سلام به اساتید !
یکی از دوستانم میخواد بره خدمت یک آشنا پیدا کرده میگه یک مبلغی بده میندازمت جای خوب البته این کار رو میکنه مطمئن هستم
آیا ارزش داره ؟
سلام به اساتید !
یکی از دوستانم میخواد بره خدمت یک آشنا پیدا کرده میگه یک مبلغی بده میندازمت جای خوب البته این کار رو میکنه مطمئن هستم
آیا ارزش داره ؟
خدمت می تونه از بهشت تا جهنم متغیر باشه
حالا اگه شانسی بیفتی تو بهشت معلومه که قدرش رو نمی دونی اما اگه تو جهنم بیفتی مطمئن باش حاضری میلیونی خرج کنی تا ازش در بیای
کافیه امضای منو ببینی!
خصوصا اگر تحصیل کرده است دوستت حتما اینکارو بکنه که واقعا داغون میشه اگه جای بدی بیفته
ضمنا اگه اون بنده خدا می تونه کسری پولی هم جور کنه بی زحمت به من خبر بده
سلام محمد خان به نظر من بستگی به خیلی چیزها داره و همینطوری نمیشه گفت
در ضمن دوستان خواهشی که دارم حد الامکان در مورد روش های غیر قانونی و فرا قانونی در تاپیک صحبت نکنید
با تشکر
معمولا چه موقع لیست میفرستن ؟
فکر کنم اونایی که اول اردیبهشت رفتن الان دیگه مشخص باشه کجا افتادن ولی تا آخر خرداد بهشون نمیگن ؟
داداش ماشالله وضعتون خوب بوده..تجهیزات عکاسی هم داشتین...خدا کنه منم یه جای خوب بیفتم.
گیر ندادن موبایل بردید؟
من هم مثل بقیه دوستان برای خدمت سربازی اماده شدم فقط مونده دفترچه پست کنم.لطفا این سوالای من رو هم جواب بدید.
1-من اگر همین روزا دفترچه بفرستم کی اعزام میشم؟میخوام تیر برم تا سریعتر تمومش کنم.
2-به نظرتون چقدر احتمالش هست بیفتم شهر خودم؟لیسانس دارم
3-وقتی رفتم باید خودم کچل کنم یا تو پادگان عملیات کچل کردن رو انجام میدن؟
4-وضعیت مرخصی چطوره مثلا چند ماه یکبار مرخصی میدن؟
ممنونم
ببخشید اگه کسی دقیق اطلاع داره و ساکن شهرهای کرمانشاه یا اهواز هست فقط به همین سوالها جواب بده ممنون میشم
پادگان شهدای کرمانشاه و پادگان شهید حبیب اللهی اهواز مدرک دیپلم میگیره ؟
دوستان اینجا کسی درباره ی پادگان پرندک 02 میدونه ؟! کجاست دقیقا ؟!
1/4 اعزامم و اونجا افتادم
ممنون میشم اگه یه کم اطلاعات بدین
1 - لیسانسها معمولا ماههای زوج اعزام میشن
2 - آموزشی احتمالش کمه اما خدمت (یگان) احتمالش زیاده اگه شرایط داشته باشی اگه نداری اونم احتمالش کمه ...
3 - طبق اطلاعاتی که بنده دارم میتونی خودت قبل اعزام انجام بدی چون اونجا ظاهرا شلوغه ..
4 - توی دو ماه 2 الی 4 روز مرخص داری ..
سلام رفقا خوبید
یه سوال داشتم در واقع یه جور مشورت می خواستم .
من 20 فرودین 93 پست کردم برای 1 تیر 93 . بعدش رفتم دنبال پذیرش سپاه مدارکمم چند جایی دادم . اما الان که کدها مشخص شده (فقط داخل نظام وظیفه کدا را می تونید ببیند هنوز از پلیس+10 نمیشه پریینت گرفت) کد من پادگان ولی عصر تبریز(نیروانتظامیه) خورده .
1-به نظرتون برم خدمت یا یه دوره تمدید کنم برای دور بعد و برم برای امریه یا پذیرش مجدد اقدام کنم ؟میگن نیرو انتظامی جالب نیست
2-ارزش داره دوماه عقب بیفتم؟
3-امکانش هست وقتی میرم پلیس+10 پرینت اعزام به خدمتم بگیرم کدم شده باشه جایی که پذیرش گرفتم؟ چون هنوز کدای 1 تیر برای پلیس+10 ارسال نشده فقط در نظام وظیفه میشه کدها را دید .
پ.ن: من الان 10 ماهه فارغ التحصیل شدم و بیکارم . برق خوندم . معدلم هم 18 بوده . تهران دفترچه پست کردم.
![]()
Last edited by arash520; 31-05-2014 at 14:19.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)