تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2222 از 2403 اولاول ... 12221722212221722212221822192220222122222223222422252226223222722322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,211 به 22,220 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام ، این محدودیت روزانه ، محدودیت ماهانه چیه که به گزینهای تمدید اضافه شده ؟ من میخوام 256 با 16 گیگ ترافیک تضمین شده تمدید کنم ولی میزنه که 1.5گیگ روزانه یا 24گیگ ماهانه ! اندیشه زرد خزر
    دوست عزیز.
    اون توضیحات یعنی شما در اخرین روز مصرف اینترنتتون 1.5 گیگ دانلود داشتید و در اخرین ماه مصرف 24 گیگ بایت دانلود.
    همون طور که مستحضرید وقتی شما سرویس 256 نامحدود با سرعت 16 گیگ تضمینی رو خریدید 16 گیگابایت اول دانلود شما با سرعت بیشتر از 1 مگابیت دانلود خواهید داشت و بعد از ان سرعت شما به 256 کیلو بیت کاهش خواهد یافت.
    2 انتخاب جدید در اختیار شماست:

1-میخواهید سرویس 256 نامحدود هر روز بعد از مصرف حدود 550 مگابایت ( 16 گیگ / 30 روز) کاهش سرعت پیدا کند اما روز بعد دوباره به سرعت بالای 1 مگابیت برسد
    2-میخواهید کل 16 گیگابایت یکباره برای شما محاسبه شود و پس از مصرف 16 گیگ تا پایان قرارداد ماهانه سرعت شما 256 کیلوبیت باشد.

در مورد جنابعالی شما چون بیشتر از 16 گیگابایت دانلود دارید حتما سرعت شما کاهش می یابد اما انتخاب نوع تغییر سرعت با شماست. اگر مود روزانه را انتخاب بفرمایید فردا دوباره سرعت شما بالا خواهد رفت

2. 3 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این مشکل جدید که بوجود اومده کی رفع میشه؟دوباره کجا ترکیده؟ کی پاشو روی سیم گذاشته؟! دوباره وضع شد مثل قبل.این چه وضعیه آخه؟ ما هم تحملمون حدی داره!حتی از ماه گذشته هم وضع بدتر شده.50% لاست؟!

4. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بچه ها کسی تنطیمات پروتکل PV4 شرگت اندیشه رو داره بهم بگه ؟ ماله من رو اتوماته حس میکنم وای فای گوشی باهاش مشکل داره میخوام عدد هارو وارد کنم شاید درست شد
    ممنون

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها کسی تنطیمات پروتکل PV4 شرگت اندیشه رو داره بهم بگه ؟ ماله من رو اتوماته حس میکنم وای فای گوشی باهاش مشکل داره میخوام عدد هارو وارد کنم شاید درست شد
    ممنون

7. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی وقتی آی پی هایی که با 93 و 89 شروع میشن رو میگیرم سرعت وبگردی و کلا باز شدن سایت ها برام سریعتر میشه

9. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی وقتی آی پی هایی که با 93 و 89 شروع میشن رو میگیرم سرعت وبگردی و کلا باز شدن سایت ها برام سریعتر میشه
    چون احتمالا تجهیزات فیلترینگ و gateway بین اللمل فرق میکنه.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

1-میخواهید سرویس 256 نامحدود هر روز بعد از مصرف حدود 550 مگابایت ( 16 گیگ / 30 روز) کاهش سرعت پیدا کند اما روز بعد دوباره به سرعت بالای 1 مگابیت برسد
    2-میخواهید کل 16 گیگابایت یکباره برای شما محاسبه شود و پس از مصرف 16 گیگ تا پایان قرارداد ماهانه سرعت شما 256 کیلوبیت باشد.
    550 مگابایت چه امکاناتی

به جای اینکه تجهیزات و فناوری خودشون رو در جهت ارایه ی سرویس بهتر و بدون محدودیت و افزایش سرعت (ولو افزایش قیمت در حد نت جهانی ) به کار بگیرن هر روز محدودیت ها رو بیشتر میکنن و همین آب باریکه ای هم که داره میاد رو میخوان قطع کنن.

عزیز من 16 گیگ ماهیانه الان تو دانلودرها به حساب نمیاد (4 تا فیلم و کلیپ و موزیک ویدئو دانلود کنه همراه وبگردی ) چند شبه تمومه
    طرف نامحدود نگیره سنگین تره
    بعد اونم که سرعت میشه دیال آپ در حد زیر 5 کیلوبایت (یعنی از زیر صفر تا 4.99 کیلوبایت نوسان داره اونم سینوسی )

شما به اون (در این دوره و زمونه ) میگی نت ؟!!!!!! واقعا خجالت آوره.

12. 5 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

صحبت نت نبودنِ نتِ ایرانو کردین، بیاین یه عکس بزارم اینجا سر حال بشیم همگی

این عکس سرویس های شرکتی (telenor) هست که قبل از اینکه بیام تو این مملکت زندگی کنیم ازش سرویس میگرفتیم
    حداقل سرعت دانلود رو هم ریز نوشته دقت کنید، قیمت های ماهیانه هم نصف کنید میشه به پول خودمون، یعنی 200 کرون، میشه حدود 100 هزار تومن.

کاملا نامحدود هم هست تمام سرویس ها.
    ما شاید 50 سال دیگه به امروزه اینا برسیم، نه زیر ساخت مخابراتی داریم، نه تجهیزانی نه مدیریتی ... فقط صدامون بلنده و دلمون الکی خوش.

14. 4 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دو سه روز نت اندیشه وحشتناک داغون شده ، صد رحمت به دایل آپ ، قبلا سایتهای خارجی به سختی باز میشدن الان دیگه داخلی ها هم یکی در میون باز میشن، سرعت دانلود هم که شدیدا نوسان پیدا کرده، پینگ و تایم اوت که از یه هفته پیش هم بدتر شده، موندم فقط اندیشه اینجوریه یا بقیه ISP ها هم این مشکل رو دارن؟

16. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

صحبت نت نبودنِ نتِ ایرانو کردین، بیاین یه عکس بزارم اینجا سر حال بشیم همگی

این عکس سرویس های شرکتی (telenor) هست که قبل از اینکه بیام تو این مملکت زندگی کنیم ازش سرویس میگرفتیم
    حداقل سرعت دانلود رو هم ریز نوشته دقت کنید، قیمت های ماهیانه هم نصف کنید میشه به پول خودمون، یعنی 200 کرون، میشه حدود 100 هزار تومن.

کاملا نامحدود هم هست تمام سرویس ها.
    ما شاید 50 سال دیگه به امروزه اینا برسیم، نه زیر ساخت مخابراتی داریم، نه تجهیزانی نه مدیریتی ... فقط صدامون بلنده و دلمون الکی خوش.

جالبه اولیش دقیقا مثل اینترنت 10 مگ مخابراته روش نوشه 10 مگ هست ولی زیریش نوشته کمترین دانلود از 2 مگ یعنی فقط اسم 10 مگ رو داره
    راستی یکی از دوستام یک هفته ای رفته قبرس زنگ زد میگه فکر کردم اومدم اینجا اینترنت نامحدود دارم دیده دقیقا مثل ایرانه حجمی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •