پس از نشست كميته انضباطي/كامل
مايليكهن: حقايق ديدار استقلال و پگاه را به كميته انضباطي گفتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: آدرس آنچه در ديدار سال گذشته فينال جام حذفي ميان استقلال و پگاه گيلان رخ داد را به كميته انضباطي دادم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن پس از حضور در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من امروز صحبتهايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبتهايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. البته من هرگز نگفتم بازيكنان صبا دوپينگ كردند. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كردند همه آنها در قيد حيات هستند و ميتوانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان ميگويند اگر به حرف هايشان گوش نميكرديم به ما ميگفتند ساكت را بردار و برو.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبتهايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
مايلي كهن درباره اينكه يكي از اهالي فوتبال او را ابوذر فوتبال ايران ناميده؛ گفت: من سگ ابوذر هم نيستم اما حرف ها و حقايقي را كه ميدانم مي گويم. بحث افشاگري هم نيست؛ من فقط حقايق را ميگويم.
سرمربي سايپا تاكيد كرد: از محروميت نميترسم بلكه ميخواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
اين مربي با اشاره به بحث علي مولايي؛ بازيكن سابق تيم مس در ماجراي دوپينگ يادآور شد: مولايي جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبتهايي را در يكي از روزنامهها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زندهام حقايق را ميگويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
مايلي كهن اضافه كرد: در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم با هر يك از مسئولان كه صحبت كردم آنها را جزء به جزء نوشتهام و ميخواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه ميدهم. از وزارت ارشاد ميخواهم اجازه اين كار را به من بدهند و يك ناشر نيز فقط هزينه كاغذ آن را از من دريافت كند.
وي درباره اينكه كريم ملاحي؛ مديرعامل صبا گفته كه او احساس ميكند پاكترين انسان روي زمين است كفت: من ناپاكترين انسان روي زمين هستم و به جناب ملاحي ارادت دارم. ايشان در جنگ حضور داشتند.
سرمربي سايپا تصريح كرد: در يكي از مسابقات شخصي آمد و به من گفت مي خواهم با هم سنگر خود عكس بگيرم؛ گفتم من هرگز در جنگ نبودم و در زمان قبل از جنگ معافيت كفالت خود را گرفته ام و اصلا به سربازي نرفتهام.
به گزارش فارس، مايلي كهن در ادامه صحبت هايش عنوان كرد: آقاي اردبيلي مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بستهايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه ميتوانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نميآيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول ميدادند اما من باز هم قبول نكردم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه فوتبال چه زماني پاك خواهد شد؛ گفت: نميدانم.
مايلي كهن با اشاره به دو بيانيه گذشتهاش تاكيد كرد: بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عقر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره.
وي درباره اينكه شما به دنبال براندازي فدراسيون كفاشيان هستيد؛ تصريح كرد: در زمان دادكان هم مي گفتند شما ميخواهيد دادكان را اخراج كنيد؛ در حالي كه من فقط ايرادات دادكان را بيان ميكردم. اكنون از احمدينژاد حمايت ميكنم و مملكتم را دوست دارم اما از عليآبادي كه نماينده رئيسجمهور در ورزش است انتقادهاي زيادي داشتم.
مايلي كهن با اشاره به برنامه 90 اظهار داشت: متاسفانه تقدم و تاخر صحبتهاي من رعايت نشد. اين برنامه فقط بخش مياني صحبتهايم را پخش كرد در حالي كه اگر مشكلي هم پيش آيد متوجه من است؛ نه تلويزيون. پس بايد تمام صحبتهايم پخش مي شد.
اين مربي با اشاره به انتقاد از يكي از نمايندگان مجلس يادآور شد: منظورم آقاي يوسفنژاد بود نه آقاي نجفنژاد. من از آقاي نجفنژاد عذرخواهي ميكنم. نماينده مجلس 15 روز قبل مرا دلاور بسيجي خطاب ميكرد و سپس تغيير موضع ميدهد. نبايد اينگونه باشد.
وي با اشاره به سوابق ورزشي خود گفت: من فوق ليسانس تربيت بدني دارم. 30 سال است در ورزش ايران كار ميكنم. 14 سال سابقه بازيكني دارم. با تيم فوتسال چهارم جهان شدم. اگر با اين افتخارات مي گويند من را احمدينژاد انتخاب كرده من هم ميگويم قطبي كه دو ميليارد پول گرفته؛ به خبرنگار و بازيكن توهين كرده و آنها را ديوانه و حيوان خوانده و هيچ سابقه فوتبالي در كشورمان نداشته حتما با حمايت باراك اوباما سرمربي تيم مالي ايران شده است. قطبي گفته اينجا امنيت ندارد و به زنش حمله شده، اما باز هم سرمربي تيم ملي ميشود.
مايلي كهن با يادآوري حرف هاي گذشتهاش در نشست خبري پس از بازي با استقلال گفت: ديدار ليورپول و چلسي با نتيجه 4 بر 4 تمام شد. آنجا با وجود شرطبنديهاي زياد و ضررهاي ميلياردي، تماشاگر به هيچ بازيكني توهين نميكند اما در اينجا چه. من چه گناهي داشتم كه پس از ديدار سايپا و استقلال به من و عابدزاده فحاشي كردند. من هيچ وقتكشي انجام ندادم فقط داور چهارم تابلوي تعويض را اشتباه بلند كرد و من از او خواستم به جاي شماره 22 شماره 23 را نشان دهد.
مايلي كهن تاكيد كرد: در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بيعرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانوادهام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
وي اظهار داشت: بله؛ من بيغيرت بودم؛ هنگامي كه پسرم كنارم بود و به من توهين شد آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد. در حالي كه اين بازي روز 27 فروردين برگزار شد؛ دو روز بعد با وجود تمام اهانتهايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. يك روز بعد قلعهنويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. من چقدر مي توانم خويشتندار باشم؟
مايلي كهن در مورد اينكه چرا فدراسيون از شما حمايت نكرد خاطرنشان كرد: بهتر است اين سئوال را از خود آنها بپرسيد اما همانطور كه گفتم نوشته هاي زيادي در باره حقايق فوتبال دارم.
وي در مورد اينكه با حضور افشين قطبي احتمال صعود ايران به جام جهاني افزايش يافته؛ گفت: اميدوارم اينگونه باشد. من از شما سوال ميكنم اگر به جام جهاني نرويم چه ميشود؟ انگليس به جام ملتهاي 2008 نرفت؛ چه اتفاقي افتاد؟ فوتبالش چه شد؟ در آن فوتبال اگر بازيكني مثل فرديناند آزمايش دوپينگ ندهد 8 ماه محروم ميشود اما در اينجا بازيكن ما خلاف مي كند ولي ميگوييم آن را لاپوشاني كنيم. مايكل فپس به زور به دستش مواد مخدر ميدهند اما دارنده 8 مدال طلاي المپيك را رسوا ميكنند و هيچ كس لاپوشاني نميكند ولي اينجا ميگويند ميخواهيم به جام جهاني برويم و خيلي از حقايق را نگويم.
انتهاي پيام/