برای سرویس نامحدود که گیگ هدیه معنی نداره و برای سرویس محدود هم که سوزوندن روزهای باقیمانده اصلا عاقلانه نیست و دلیلی برای انجامش وجود نداره.
برای سرویس نامحدود که گیگ هدیه معنی نداره و برای سرویس محدود هم که سوزوندن روزهای باقیمانده اصلا عاقلانه نیست و دلیلی برای انجامش وجود نداره.
ازاین هدیه دادنشون خجالت نمی کشند؟فقط اگیگ![]()
دوستانی که مشکل عقب جلو رفتن ساعت ویندوز رو دارن از تسکبار وارد تنظیمات ساعت و تاریخ شوند سپس گزینه ی Time Zone Setting را بزنند و در نهایت تیک گزینه ی Daylight Saving Time را بردارند . از این به بعد دیگه ساعت شما اصلا و ابدا عشقی عقب جلو نمیشه !
امروز ظهر رفتم تو پنلم دیدم نوشته هدیه ی نوروزی ! باز کردیم یه متن بلند بالا در حد قرارداد ترکمنچای نوشته بودن که با افتخار هدیه ی ویژه ی نوروزی خودمون رو تقدیم میکنیم و 60 مدل منت سرمون گذاشتن ! بعدش یه فرم پر کردیم که هدیه ی ویژه ی نوروزی برامون بفرستن ! رفتم تو ایمیلم دیدم دوباره لینک فعال سازی داره ! لینک رو زدم دوباره اومدم تو سایت پارس ! دوباره گفت برو ایمیلتون رو چک کنید و تمومه ! رفتم تو ایمیل دیدم نوشته 1 گیگ به حجم شما اضافه شد !گدا گشنه ها اینقدر آدم رو پس و پیش میکنید 1 گیگ !!؟ فکر کنم 1 گیگ سر این فعال سازی اش کلا مصرف شد !
![]()
یک گیگ دادن چه منتی هم سرمون می زارن والپیپر براش طراحی کردن تو ایمیل و .... همچین هم لوگو براش زدن خوبه 4500 تومان بیشتر نیست 1 گیگ ، یه عیدی بگیریم بیشتر از اینه
تازه بخش ایمیل و .... هم زدن که اگر کسی هدیه خواست بهش تعلق بگیره و اینطوری صرفه جویی بشه بین همه کاربرا
چه حروم زاده هایی هستن
به من کد 1 ساله انتی ویروس بیت دیفندر رو دادن.
آدرس ایمیل من توی فرمی که باید تکمیل میکردم اشتباه بود من هم تصحیحش کردم ولی خبری از ایمیل فعال سازی نشد؟یعنی 1 گیگ هم به ما نمیرسه؟![]()
تو ایمیلتون توی بخش هرزنامه (spam) دنبالش بگردید.
ممنونم دوست عزیز . ولی اگه قرارداد رزرو نخرم و بذارم همین قرارداد مثلا 1 فروردین موقعی که اینترنت قطع شد تمدید کنم 20 گیگ تعلق میگیره یا حتما باید زودتر قرارداد رزرو بخرم ؟!
واسه منم ایمیلی نیومد . چقدر وقت بعد میاد ؟؟؟
یه گیگ میخان بدن جون آدمو میارن بالا !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)