تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2224 از 2376 اولاول ... 12241724212421742214222022212222222322242225222622272228223422742324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,231 به 22,240 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از نشست كميته انضباطي/كامل
    مايلي‌كهن: حقايق ديدار استقلال و پگاه را به كميته انضباطي گفتم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: آدرس آنچه در ديدار سال گذشته فينال جام حذفي ميان استقلال و پگاه گيلان رخ داد را به كميته انضباطي دادم.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن پس از حضور در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من امروز صحبت‌هايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبت‌هايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. البته من هرگز نگفتم بازيكنان صبا دوپينگ كردند. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كردند همه آنها در قيد حيات هستند و مي‌توانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان مي‌گويند اگر به حرف هايشان گوش نمي‌كرديم به ما مي‌گفتند ساكت را بردار و برو.
    سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبت‌هايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
    مايلي كهن درباره اينكه يكي از اهالي فوتبال او را ابوذر فوتبال ايران ناميده؛ گفت: من سگ ابوذر هم نيستم اما حرف ها و حقايقي را كه مي‌دانم مي گويم. بحث افشاگري هم نيست؛ من فقط حقايق را مي‌گويم.
    سرمربي سايپا تاكيد كرد:‌ از محروميت نمي‌ترسم بلكه مي‌خواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
    اين مربي با اشاره به بحث علي مولايي؛ بازيكن سابق تيم مس در ماجراي دوپينگ يادآور شد:‌ مولايي جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبت‌هايي را در يكي از روزنامه‌ها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زنده‌ام حقايق را مي‌گويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
    مايلي كهن اضافه كرد: در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم با هر يك از مسئولان كه صحبت كردم آنها را جزء به جزء‌ نوشته‌ام و مي‌خواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه مي‌دهم. از وزارت ارشاد مي‌خواهم اجازه اين كار را به من بدهند و يك ناشر نيز فقط هزينه كاغذ آن را از من دريافت كند.
    وي درباره اينكه كريم ملاحي؛ مديرعامل صبا گفته كه او احساس مي‌كند پاك‌ترين انسان روي زمين است كفت:‌ من ناپاك‌ترين انسان روي زمين هستم و به جناب ملاحي ارادت دارم. ايشان در جنگ حضور داشتند.
    سرمربي سايپا تصريح كرد: در يكي از مسابقات شخصي آمد و به من گفت مي خواهم با هم سنگر خود عكس بگيرم؛ گفتم من هرگز در جنگ نبودم و در زمان قبل از جنگ معافيت كفالت خود را گرفته ام و اصلا به سربازي نرفته‌ام.
    به گزارش فارس، مايلي كهن در ادامه صحبت هايش عنوان كرد: آقاي اردبيلي مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بسته‌ايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه مي‌توانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نمي‌آيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول مي‌دادند اما من باز هم قبول نكردم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه فوتبال چه زماني پاك خواهد شد؛ گفت: نمي‌دانم.
    مايلي كهن با اشاره به دو بيانيه گذشته‌اش تاكيد كرد: بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عقر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره.
    وي درباره اينكه شما به دنبال براندازي فدراسيون كفاشيان هستيد؛ تصريح كرد: در زمان دادكان هم مي گفتند شما مي‌خواهيد دادكان را اخراج كنيد؛ در حالي كه من فقط ايرادات دادكان را بيان مي‌كردم. اكنون از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم و مملكتم را دوست دارم اما از علي‌آبادي كه نماينده رئيس‌جمهور در ورزش است انتقادهاي زيادي داشتم.
    مايلي كهن با اشاره به برنامه 90 اظهار داشت: متاسفانه تقدم و تاخر صحبت‌هاي من رعايت نشد. اين برنامه فقط بخش مياني صحبت‌هايم را پخش كرد در حالي كه اگر مشكلي هم پيش آيد متوجه من است؛ نه تلويزيون. پس بايد تمام صحبت‌هايم پخش مي شد.
    اين مربي با اشاره به انتقاد از يكي از نمايندگان مجلس يادآور شد: منظورم آقاي يوسف‌نژاد بود نه آقاي نجف‌نژاد. من از آقاي نجف‌نژاد عذرخواهي مي‌كنم. نماينده مجلس 15 روز قبل مرا دلاور بسيجي خطاب مي‌كرد و سپس تغيير موضع مي‌دهد. نبايد اينگونه باشد.
    وي با اشاره به سوابق ورزشي خود گفت: من فوق ليسانس تربيت بدني دارم. 30 سال است در ورزش ايران كار مي‌كنم. 14 سال سابقه بازيكني دارم. با تيم فوتسال چهارم جهان شدم. اگر با اين افتخارات مي گويند من را احمدي‌نژاد انتخاب كرده من هم مي‌گويم قطبي كه دو ميليارد پول گرفته؛ به خبرنگار و بازيكن توهين كرده و آنها را ديوانه و حيوان خوانده و هيچ سابقه فوتبالي در كشورمان نداشته حتما با حمايت باراك اوباما سرمربي تيم مالي ايران شده است. قطبي گفته اينجا امنيت ندارد و به زنش حمله شده، اما باز هم سرمربي تيم ملي مي‌شود.
    مايلي كهن با يادآوري حرف هاي گذشته‌اش در نشست خبري پس از بازي با استقلال گفت: ديدار ليورپول و چلسي با نتيجه 4 بر 4 تمام شد. آنجا با وجود شرط‌بندي‌هاي زياد و ضررهاي ميلياردي، تماشاگر به هيچ بازيكني توهين نمي‌كند اما در اينجا چه. من چه گناهي داشتم كه پس از ديدار سايپا و استقلال به من و عابدزاده فحاشي كردند. من هيچ وقت‌كشي انجام ندادم فقط داور چهارم تابلوي تعويض را اشتباه بلند كرد و من از او خواستم به جاي شماره 22 شماره 23 را نشان دهد.
    مايلي كهن تاكيد كرد: در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بي‌عرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانواده‌ام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
    وي اظهار داشت: بله؛ من بي‌غيرت بودم؛ هنگامي كه پسرم كنارم بود و به من توهين شد آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد. در حالي كه اين بازي روز 27 فروردين برگزار شد؛ دو روز بعد با وجود تمام اهانت‌هايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. يك روز بعد قلعه‌نويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. من چقدر مي توانم خويشتن‌دار باشم؟
    مايلي كهن در مورد اينكه چرا فدراسيون از شما حمايت نكرد خاطرنشان كرد: ‌بهتر است اين سئوال را از خود آنها بپرسيد اما همانطور كه گفتم نوشته هاي زيادي در باره حقايق فوتبال دارم.
    وي در مورد اينكه با حضور افشين قطبي احتمال صعود ايران به جام جهاني افزايش يافته؛ گفت: ‌اميدوارم اينگونه باشد. من از شما سوال مي‌كنم اگر به جام جهاني نرويم چه مي‌شود؟ انگليس به جام ملت‌هاي 2008 نرفت؛ چه اتفاقي افتاد؟ فوتبالش چه شد؟ در آن فوتبال اگر بازيكني مثل فرديناند آزمايش دوپينگ ندهد 8 ماه محروم مي‌شود اما در اينجا بازيكن ما خلاف مي كند ولي مي‌گوييم آن را لاپوشاني كنيم. مايكل فپس به زور به دستش مواد مخدر مي‌دهند اما دارنده 8 مدال طلاي المپيك را رسوا مي‌كنند و هيچ كس لاپوشاني نمي‌كند ولي اينجا مي‌گويند مي‌خواهيم به جام جهاني برويم و خيلي از حقايق را نگويم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال 3 - 0 مس رفسنجان

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در تمرين امروز استقلال تهران رخ داد
    حضور قلعه نويي در ميان هواداران و تشويق مجيد جلالي
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، دومين جلسه تمريني تيم فوتبال استقلال پس از كسب عنوان قهرماني در رقابت هاي ليگ برتر در حالي برگزار شد كه حدود 300 تن از هواداران اين تيم با حضور در ورزشگاه دستگردي به تشويق امير قلعه نويي و بازيكنان استقلال پرداختند.
    * در ابتداي تمرين امير قلعه نويي بازيكنان تيمش را جمع كرد و به آنها گفت: با وجود اينكه در رقابت هاي ليگ قهرمان شديد؛ اما جام حذفي را نيز جدي بگيريد. هر بازيكني كه در رقابت هاي جام حذفي خوب بازي كند در مسابقات آسيايي نيز در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت.
    * در تمرين امروز فابيو جان واريو، آرش برهاني، حسين كاظمي، اميد روانخواه و وحيد طالب لو غايب بودند، ضمن اينكه مجتبي جباري، سياوش اكبرپور و بيژن كوشكي نيز به دليل مصدوميت تمرين نكردند.
    * خسرو حيدري به صورت اختصاصي دور زمين دويد و سپس زير نظر دكتر نوروزي به تمرين پرداخت.
    * در اواسط تمرين امير قلعه نويي به درخواست هواداران اين تيم نزد آنها رفت و به طرفداران استقلال گفت: من مديون شما هستم. اين قهرماني متعلق به شما است و باز هم به حمايت از تيم محبوب خود ادامه دهيد.
    * علي نظري جويباري سرپرست استقلال نيز هنگام صحبت هاي قلعه نويي در كنار وي قرار گرفت و با هواداران به گفت و گو پرداخت.
    * پس از صحبت هاي قلعه نويي با هواداران آنها به شدت مجيد جلالي سرمربي فولاد را تشويق كرده و بارها و بارها با تشويق احمد آل نعمه بازيكن تيم فولاد خواستار حضور اين بازيكن در تيم استقلال شدند.
    * رضا حسن زاده پيشكسوت استقلال نيز تمرين اين تيم را از نزديك نظاره كرد.
    * امير قلعه نويي كه قصد حضور در كميته انضباطي را داشت،20 دقيقه زودتر از ساير اعضاي تيم محل تمرين را ترك كرد.
    * در پايان بازيكنان به دو گروه زرد و آبي تقسيم شده و به فوتبال دستگرمي پرداختند كه تيم آبي با گل‌هاي يد اله اكبري 2 گل از روي نقط پنالتي و عباسفرد در مقابل تك گل مهرداد پولادي بر تيم زرد غلبه كرد.
    تيم فوتبال استقلال تهران روز پنج شنبه هفته جاري در رقابت هاي جام حذفي به مصاف مس رفسنجان مي‌رود.
    انتهاي پيام/م

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جريمه مطرح كردن تباني مشخص شد
    محروميت 5 و 4 جلسه‌اي براي زرينچه و نوازي

خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون آراي خود را در خصوص تيم ها و بازيكنان متخلف صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، احكام صادره به شرح زير است:

* محروميت زرينچه و نوازي
    درخصوص اظهارات جواد زرينچه و محمد نوازي بازيكنان اسبق تيم استقلال تهران داير بر ادعاي انجام تباني در مسابقه بين تيم هاي استقلال تهران و استقلال اهواز در سال 1381 ،از سوي باشگاه استقلال شكايتي به كميته انضباطي ارائه شد كه پس از بررسي جواد زرينچه به مدت 5 جلسه از همراهي تيم خود در مسابقات محروم و به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
    محمد نوازي نيز به مدت 4 جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور درمسابقات محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي مكحوم شد.

* احضار حاج صفي به كميته انضباطي
    به منظور رسيدگي به تخلفات احسان حاج صفي در ديدار سپاهان مقابل نماينده ازبكستان، وي بايد روز شنبه 12/2/88 در كميته انضباطي حضور داشته باشد.

* جريمه نقدي براي باشگاه صباي قم
    با توجه به بروز تخلفات تماشاگران منتسب به تيم صباي قم مبني بر فحاشي و استعمال الفاظ ركيك بر عليه داور مسابقه، تيم صباي قم با توبيخ كتبي و درج در پرونده به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 3 مس رفسنجان 1

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مس رفسنجان 3 استقلال 0

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

◄ گالری : عکس و والپیپر های باشگاه استقلال تهران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا شما فکر میکنی من یا بقیه داریم عمر و جوونبمون رو میزاریم پای فوتبال ؟ فوتبال برای من یه تفریحه سالمه... طرفداری از استقلال هم همینطور... چه اشکالی داره مثلا قهرمانی استقلال باعث شادی چندین میلیون نفر آدم میشه. به نظر تو با چه قدر پول میشه این همه آدمو خوشحال کرد ؟ من خدا رو شکر تا حالا به کسی بی احترامی نکردم. با اینکه خیلیا بهم بی احترامی کردن ولی حتی جوابشونو ندادم. یه نمونه ش شما... من حرفم اینه اخه این چه منطقیه که بازیکن ها باید درصدی از قراردادشونو بدن به ما ؟
    تو میگی تحصیلات تو کشور ما ارزش نداره. حرفت درست ولی این چه ربطی به فوتبال داره ؟ شما میگی چون بازیکنها سیکلم ندارن پس نباید پولدار باشن و عشق و حال کنن ؟ اصلا مگه تحصیلات برای پوله ؟
    موفق و شاد باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اس اس 2 - 0 مس

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من که با این دوتا عکس خیلی حال میکنم

Last edited by shahin666; 28-04-2009 at 22:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •