سلام دوستان اتفاقات و تجربیات خودم در این چند ماه که دنبال معافیت کفالت هستم رو میخوام براتون در میان بزارم
من قبل از اینکه دفترچه پست کنم بچه ها اینجا منو راهنمایی کردن که اشتباه بود من دنبال معافیت کفالت بودم و چون برادر بزرگتر از خود دارم کار کمی سخت شد پدره من هم بالای 6 سال هست و هم از نظره چشمی یکی از چشماش نابینا و اون یکی کم بینا و یک پای پدرم در اثره بیماری دیابت قطع و پیوند کلیه هم شده هست خلاصه انبوهی از بیماری ها رو پدر من گرفته بود و داره یک شنبه این هفته من و پدرم و برادرم رفتیم میدان سپاه که من در سالن انتظار نشستم و پدرم و برادرم رفتن داخل وقتی کمیسیون تشکیل شد برادرم گفت تا گفتم پدرم پیوند کلیه بود کارت رو گرفت و گفت ایشون برن بیرون حتی نزاشت بگه که چشمی و جسمی و حرکتی مشگل داره برادرم چون مافیت پزشکی به خاطر نمره 10 جفت چشمش گرفته بود اونجا بهش گفتن باید یکی از چشات کور باشه تا برادرت بتونه کفیل شما ها بشه خلاصه برادرم رو به بیمارستان امام سجاد ارجاع دادن
من چون میدونستم برادرم به احتمال زیاد رد میشه رفتم بهزیستی در خیابان مولوی اونجا پدرمو بردن معاینه کردن و از نظره چشمی و حرکتی پدرم تایید شدن و کسی که اونجا مسول بود گفت به احتمال 90 درصد بهزیستی با معافیتت قبول میکنه و تو این هفته هم که میاد قراره کمیسیون بهزیستی برام تشکیل بشه
خلاصه بچه ها دعا کنید کارم ردیف بشه
فقط یه سوال که میمونه اگر بهزیستی شرایط من رو قبول و معافی رو صادر کنه من برم میدان سپاه قبول میکنن
ممنون