تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2222 از 2376 اولاول ... 12221722212221722212221822192220222122222223222422252226223222722322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,211 به 22,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تاخیر قهرمانیو تبریک میگم.
    ما تو دانشگاه بازیو دیدیم. موقع قهرمانی دانشگاه ترکید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چه شود!!!
    بازیمون با رفسنجان تو این ورزشگاست
    من شنیده بودم رفسنجان زمین خوبی داره.

ولی یکی از بچه ها میگفت اون مال قدیما بود.

الان پای بز تو چمنش می پیچه

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمه فرهاد مجیدی گرم ! قرادادش تموم شده این فصل , فردوسی پور ازش پرسید سال بعد هم میمونه یا نه, گفت: با جون و دل میمونم !

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

14

واقعا متا سفم....
    من این مطلب که حرف خودمه رو تو تاپیک استفلال و پرسپولیس می ذارم،شاید 4 نفر به خودشون بیان و از این مسائل دست بردارن...
    پارسال پرسپولیس قهرمان شد و امسال استقلال....
    کدوم بازیکن به فکر ما طرفداراست؟؟؟کدوم بازیکن حاضره به خاطر طرفدار از 1%پولش بگذره؟
    اونا عشق و حالشونو می کنن و ما اینجا تو سر هم می زنیم...
    پشت این فوتبال، کثا فت و نجسی می باره
    همه به فکر خودشونن...فوتبال و مخصوصا فوتبال این کشور ارزش این همه جنجال رو نداره...ما باید n سال درس بخونیم تا چندر غاز حقوق بگیریم...حالا آقایون با سوم راهنمایی میان سالی 400-500 میلیون می گیرن...
    بچه ها دست بردارین....استقلال قهرمان شد،مبارک استقلالیا...پارسال پرسپولیس شد مبارکشون....
    حالا ما از جون و عمر و وقتمون می زنیم و میایم پای نت واسه کی ؟ واسه چی؟

من نمي دونم اين مشکل ما ايرانيا چيه که بايد حتما يه چيزي بهمون بدن تا از يه چيزي طرفداري کنيم...!!!

فوتبال يه عشقه...

همين يه شنبه من يه حالي داشتم که با چند صد ميليون پول هم شايد اون طوري حال نمي کردم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا متا سفم....
    من این مطلب که حرف خودمه رو تو تاپیک استفلال و پرسپولیس می ذارم،شاید 4 نفر به خودشون بیان و از این مسائل دست بردارن...
    کدوم بازیکن به فکر ما طرفداراست؟؟؟کدوم بازیکن حاضره به خاطر طرفدار از 1%پولش بگذره؟
    همه به فکر خودشونن...فوتبال و مخصوصا فوتبال این کشور ارزش این همه جنجال رو نداره...ما باید n سال درس بخونیم تا چندر غاز حقوق بگیریم...حالا آقایون با سوم راهنمایی میان سالی 400-500 میلیون می گیرن...
    بچه ها دست بردارین....استقلال قهرمان شد،مبارک استقلالیا...پارسال پرسپولیس شد مبارکشون....
    ببین عزیزم نظر و حرف شما محترم... ولی راستشو بخوای خیلی تکراریه. من از صد نفر هم تا حالا اینو شنیدم.
    اولا که چرا فکر میکنی بازیکن باید واسه هوادار از 1 درصد پولش بگذره ؟ تو خودت باشی میگذری ؟ همیشه میخوای مقایسه انجام بدی خودتو بزار جای اون طرف ... هیچ کدوم از ما طرفدار بازیکن خاصی نیستیم. ما طرفدار تیم استقلالیم... بازیکن هم میاد پول میگیره و بازی میکنه. یه سال نیکبخت تو استقلاله و دوسش داریم. بعد میره پرسپولیس و ازش بدمون میاد. این تیم استقلاله که محبوبه نه نیکبخت و بقیه بازیکنها....

در ضمن اینکه اونا عشق و حالشونو میکنن به شما یه من چه ربطی داره ؟ ها چون تو نمیتونی عشق و حال کنی پس هیچکس نباید عشق و حال کنه ؟ تو هم اگر عرضه داشتی میرفتی فوتبال بازی میکردی و به یه جایی میرسیدی... من متاسفم واسه خودمون الان اکثر ایرانیا اینجوری هستن. مثلا وقتی یه نفرو میبینن که ماشین مدل بالا سوار شده میخوان سر به تنش نباشه. زیرلب بهش فحش میدن... یا یه پولدار رو میبینن میخوان خفه ش کنن... اون به هر حال یه جربزه ای از خودش نشون داده و به اونجا رسیده... تو هم اگر داشتی میرسیدی... این حس حسادت رو اگه بتونیم از خودمون دور کنیم زندگی خیلی راحتتری رو میتونیم داشته باشیم...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دیشب قلعه نویی ... مجیدی و حیدری تو نود بودن. واقعا دم همشون گرم. قلعه نویی حرف خوبی زد. آقای جلالی ادعا میکنه من یه هفته س که خواب ندارم. در حالیکه کسی اصلا تهمتی بهش نزد. فقط گفتن فولاد همونطور که جلو استقلال بازی کرد جلو ذوب بازی کنه همین... اما قلعه نویی رو مستقیما متهم به تبانی کردن. همه جا این حرفو تکرار کردن... پس جلالی اگر جای قلعه نویی بود باید خودکشی میکرد.

مجیدی هم دمش گرم... گفت با جون و دل میمونه.
    خسرو حیدری هم چه پسر خوبیه... واقعا بازیکن بدون حاشیه و خوش اخلاقیه....

