تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2223 از 2365 اولاول ... 12231723212321732213221922202221222222232224222522262227223322732323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,221 به 22,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام امیر خان اگه خودتون فرصت کردید و گریل رو ساختید خیلی خوب میشه اگه آموزش و نحوه انجامش رو هم بگید تا من هم بتونیم این کار رو انجام بدیم.
    ممنون
    سلام امیر عزیز
    روند کار بدین صورت هست که:
    1- میله ی خام استیل با قطر مناسب خریداری بشه
    2- اندازه گیری و مشخص کردن محل Insertion سه گریل روی باکس.
    3- برش دقیق و خم کاری با دستگاه CNC
    4- رزوه دار کردن انتهای میله ها و انتخاب مهره ی مناسب
    5- سوراخ کردن بدنه ی باکس و بستن مهره ها
    البه این تئوری هست و باید در عرصه ی عمل دید که چطور میشه.

اقا بیزحمت نظر بدین در مورد این سیستم که در پایین ذکر میکنم
    کامپ فوکال 165 برای درهای جلو
    کواک فوکال مدل 690 دو جفت برای طاقچه
    امپ جی فور هلیکس 2عدد , خواستم یه چهار یه دوکانال بگیرم دیدم زیاد تفاوتی تو قیمت نداره واسه همین دو تا چهار برداشتم که دوکانال اضاف هست اگه خواستم چیزی بعدا اضاف کنم
    پخش یا کنوود 5100 یا پایونر 7850bt
    حالا ساب باکس چی بگیرم که ست بشه با اینا و خوب باشه با یه امپ مونو براش,؟؟!
    یه نظری هم دارم اگه ساب فوکال رو بگیرم مدل 30a4 میتونم با دوکانال اضاف که دارم بریج کنم براش تا راه بیفته
    واسه ساب اینو بگیرم خوبه یه چیزه دیگه ای پیشنهاد دارین ؟
    فک کنم اگه همه رو فوکال بندازم دیتیل صدای خوبی در میاد ایشالا
    یه نظری بدین لطفا.ممنونم
    آمپ چهار کانال هلیکس G Four میتونه کامپ فوکال رو درایو کنه ولی از پس درایو کردن کواکی که بخواید بهش فشار بیارید برنمیاد.
    پخش هایی هم که در بالا ذکر کردید واقعاً صدای خوبی ندارند.
    تقریباً صدا گرفتن خوب با این بودجه در دو استیج سخت هست.
    ساب فوکال هم کسی تجربه ی استفاده نداره و بهتره ریسک نکنید و به موارد امتحان شده و با سابقه اعتماد کنید.
    در ضمن شما تمرکز زیادی روی قطعات اصلی کردید و این باعث میشه که از تامین برق مناسب و اکسسوری درجه یک غافل بمونید و این مساوی است با = خراب شدن صدا.
    دو جفت کواک روی تاقچه دور از اصول صحیح سیستم های صوتی هست، این کار بیشتر شبیه به نصب هایی هست که در خ ستارخان انجام میشه. نمایشی و پوچ.
    استفاده از قطعاتی با برند یکسان تاثیری در بهتر شدن صدا نداره.
    Last edited by AmirELX; 28-07-2017 at 23:37.

2. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم از هر دوتا اقا امیر بزرگوار
    مورد 1 و 2 به لطف دوستان قانع شدم. فقط تو جوابای اقا AmirELX در باره موارد 3 و 4 بازم واسم سوال پیش اومده که جسارتا مطرح میکنم و امیدوارم بازم راهنماییم کنن.
    اقای amirsein هم چندتا نکته داشتن که لابلای سوالات خودم جوابشون رو دادم

