تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2223 از 2376 اولاول ... 12231723212321732213221922202221222222232224222522262227223322732323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,221 به 22,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    كاروان الاتحاد در هتل استقلال مستقر مي‌شود
    خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال الاتحاد عربستان در هتل استقلال مستقر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كاروان تيم الاتحاد عربستان براي برگزاري بازي برگشت مقابل استقلال يكشنبه هفته آينده وارد تهران مي شود.
    مسئولان الاتحاد از باشگاه استقلال درخواست رزرو چهار روز اقامت در هتل استقلال را داشته اند.
    با توجه به مقرارات باشگاه استقلال فقط هزينه سه روز اقامت اين تيم را بر عهده خواهد داشت.
    بازي برگشت استقلال مقابل الاتحاد سه شنبه هفته آينده برگزار مي شود. ديدار رفت با نتيجه 2 بر يك به سود الاتحاد خاتمه يافت.
    استقلال در حال حاضر با 2 امتياز از 4 بازي در قعر جدول جاي دارد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

كاپيتان تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان:
    دليل باخت ذوب‌آهن مقابل فولاد بي‌خيالي بود
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: تنها دليل باخت ذوب‌آهن مقابل فولاد بي‌خيالي بود، زيرا بازيكنان اين تيم فكر مي‌كردند كه به راحتي مي‌توانند به پيروزي دست يابند.

سيد مصطفي صالحي‌نژاد امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بيان اينكه فولاد در اين بازي استثنايي بازي كرد، اظهار داشت: بازي بازيكنان تيم فولاد خوزستان در اين مسابقه فوق‌العاده بود و آنان در نيمه اول بازي از تنها موقعيت خود استفاده كردند.
    وي افزود: تنها دليل باخت ذوب‌آهن در اين بازي بي‌خيالي بود زيرا بازيكنان اين تيم فكر مي‌كردند كه به راحتي مي‌توانند در اين بازي به پيروزي دست يابند.
    كاپيتان تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به نحوه بازي بازيكنان تيم فولاد خوزستان تصريح كرد: نمي‌دانم بازيكنان فولاد چگونه در اين بازي با اين قدرت به ميدان آمدند و دليل اين بازي آنها چه بود.
    وي با بيان اينكه دروازه‌بان تيم فولاد روز بسيار خوبي را براي بازيكنان تيم خود رقم زد، بيان داشت: دروازه‌بان تيم فولاد خوزستان در اين بازي از شوماخور نيز بهتر بازي كرد.
    صالحي‌نژاد به مسابقات تيم ذوب‌آهن در جام حذفي اشاره كرد و گفت: همه تلاش خود را به كار مي‌گيريم تا در اين مسابقات قهرمان شويم و به حق خود كه قهرماني ليگ برتر است دست يابيم.
    وي خاطرنشان كرد: بازيكنان تيم ما با انگيزه بسيار و تمرينات قدرتمند در مسابقات جام حذفي حاضر مي‌شوند و اميدوارند كه قهرماني اين مسابقات را از آن خود كنند.
    مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان نيز گفت: تفكر آسان بودن قهرماني ذوب‌آهن كه پيش از بازي بر بازيكنان تيم سايه افكنده بود ما را از جام قهرماني دور كرد.
    ايگور كاسترو با اشاره به بازي روز يكشنبه در مقابل تيم فولاد خوزستان اظهار داشت: اين بازي، بازي خوبي نبود و بازيكنان ما نتوانستند همان بازي هميشگي خود را به نمايش بگذارند.
    وي با بيان اينكه ذوب‌آهن تيم قدرتمندي است اما در اين مسابقه بد بازي كرد، بيان داشت: بازيكنان ما ذوب‌آهن هميشگي نبودند و در اين مسابقه حساس، بسيار بد بازي كردند.
    مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پاسخ به اين سئوال كه مقصر اصلي اين باخت كيست، تصريح كرد: نمي‌دانم، شايد تفكر قبل از بازي كه بازيكنان را با خيال آسوده به زمين فرستاد مانع قهرماني ما شد، زيرا بازيكنان ما فكر مي‌كردند كه در اين بازي به راحتي به برد دست پيدا مي‌كنند.
    وي با تاكيد بر اينكه تيم فولاد خوزستان يكي از بهترين تيم‌هاي ليگ برتر است، افزود: فولاد خوزستان تيم قدرتمندي است و بازيكنان آن در اين بازي فراتر از هميشه بازي كردند و مانع از قهرماني ذوب‌آهن شدند.
    كاسترو به قهرماني تيم استقلال در اين دوره از مسابقات ليگ برتر اشاره كرد و گفت: به بازيكنان استقلال تبريك مي‌‌گويم، آنها در اين مسابقات بسيار خوب بازي كردند و در پايان قهرماني را از آن خود كردند.
    وي خاطر نشان كرد: نتيجه كنوني نيز براي بازيكنان ذوب آهن نتيجه قابل قبولي است زيرا تنها در صورت دقت مي‌توانستيم در اين مسابقه نيز به برد دست پيدا كنيم.
    انتهاي پيام