راستی یادتونه گفتم استقلال تو شهرهای محروم طرفدار زیاد داره. بعضیا اومدن گفتن جوگیر شدی این حرفو زدی. دیشب دوربین 90 رو دیدید ؟ فیلمهای جشن قهرمانی استقلال از شهرهای مثل آران و بیدگل ... میبد و ... بقیه که اسمشون یادم نیست. استقلال تیم محبوب قشر متوسط جامعه س.... به قول فردوسی پور همشون موتور سوار بودن. طرفدارای استقلال بچه سوسولای بالا شهر نیستن... خوش تیپهای پایین شهرن : دی

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

طرفدارای استقلال بچه سوسولای بالا شهر نیستن... خوش تیپهای پایین شهرن : دی
    تایید میشه در حد شدید
    واقعا متا سفم....
    بابا شما هم مثل حسین آقا(بقال سر کوچمون) که 65 سالشه حرف میزنی(توهین نیستا)
    آخه همیشه میگه حالا شما اینقدر حرص میخورین واسه اینا چیش به شما میرسه؟
    کدومشون بهتون پول میدن و از این حرفا!!!
    اما دوست عزیز،ما استقلال رو به اطر خودش دوست داریم
    شما فکر میکنی یه استقلالی واقعی اگر همه ی این بازیکن هارو ببرن توی یه تیم دیگه استقلال رو ول میکنه و میره طرفدار اون تیم میشه؟
    صحبت سر بازیکن نیست.اینا همشون میان و نهایتا 5 سال تو تیم میمونن و میرن
    اما مهم نام بزرگ استقلاله
    توی هیچ جای دنیا هم نمیان به طرفدارای یه تیم پول بدن،حتی اگه اون تیم چلسی باشه که میتونه زندگی کل هواداراش رو واسه چند سال تامین کنه
    تازه اکثر وقتا این طرفدارها هستن که کمک میکنن
    ضمنا چه هدیه ای بهتر از این که ما اون روز از شادی کل ایران رو گذاشته بودیم رو سرمون؟
    و ......

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا...بعضی دوستان حافظه شون 7 روز هم دوام نداره...قطر و........ آبرو ریزیو....10 % کسر قرارداد و ...داغون کردن ماشین نیکبخت و ....قمه کشی در بین تماشاچیان تمرین و ....
    یکی دیگم هست 1+5
    فکر کنم جریان انرژی هسته ای افتاده دست پیروزی

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

من نمي دونم اين مشکل ما ايرانيا چيه که بايد حتما يه چيزي بهمون بدن تا از يه چيزي طرفداري کنيم...!!!

فوتبال يه عشقه...

همين يه شنبه من يه حالي داشتم که با چند صد ميليون پول هم شايد اون طوري حال نمي کردم
    صحيح است !!

ما عاشق اين تيم هستيم

عشق خريدني نيست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببین عزیزم نظر و حرف شما محترم... ولی راستشو بخوای خیلی تکراریه. من از صد نفر هم تا حالا اینو شنیدم.
    اولا که چرا فکر میکنی بازیکن باید واسه هوادار از 1 درصد پولش بگذره ؟ تو خودت باشی میگذری ؟ همیشه میخوای مقایسه انجام بدی خودتو بزار جای اون طرف ... هیچ کدوم از ما طرفدار بازیکن خاصی نیستیم. ما طرفدار تیم استقلالیم... بازیکن هم میاد پول میگیره و بازی میکنه. یه سال نیکبخت تو استقلاله و دوسش داریم. بعد میره پرسپولیس و ازش بدمون میاد. این تیم استقلاله که محبوبه نه نیکبخت و بقیه بازیکنها....

در ضمن اینکه اونا عشق و حالشونو میکنن به شما یه من چه ربطی داره ؟ ها چون تو نمیتونی عشق و حال کنی پس هیچکس نباید عشق و حال کنه ؟ تو هم اگر عرضه داشتی میرفتی فوتبال بازی میکردی و به یه جایی میرسیدی... من متاسفم واسه خودمون الان اکثر ایرانیا اینجوری هستن. مثلا وقتی یه نفرو میبینن که ماشین مدل بالا سوار شده میخوان سر به تنش نباشه. زیرلب بهش فحش میدن... یا یه پولدار رو میبینن میخوان خفه ش کنن... اون به هر حال یه جربزه ای از خودش نشون داده و به اونجا رسیده... تو هم اگر داشتی میرسیدی... این حس حسادت رو اگه بتونیم از خودمون دور کنیم زندگی خیلی راحتتری رو میتونیم داشته باشیم...
    دوست عزیز من.....شما بهتره به معنی و مفهومه حرف من پی ببری...همه بچه ها فهمیدن که من چی می خوام بگم.......
    من به کی حسودیم بشه؟؟
    به یه گروهبان یا یک سلطانه ساختگی!!!!! یا به عشق و حال اونا!!!! تو این مملکت اینجوریه که درس و تحصیل ارزش نداره و این تنها یک مشکل از هزاران مشکله ماست....
    من همه ی منظورم وقت و عمر و جوونیمون بود..به اینکه به خاطر کل کل دست به هر کاری می زنیم....
    در داخل یه تاپیک بحث در مورد یک تیم و اخبارش باشه، نه اینکه همه به هم بی احترامی کنن!!!!
    دوست من صفات خودت رو به من نسبت نده...از کوزه همان برون تراود که در اوست...تو از نگاه خودت و با خصوصیات خودت از نوشته من برداشت خاص خودت رو کردی.....
    من اکثر پست های شما رو خوندم،شما دوست داری با همه ساز مخالف بزنی و یک بحث جدید راه بندازی....
    و واقعا این جمله به خیلی ها میاد از کوزه همان برون تراود که در اوست...
    موفق باشی
    Last edited by mehraboon_mh; 28-04-2009 at 15:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •