دوستان من یک مبدل دارم که دسته پلی استیشن رو تبدیل میکنه به usb
میخواستم بببینم روشی هست که بشه باهاش این دسته های پلی استیشن رو به xbox 360 وصل کرد ؟
دوستان من یک مبدل دارم که دسته پلی استیشن رو تبدیل میکنه به usb
میخواستم بببینم روشی هست که بشه باهاش این دسته های پلی استیشن رو به xbox 360 وصل کرد ؟
شما این تاپیک رو نگاه کن:دوستان من یک مبدل دارم که دسته پلی استیشن رو تبدیل میکنه به usb
در ضمن شما کوچیکتر هم تایپ کنی بچه ها میبینن به خدا.........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا من پس چرا فکر میکردم زنه !!!
نه نه بچه ها !!! حواسنون کجاست !!!
مگه زمانی که PS3 معرفی شد با درایو Bluray !! سال قبلش Xbox 360 درایو HD-DVD رو روانه ی بازار نکرده بود !!؟؟
تو نبردی که بین این 2 Platform در گرفت , برنده Bluray Disc ها بودن که به صورت Platfrom استاندارد در اومدن.
شرکت ماکروسافت سر این قضیه درایو های HD-DVD رو از رده خارج کرد ولی چون نمیخواست تقلیدانه کار کنه مجبور بود یه جوری قضیه رو حل وفصل کنه.
الان دیگه MS چاره ای جز قبول کردن این دیسک ها نداره .
سلام.
من می خوام XBOX بگیرم به نظر شما الان بگیرم یا بزارم تابستون تا مدل جدیدتری بیاد؟؟؟؟؟
من یه 4 ماهی هست که اسلیم باندل خریدم. به نظر شما میصرفه نگه دارم تا هــــکش بیاد؟ اصلا میاد؟؟ در چه مرحله ای هست؟
یادمه گفته بودن که تا بعد از عید حتما میاد!!
من یکی دو هفته بیشتر تهران نیستم. میخوام ببینم اگه تا این مدت امکان اومدنش نیست من یه کاری بکنم.
با یه PS3 عوضش کنم!! خودم عاشق ایکس باکسم ولی خوب با این وضع که نمیشه نگهش داشت و فقط خودش رو نگاه کرد.
وقتی نشه بازی روش ریخت و بازی کرد به درد نمیخوره که!!!
الانم که بلکل باندل نیست. الیت شده 500 تومن!!
یعنی باید یه .... نون و آب دار داد به این وضع بازار![]()
شرکت های آمریکایی یک سیاستی دارند و اون هم اینه که یک تکنولوژی جدید رو تا از موفقیتش مطمئن نباشند یا انحصاری خودشون نباشه ازش استفاده نمیکنند این درست بر عکس سیاست های شرکت های ژاپنی هستش برای همین مایکرو از بلو ری استفاده نکرد .
من شخصا بعید میدونم که 360 رو مایکروسافت به بلوری مجهز کنه و احتمال زیاد منظورشون استفاده از بلوری در نسل یعدی این کنسول بوده و کم کم هم دیگه وقتشه که نسل بعدی رو معرفی کنند - اپل یک سال و اندی بعد از آی پد اومد و آی پد 2 رو روانه ی بازار کرد .
چند وقت دیگه رقابت اینها به قدری شدید میشه که هفته ای یه کنسول جدید میدن![]()
مسئولان مایکروسافت بارها و بارها اعلام کردن که هیچ برنامه ای برای مجهز کردن بلوری ندارن به نظر من این میتونه خبر خوبی باشه برای ما ها که توانایی خریدن بلوری رو نداریم.
به خاطر همینه که ایکس باکس 360 تو ایران خیلی طرفدار داره.
اینجا هم یه نیگا بندازین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این فرمت حتی میتونه فایل فرمت جدید باشه ، یعنی روی همون دیسک های دی وی دی با فایل فرمت جدید و در این صورت فقط نیاز به به روز رسانی داشبورد داره .
خوب من یک لیستی برایتون تهیه کردم که بهترین انحصاری های 360 رو از نظر خودم توش لیست کردم ، شاید اسم بعضی هاش رو اصلا نشنیده باشید چون توی ایران خیلی سخت پیدا میشند :
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Alan Wake
Dance Dance Revolution Universe 1
Dance Dance Revolution Universe 2
Dance Dance Revolution Universe 3
Dancing Stage Universe
Dancing Stage Universe 2
Dead Rising
Fable II
Far Cry Instincts
Full Auto
Gears of War 2
Gears of War 3
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo: Reach
Halo Wars
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Ninja Gaiden II
Onechanbara: Bikini Samurai Squad
The Outfit
Perfect Dark Zero
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Race Pro
Ridge Racer 6
Rumble Roses XX
Saints Row
Tenchu Z
Too Human
Viva Piñata: Trouble in Paradise
Warhammer: Mark of Chaos
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)