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

لینک های Youtube قهرمانی استقلال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز من.....شما بهتره به معنی و مفهومه حرف من پی ببری...همه بچه ها فهمیدن که من چی می خوام بگم.......
    من به کی حسودیم بشه؟؟
    به یه گروهبان یا یک سلطانه ساختگی!!!!! یا به عشق و حال اونا!!!! تو این مملکت اینجوریه که درس و تحصیل ارزش نداره و این تنها یک مشکل از هزاران مشکله ماست....
    من همه ی منظورم وقت و عمر و جوونیمون بود..به اینکه به خاطر کل کل دست به هر کاری می زنیم....
    در داخل یه تاپیک بحث در مورد یک تیم و اخبارش باشه، نه اینکه همه به هم بی احترامی کنن!!!!
    دوست من صفات خودت رو به من نسبت نده...از کوزه همان برون تراود که در اوست...تو از نگاه خودت و با خصوصیات خودت از نوشته من برداشت خاص خودت رو کردی.....
    من اکثر پست های شما رو خوندم،شما دوست داری با همه ساز مخالف بزنی و یک بحث جدید راه بندازی....
    و واقعا این جمله به خیلی ها میاد از کوزه همان برون تراود که در اوست...
    موفق باشی
    چرا شما فکر میکنی من یا بقیه داریم عمر و جوونبمون رو میزاریم پای فوتبال ؟ فوتبال برای من یه تفریحه سالمه... طرفداری از استقلال هم همینطور... چه اشکالی داره مثلا قهرمانی استقلال باعث شادی چندین میلیون نفر آدم میشه. به نظر تو با چه قدر پول میشه این همه آدمو خوشحال کرد ؟ من خدا رو شکر تا حالا به کسی بی احترامی نکردم. با اینکه خیلیا بهم بی احترامی کردن ولی حتی جوابشونو ندادم. یه نمونه ش شما... من حرفم اینه اخه این چه منطقیه که بازیکن ها باید درصدی از قراردادشونو بدن به ما ؟
    تو میگی تحصیلات تو کشور ما ارزش نداره. حرفت درست ولی این چه ربطی به فوتبال داره ؟ شما میگی چون بازیکنها سیکلم ندارن پس نباید پولدار باشن و عشق و حال کنن ؟ اصلا مگه تحصیلات برای پوله ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به امید قهرمانی در جام حذفی
    پیش بینی
    استقلال 3 مس رفسجان 1

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

استقلال 5-0 مس رفسنجان

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این اس اس منه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

استقلال 4 - 1 مس رفسنجان

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

امار وارقام در لیگ هشتم

تیم استقلال تهران در حالى عنوان قهرمانى هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه هاى كشور را به دست آورد كه داراى بهترین خطوط حمله و دفاع در جمع ۱۸ تیم حاضر در این مسابقات بود. استقلال با ۷۰ گل زده عنوان بهترین خط حمله لیگ برتر را به دست آورد و با تفاضل گل ۳۶+ سرآمد دیگر تیم هاى حاضر در این مسابقات بود.استقلال و سپاهان با دریافت تنها ۳۴ گل عنوان بهترین خط دفاع لیگ برتر را به دست آوردند. آبى پوشان در بین ۱۸ تیم لیگ برترى به همراه ذوب آهن صاحب بیشترین پیروزى (۱۹ برد) شدند. اینها نشان مى دهد تیم امیر قلعه نویى سزاوارانه عنوان قهرمانى لیگ برتر را به دست آورده است. البته نباید از كنار تیم خوب منصور ابراهیم زاده نیز به سادگى گذشت كه از هر حیث با تیم استقلال برابرى مى كرد و تنها مشكل اش این بود كه كمتر از آبى پوشان گل زد و بیشتر از آنها گل خورد. لیگ برتر در حالى به اتمام رسید كه فاصله امتیاز تیم قهرمان با تیم قعرنشین ۴۲ امتیاز بود. در پایان این مسابقات ۳ تیم استقلال تهران، ذوب آهن اصفهان و مس كرمان جواز حضور در فصل آتى مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوردند و ۳ تیم پیام مشهد، داماش گیلان و برق شیراز به لیگ دسته اول سقوط كردند. در حال حاضر استان تهران (۴ سهمیه)، اصفهان (۲ سهمیه)، خوزستان (۲ سهمیه)، كرمان، قم، قزوین، فارس، همدان، خراسان رضوى و گیلان (یك سهمیه) در لیگ برتر دارند كه با این حساب ۱۰استان درگیر مسابقات لیگ برتر هستند. ترین هاى هشتمین دوره لیگ برتر در زیر مى آید:
    اولین گل: پژمان نورى (پرسپولیس ) در دقیقه ۴۳ بازى مقابل سایپا
    آخرین گل: مصطفى چتر آبگون (پاس همدان) دقیقه ۳+۹۰ بازى مقابل داماش گیلان
    اولین بازى: سایپا كرج - پرسپولیس
    آخرین بازى: ۸ دیدار هفته سى و چهارم همزمان برگزار شد
    بهترین گلزن: آرش برهانى (استقلال تهران) با ۲۱ گل زده
    بهترین خط حمله: استقلال تهران با ۷۰ گل زده
    بدترین خط حمله: ملوان بندرانزلى با ۳۱ گل زده
    بهترین خط دفاع: استقلال تهران و سپاهان اصفهان با ۳۴ گل خورده
    بدترین خط دفاع: داماش گیلان با ۵۶ گل خورده
    بیشترین امتیاز: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با ۶۶ امتیاز
    كمترین امتیاز: برق شیراز با ۲۴ امتیاز
    بیشترین برد: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با ۱۹ برد
    كمترین برد: برق شیراز با ۵ برد
    بیشترین تساوى: صباى قم با ۱۷ تساوى
    كمترین تساوى: استقلال اهواز با ۷ تساوى
    بیشترین باخت: برق شیراز با ۲۰ باخت
    كمترین باخت: صباى قم با ۵ باخت
    بهترین تفاضل گل: استقلال تهران با تفاضل گل ۳۶+
    بدترین تفاضل گل: استقلال اهواز و برق شیراز با تفاضل گل ۱۹-

آمار و ارقام همه چیز رو نشون میده و برتری کامل استقلال
    در ضمن میشه گفت دوتا رکورد رو امسال از خودش جای گذاشت که به نظر میرسه حالا حالا ها تیمی به این رکوردها نرسه
    به ثمر رسوندن 70 گل زده و بیشترین گل زده در تمام ادوار لیگ برتر ایران
    تفاضل گل 36+ بیشترین تفاضل گل در تمام ادوار لیگ برتر ایران
    رکورد بیشترین گل زده 21 گل در یک فصل توسط رضا عنایتی و آرش برهانی

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اشتباه سرمربي استقلال پس از جلسه كميته انضباطي
    قلعه‌نويي: ذوالفقارنسب گفت؛ تقي‌پور بازيكن خوبي است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از نشست كميته انضباطي دچار اشتباه شد و از بيژن ذوالفقارنسب به جاي نادر دست نشان به عنوان سرمربي پگاه نام برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از حضور در كميته انضباطي در مورد اينكه مايلي‌كهن در مورد فينال جام حذفي سال گذشته اتهامي را مطرح كرده اظهار داشت:‌ در اين زمينه حرفي ندارم و به هر كسي كه اتهام زده شده بايد در اين زمينه پاسخگو باشد. من وكيل مدافع كسي نيستم كه بخواهم از او دفاع كنم.
    وي در مورد اينكه ظاهرا اشاره مايلي‌كهن به تقي پور است تاكيد كرد: از خود تقي‌پور سئوال كنيد اما من يادم مي‌آيد ذوالفقارنسب كه مربي پگاه بود در دو بازي رفت و برگشت از ابراهيم تقي‌پور تعريف كرد و گفت؛ او يكي از تاثيرگذارترين بازيكنان ما بوده است. روي گلي هم كه پگاه به ما زد تقي‌پور تاثيرگذار بود.
    سرمربي استقلال در مورد جلسه انضباطي كه در آن شركت كرده بود گفت: ‌اين جلسه در مورد شكايتي بود كه من و مايلي‌كهن از يكديگر انجام داده‌ايم. من توضيحاتي را در اين مورد ارائه كردم.
    قلعه‌نويي در مورد اينكه چه زماني راي كميته انضباطي صادر خواهد شد يادآور شد: من نمي‌توانم براي كميته انضباطي تعيين تكليف كنم. هر موقعي كه كميته انضباطي تشخيص دهد راي صادر خواهد كرد.
    وي تاكيد كرد: شكايتم را از مايلي‌كهن به مراجع قضايي پيگيري خواهم كرد.
    قلعه نويي درمورد صحبت‌هايي كه مربيان ليگ عليه يكديگر انجام مي‌دهند؛ تصريح كرد: اين صحبت‌ها روي افكار عمومي تاثير منفي دارد و فوتبال ما را به بيراهه مي‌برد.
    گفتني است قلعه نويي در حالي از ذوالفقارنسب به عنوان سرمربي پگاه نام برد كه در آن زمان نادر دست‌نشان سرمربي اين تيم بود.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •