شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500
سرعت دانلود همون 650 میمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500
سرعت دانلود همون 650 میمونه
Last edited by ..Perspolis..; 02-03-2015 at 03:27.
آقای ع ح. درسته ؟
پسورد سامانه رو براتون فعال کردم.
یوزر : همونی که فرستادید
پسورد : همون رمزی که باهاش مودم رو کانفیگ کردید
موفق باشید
شما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .
من تا جایی که یادمه ترافیک رزرو منتقل میشد . اما ترافیک باقیمانده منتقل نمیشد . شاید جدیدا تغییر داده باشن قوانینشون رو .
من نظرم اینه شما اول پیگیر باش سرعتت رو ۱۰ مگ بزارن بعد برو ۲ مگ بخر . بعدش یه خبر بده که اگر رفتی رو ۲ مگ شبانه سرعتت اسمی میشه یا رو هموم ۱۰ میمونه
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
امروز با دفتر فروش تماس گرفتم این نامردا هم می گن باید ترافیکت را کامل بسوزونی تا بتونی 2 مگ بگیری
پشتیبانی بهش می گم دان استریم را ببر بالا میگه اطلاعات روی سیستم ام نمیاد
من 5.223 هستمشما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .
پارتاک باز نمیشه ! یعنی آفلاین شده میشه دانلود کرد ؟![]()
اینجا باز میشه .
اما معلوم نیست . اما اگه ibs هم باز نمیشد اونموقه میشد نظر قطعی داد
ما 5.233 هستیم که با شما فرق میکنه . تا حالا ندیدا بودم کسی 5.223 باشه
دفتر فروش کجاست . شما تماس بگیر با 2020 . بعدش اینکه گفته باید ترافیکت رو مصرف کنی کاملا چرت محضه . (شما چرا دو بار تو یه سوراخ می افتی) اینا همونایین ک بهت گفتن 10 مگ شبانه داره , به حرفای اینا بعضیاشون گوش نده که یه روده راست توشکمشون نیست . ( منظورم همه کارمندان نیست )
شما وقتی 2 مگ بخری میتونی سریع سوییچ کنی رو 2 مگ نگران نباش . اما پیگیر افزایش سرعت باش که از زیر کار در میرن و میگن یادداشت میکنیم و خلاصه فقط میخوان طولش بدن که به حقت نرسی .
خوب می دونم می تونم ولی ترافیک ام می پره . 30 تومان پولی که دادم علکی می ره![]()
ممنون. دیروز خود پشتیبانی درست کرد برام
سلام به کاربران گل گلاب مخابرات
اقایونی که از 2 و 5 مگ استفاده کردن لطف کنن بگن سرعت روزانه تا چند بازه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)