشت راه افتاده؟!؟!؟
من خودم چند ماه یه سیم ایرانسل انداختم تو مودم با همین کارمیکنم ولی همچنان میخوام ADSL بگیرم !!!
Last edited by Amir-Rainman; 08-03-2015 at 15:09.
دوستان توجه کنین ایترنت وایمکس برا دانلود خوبه سرعت بالایی داره اما از نظر پینگ و پاکت لاست کیفیت خوبی نداره و گاهی اختلال ایجاد میشه توش که البته این همه جا هست.هیچ جای دنیا ایترنت غیر کابلی برا بازی توصیه نمیشه ولی برا دانلود عالیه
شما برای ارسال پیام خصوص باید حداقل 10 مطلب در انجمن ارسال کرده باشید .
شد 10 تا ارسال میکنم....
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پهنای باند داخلی که در اوایل سال 700 کیلو بایت بر ثانیه بود، امروز به 1600 رسیده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ( واحد مرکزی خبر )، محمود واعظی در حاشیه مراسم درخت کاری در محوطه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت پهنای باند بینالملل نیز با فرمولی که 80 درصد پهنای باند داخلی و 20 درصد پهنای باند بین الملل است، پیش میرود.
واعظی با بیان اینکه چرا مردم متوجه افزایش پهنای باند نمیشوند، گفت: امروز تعداد کاربران اینترنت پرسرعت از 3 میلیون به 8 میلیون رسیده و تعداد کاربران اینترنت موبایل نیز به بیش از 10 میلیون افزایش یافته است.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هیچکس اون صفحه باز نمیشه ، اوایل کار می کرد اما الان خیلی وقته که فقط یه صفحه سفید نشون میده.
آره عزیز رشت همه جاش آنتن میده 3g همراه اول سرعتش هم از ایرانسل بالاتره --
مودم 3 جی بخری راحت میشی
آها اون سمت نمیدونم ولی تا اطراف میدان گیل آنتن میده
برا من باز میشه کار هم میکنه
3g ایرانسل همه جای رشت آنتن نمیده آقا، شایعه چرا میکنید ؟ حتی outdoor هم همه جا آنتن نداره.
واسه منم همینطور میاد مشکلی نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)