اقا امیر ممنون از توضیحاتتون. درباره ی موارد 3 و 4 دوباره واسم سوال پیش اومد
    3- پاد واسه سایز توییتر من پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟ پاد به یا جایی پیچ میشه یا بصورت فابریکی میشه جایی نصبش کرد؟ اخه یکی از دوستان توصیه کرده بود قاب پشت ستون یا قاب پشت اینه ی دست ساز تهیه کنم که یه اقایی تو تهران میسازه و سایز هر توییترم فیت درمیاره و خودش میگفت زاویه رو هم هرجور بخوام واسم درمیاره (هم ضربدری هم رو به گوش طرف). قیمت قاب پشت اینه رو جفتش 140 گفته بود و قاب پشت ستونم جفتش 250 تومن. از اونجایی که اینه هام برقی نیستن و دوست ندارم قاب در سوراخ کاری بشه برای این قاب دست ساز و از طرفی هم تنظیم زاویه مناسب تقریبا غیر ممکنه چون مقابل فرمان ماشین قرار میگیره پس ترجیحم به قاب پشت ستونه که با هزینه خرید سیم و دستمزد و اینا حدود 300 و احتمالا بیشتر هم درمیاد. میخوام ببینم با این تفاسیر میخوام بدونم کدومش ارزش داره؟ اخه یه جا پاد دیدم واسه فروش زده بود دونه ای 300 تومن. البته اون جنسش الومینیوم بود حالا نمیدونم قیمتش بالا پایین داره یا نه.
    4- یعنی با خرید یه امپ مناسب تر تغییر محسوسی ایجاد نمیشه؟ امپی که بهش وصله امپ exile xm15.4 -800w 4ch هستش. خودمم اطلاعات زیادی راجع به این برند ندارم و بخاطر قیمت مناسب و made in usa بودنش خریدمش . البته یکی از دوستان سیستم باز هم تاییدش کردن.
    در مورد کویل هم سابم دو کویل 4اهمی داره و 600وات توان rmsش هست. ولی امپم بصورت بریج 450تاشو پر میکنه.
    سلام دوست عزیز
    سایز توئیتر تون چند هست؟ پاد ها در اندازه های مختلف وجود داره: 20 و 25 و 28 و حتی 30 میلی متری.
    قطعاً استفاده از پاد از هر لحاظ نسبت به فایبرگلاس ستون یا لچکی کنار آینه برتری داره. چون در هر جهتی تنظیم میشه و قابل انتقال به خودرویی دیگر هست.
    پاد یه قدم مهم در صداگیری مطلوب هست.
    قیمت برای جفتی 300 هزار تومان هست.

آمپ تون مناسب هست، چرا به تعویض آمپ اصرار دارید وقتی با هزینه ی کمتر و مواردی که عرض کردم میتونید صدای سابتون رو بهتر کنید؟
    من Exile رو میشناسم، یه زمانی آقای همتی وارد کردند. مداری مشابه JBL های قدیمی داره و کیفیت برد و متریالش خوبه.
    قطعاً با تعویض آمپ و ارتقاء اون صداتون بهتر میشه، ولی هزینه ی زیادی روی دستتون میزاره.

4. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سایز توئیتر تون چند هست؟ پاد ها در اندازه های مختلف وجود داره: 20 و 25 و 28 و حتی 30 میلی متری.
    قطعاً استفاده از پاد از هر لحاظ نسبت به فایبرگلاس ستون یا لچکی کنار آینه برتری داره. چون در هر جهتی تنظیم میشه و قابل انتقال به خودرویی دیگر هست.
    پاد یه قدم مهم در صداگیری مطلوب هست.
    قیمت برای جفتی 300 هزار تومان هست.

آمپ تون مناسب هست، چرا به تعویض آمپ اصرار دارید وقتی با هزینه ی کمتر و مواردی که عرض کردم میتونید صدای سابتون رو بهتر کنید؟
    من Exile رو میشناسم، یه زمانی آقای همتی وارد کردند. مداری مشابه JBL های قدیمی داره و کیفیت برد و متریالش خوبه.
    قطعاً با تعویض آمپ و ارتقاء اون صداتون بهتر میشه، ولی هزینه ی زیادی روی دستتون میزاره.
    سلام مجدد.
    توییتر کامپوننت K6 که تو سایت Audison نوشته اندازش 28mm هست.
    پاد مستقیما روی قاب پشت ستون پیچ میشه؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟ از نظر کیفیت مشکلی که نداره؟ هم کیفیت اتصالش هم کیفیت خود پاد؟
    توییتر مستقیم به پاد متصل میشه یا بازم نیاز به پایه های فابریکی توییتر داره؟ چون من پایه ی فابریکیشو ندارم.
    ممنون از توضیحاتتون درمورد امپ. اتفاقا بنده هم این امپو از جناب همتی تهیه کردم و البته صدای برند ماسکونی رو تجربه نکردم ولی از کیفیت صدا راضیم و هیچوقتم مشکلاتی از قبیل پروتکت کردن نداشتم.
    چون استیج عقبم از یه امپ دو کانال ام بی صدا میگیره و میخواستم یه امپ مونو به جاش بگیرمو سابو به اون وصل کنم. در اینده منظورمه.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون و ببخشید که هی سوال پشت سوال پیش میاد

6. این کاربر از dashmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

آمپ چهار کانال هلیکس G Four میتونه کامپ فوکال رو درایو کنه ولی از پس درایو کردن کواکی که بخواید بهش فشار بیارید برنمیاد.
    ساب فوکال هم کسی تجربه ی استفاده نداره و بهتره ریسک نکنید و به موارد امتحان شده و با سابقه اعتماد کنید.
    در ضمن شما تمرکز زیادی روی قطعات اصلی کردید و این باعث میشه که از تامین برق مناسب و اکسسوری درجه یک غافل بمونید و این مساوی است با = خراب شدن صدا.
    دو جفت کواک روی تاقچه دور از اصول صحیح سیستم های صوتی هست، این کار بیشتر شبیه به نصب هایی هست که در خ ستارخان انجام میشه. نمایشی و پوچ.
    استفاده از قطعاتی با برند یکسان تاثیری در بهتر شدن صدا نداره.[/QUOTE]

واسه اکسسوری یه خازن هلیکس دارم فک کنم 1000cap.کابل جوشکاری هم دارم 25میل سیم ساب و باند و کابل شو و هولدر فیوز هم دارم کابل ارسی هم هم دوجفت دارم سالم و خوب پریمیر سری اولا
    این کابل و فیوز و اینا از سیستم قبلی هست فقط یه خازن پارسال بهش اضاف شده از لحاض کیفیت هم مشکلی ندارند چون تمیز و سالم نگهداری (نویز هم صفر ) شدن باطری 74amper و نهایتش اگه بازم تو برق کم بیارم که بعیده big3 میزنم .فقط دنبال یه تقسیم یک به چند هستم که اونم جور میکنم جنس خوب.پخش هم رفتم ته و توش رو در اوردم 80prs میگیرم چون تو الپاین باید کلی پول و امکاناتی هم نداره زیاد دو مدلش رو دیدم 163 و164 کیفیت صداش خوبه ولی از لحاظ امکانات نه پس همون پایونییر رو میگیرم که پرچم دار محصولات خودشه ✌
    حالا واسه یه جفت کواک فوکال و کامپ 165 چه امپی بگیرم کامل ساپورت کنه تو فشار ؟؟
    یه امپ مونو با یه ساب باکس بهم معرفی کنید ؟
    خیلی تعریف فوکال رو میکنند واسه همین میخوام ببندم و الا گزینه های دیگه ای هم هست.
    ودر اخر هم بجز پخش و اکسسوری
    اگه جای من بودید تو رنج 3500 م ,یه جفت کامپ و یه جفت کواک و یه باکس به همراه چه امپیلی میبستین که پرتاب صدا و در عین حال کیفیت قابل قبولی هم داشته باشید و راضی بوده باشین از انتخاب خودتون....

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا مخلصیم .قیمت محصولات گلیدن افزایش پیدا کرده؟ الان rs100c4 یا as100.4 یا one130.4 چند شدن؟
    سلام
    آمپ rs100.4 موجود نداره شرکت.
    آمپ as100.4 حدود 1.915.000
    آمپ one 130.4 هم 1.380.000
    البته ممکنه یه کالائی موجود نباشه و مثلا یه نمایندگی فقط تو کل ایران داشته باشه و قیمت رو بالاتر بگه.
    حمید آقا این ساب مچ 30 سانتی که حتما معرف حضورتون هست. چیزی که برای من عجیبه حجم باکسی هست که شرکت توصیه کرده. باکس سیلد 18 لیتری اگر حتی با دقت خیلی زیاد باکس 18 لیتری ساخته هم بشه خیلی کوچک نیست این حجم برای یک ساب 12 ؟؟؟!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من هم اشتباه تایپی باید باشه البته باز برمیگرده به پارامترهاش ولی 18 برای ساب 12 اینچی کمه.
    به طور معمول و جنرال برای یه ساب 12 حداقل حجم مورد انتظار 30 لیتر برای باکسهای سیلد و بالای 43-4 لیتر خالص برای باکسهای پورتد هست بدون احتساب حجم پورت..

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

استفاده از قطعاتی با برند یکسان تاثیری در بهتر شدن صدا نداره.
    واسه اکسسوری یه خازن هلیکس دارم فک کنم 1000cap.کابل جوشکاری هم دارم 25میل سیم ساب و باند و کابل شو و هولدر فیوز هم دارم کابل ارسی هم هم دوجفت دارم سالم و خوب پریمیر سری اولا
    این کابل و فیوز و اینا از سیستم قبلی هست فقط یه خازن پارسال بهش اضاف شده از لحاض کیفیت هم مشکلی ندارند چون تمیز و سالم نگهداری (نویز هم صفر ) شدن باطری 74amper و نهایتش اگه بازم تو برق کم بیارم که بعیده big3 میزنم .فقط دنبال یه تقسیم یک به چند هستم که اونم جور میکنم جنس خوب.پخش هم رفتم ته و توش رو در اوردم 80prs میگیرم چون تو الپاین باید کلی پول و امکاناتی هم نداره زیاد دو مدلش رو دیدم 163 و164 کیفیت صداش خوبه ولی از لحاظ امکانات نه پس همون پایونییر رو میگیرم که پرچم دار محصولات خودشه ✌
    حالا واسه یه جفت کواک فوکال و کامپ 165 چه امپی بگیرم کامل ساپورت کنه تو فشار ؟؟
    یه امپ مونو با یه ساب باکس بهم معرفی کنید ؟
    خیلی تعریف فوکال رو میکنند واسه همین میخوام ببندم و الا گزینه های دیگه ای هم هست.
    ودر اخر هم بجز پخش و اکسسوری
    اگه جای من بودید تو رنج 3500 م ,یه جفت کامپ و یه جفت کواک و یه باکس به همراه چه امپیلی میبستین که پرتاب صدا و در عین حال کیفیت قابل قبولی هم داشته باشید و راضی بوده باشین از انتخاب خودتون....[/QUOTE]

سلام...بالاخره به جمع بندی رسیدم و در پروسه خرید به سر میبرم :
    میدبیس8اینچ+سوپرتیوتر «dmx8.2+dtx102» استیج عقب
    میدبیس6اینچ+تیوتر «dmx6.2+vibe ba1» استیج جلو
    ساب دوبل dwl258 درگ استر
    امپ 1204 چهارکانال +امپ مونوdak1001 درگ استر
    یونیت 80prs
    حدودا 6تومن میشه ولی خب به نظرتون ارزش داره ؟
    تازه من خودم اکسسوری دارم
    خیلی رو مخم رفته این ماجرا
    شش تومن بدم واقعا ارزش داره من الان 34 سالمه .اینکارا اصلا دیگه بهم میاد
    خدایا این چه عشقی بود دادی اخه به من و امثال من ....

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام...بالاخره به جمع بندی رسیدم و در پروسه خرید به سر میبرم :
    میدبیس8اینچ+سوپرتیوتر «dmx8.2+dtx102» استیج عقب
    میدبیس6اینچ+تیوتر «dmx6.2+vibe ba1» استیج جلو
    ساب دوبل dwl258 درگ استر
    امپ 1204 چهارکانال +امپ مونوdak1001 درگ استر
    یونیت 80prs
    حدودا 6تومن میشه ولی خب به نظرتون ارزش داره ؟
    تازه من خودم اکسسوری دارم
    خیلی رو مخم رفته این ماجرا
    شش تومن بدم واقعا ارزش داره من الان 34 سالمه .اینکارا اصلا دیگه بهم میاد
    خدایا این چه عشقی بود دادی اخه به من و امثال من ....

به نطرم این هزینه را برای سیستم کیفیتی کنید نه قدرتی با پرستیژ تره تا 120 سالگی هم لذتشو میبرین خسته هم نمیشین
    اگر برای مجلس گرذونی کاربرذ نداره براتون
    Last edited by ahriman323; 29-07-2017 at 19:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نطرم این هزینه را برای سیستم کیفیتی کنید نه قدرتی با پرستیژ تره تا 120 سالگی هم لذتشو میبرین خسته هم نمیشین
    اگر برای مجلس گرذونی کاربرذ نداره براتون
    سلام.
    دوست عزیزمون Massih64 سیستمی که انتخاب کرده به نظر همون چیزیه که مد نظرشونه. پرتاب صدای بسیار بالا و بدون کیفیت یا تفکیک خاص. به قول خودمون بزن و برقص.و مجلس گردونی.
    ایشون به ایشون هر چیزی پیشنهاد داده میشه باز هم دنبال همین مجلس گردونی و پرتاب صدا هستند. مثلا بین 164 آلپاین و 80prs ، پایونیر رو انتخاب میکنن. بین کامپ با کیفیت و میدبیس قدرتی ،میدبیس رو انتخاب میکنن، بین ساب تک کیفیتی و ساب دوبل قدرتی، قدرت رو انتخاب میکنن و بین آمپ ها هم به همین منوال . ایشون دنبال قدرت صرف هستن . ایشالا از انتخابشون لذت خواهند برد

13. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیزمون Massih64 سیستمی که انتخاب کرده به نظر همون چیزیه که مد نظرشونه. پرتاب صدای بسیار بالا و بدون کیفیت یا تفکیک خاص. به قول خودمون بزن و برقص.و مجلس گردونی.
    ایشون به ایشون هر چیزی پیشنهاد داده میشه باز هم دنبال همین مجلس گردونی و پرتاب صدا هستند. مثلا بین 164 آلپاین و 80prs ، پایونیر رو انتخاب میکنن. بین کامپ با کیفیت و میدبیس قدرتی ،میدبیس رو انتخاب میکنن، بین ساب تک کیفیتی و ساب دوبل قدرتی، قدرت رو انتخاب میکنن و بین آمپ ها هم به همین منوال . ایشون دنبال قدرت صرف هستن . ایشالا از انتخابشون لذت خواهند برد
    بله درسته به نظر بنده هم هرکی سلیقه ای داره.یکی spl بازه- یک کیفیتی دوست داره.بیشتر مردم ما هم به سمت spl بازی میرن که به قول معروف خودی نشون بدن و عده کمی دنبال کیفیت هستند و همینطور هم میشه سیستمی جمع کرد که هم کیفیت و قدرت داشته باشه واگه این دوستمون تجدید نظری در قطعات سیستمش بکنند میتونن اینکارو بکنند.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام مجدد.
    توییتر کامپوننت K6 که تو سایت Audison نوشته اندازش 28mm هست.
    پاد مستقیما روی قاب پشت ستون پیچ میشه؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟ از نظر کیفیت مشکلی که نداره؟ هم کیفیت اتصالش هم کیفیت خود پاد؟
    توییتر مستقیم به پاد متصل میشه یا بازم نیاز به پایه های فابریکی توییتر داره؟ چون من پایه ی فابریکیشو ندارم.
    ممنون از توضیحاتتون درمورد امپ. اتفاقا بنده هم این امپو از جناب همتی تهیه کردم و البته صدای برند ماسکونی رو تجربه نکردم ولی از کیفیت صدا راضیم و هیچوقتم مشکلاتی از قبیل پروتکت کردن نداشتم.
    چون استیج عقبم از یه امپ دو کانال ام بی صدا میگیره و میخواستم یه امپ مونو به جاش بگیرمو سابو به اون وصل کنم. در اینده منظورمه.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون و ببخشید که هی سوال پشت سوال پیش میاد
    سلام قربان
    برای خرید پاد لطفاً P.M رو چک کنید، من چند نفر رو دورادور میشناسم که پاد با کیفیت می سازن.
    توئیتر شما به صورت خام و بدون هیچ دستکاری مستقیماً داخل پاد چرخونده میشه و تا انتها بسته میشه.
    در کیت پادی که خریداری می کنید پایه ی پاد هم وجود داره که نصاب با مته ی گرد بُر، ستون A رو سوراخ می کنه و از پشت پایه مهره رو می بنده.
    بعد از تنظیم درست به سوی گوش، پیچ رو سفت می کنه.
    آمپ خوب مونو: هلیکس G one.

16. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •