میتونید موقعی که اینترنت قطع شد تمدید کنید و 20 گیگ هم دوباره تعلق میگیره.هر بار که نامحدود میخرید تعلق میگیره و فوری هم فعال میشه.اصلا لازم نیست قرارداد رزرو داشته باشین.
میتونید موقعی که اینترنت قطع شد تمدید کنید و 20 گیگ هم دوباره تعلق میگیره.هر بار که نامحدود میخرید تعلق میگیره و فوری هم فعال میشه.اصلا لازم نیست قرارداد رزرو داشته باشین.
Last edited by csssaeed; 17-03-2013 at 18:18.
به من یکسال انتی ویروس بیت دیفندر رو دادن . اول اینکه این یکسال چی هست با نسخه های موجود در اینترنت چه فرقی میکنه ؟
50 هزار تومان ارزشش را نوشته که هست آیا ارزش داره اینقدر یا نه ؟
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
این نسخه قانونی بیت دیفندر هستش و بالطبع امنیتش خیلی بیشتره.البته برای ما کاربرای خانگی که کارمون با همون Nod32 هم راه میفته خیلی اهمیتی نداره که آنتی ویروس اورجینال باشه یا نه اما برا شرکتها و ادارات و افرادی که معاملات مالی زیادی دارن و امنیت براشون مهمه فرق میکنه.
تو بعضی سایتها که امکان خرید و فروش وجود داره میتونید شماره سریالشو حراج کنید. اگه گفتن قیمتش 50 تومنه شما 45 تومن بفروشین.مشتری پیدا میشه.
گشتم نبود...
ممکنه برای تصحیح ایمیل باشه؟
هر دلیلی هم که داشته باشه فرقی نمیکنه.شما امروزو صبر کنید و اگه یک گیگ ندادن فردا بهشون زنگ بزنید.02182201
دوستان برای من جستو تو گوگل خیلی سایت دیر بالا میاد ت یاهو مشکلی ندارم یعنی مشکل از https?
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
برای من هم ایمیل و شماره تلفنم رو تایید کردم و آخرش هم اون عکس امنیتی رو تایپ کردم و کلیک کردم نوشت که ثبت شد اما رفتم توی ایمیل و خبری نبود.
دوباره رفتم ثبت کردم نوشت که در حال بررسی هست.
1 گیگ میخوان بدن خیر سرشون چه بازی در میارن![]()
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی هاتاینجوری خیلی خوبه . فقط خدا کنه همیشه سرعت روی 1 مگ باشه توی اون 20 گیگ جایزه که فکر نکنم اینطوری باشه !
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)