تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2221 از 4428 اولاول ... 1221172121212171221122172218221922202221222222232224222522312271232127213221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,201 به 22,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یعنی چطور میشه و چکار باید کرد ؟
    خب یا باید شب اول فروردین بیخیال دانلود بشیم یا اینکه اول یه بار کانکت بشیم و دیسکانکت کنیم و تو گزارش مصرف ببینیم ساعت چنده تا اشتباهی دانلود رو زودتر شروع نکنیم.
    البته بهترین کار اینه که اون یه شبو بیخیال بشیم.پارس امسال اول مهر ساعتها رو بجای 1 ساعت 2 ساعت عقب برد.من حدود 400 مگابایت ازم پرید.

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم اومدم پارس دیشب ثبت نام کردم حالا منتظرم تا وصل بشه . 128 نامحدود گرفتم خدا کنه خوب باشه !! فقط یه سوال : اگر توی دوره اون 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه رو استفاده کنی و سرعت واقعی بشه دوره جدید رو که تمدید میکنی دوباره اون 20 گیگ جایزه به محض تمدید شدن دوره بهت تعلق میگیره یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم اومدم پارس دیشب ثبت نام کردم حالا منتظرم تا وصل بشه . 128 نامحدود گرفتم خدا کنه خوب باشه !! فقط یه سوال : اگر توی دوره اون 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه رو استفاده کنی و سرعت واقعی بشه دوره جدید رو که تمدید میکنی دوباره اون 20 گیگ جایزه به محض تمدید شدن دوره بهت تعلق میگیره یا نه ؟
    اگه 20 گیگ دانلود کردید و محدود شدید میتونید تا آخر دوره با همون سرعت محدود دانلود کنید یا اینکه دوباره تمدید کنید و قرارداد فعلیتون رو بسوزونید.تو بخش گزارش مصرف یک گزینه وجود داره به این اسم :
    فعال سازی قرارداد رزرو و سوزاندن قرارداد فعلی.

5. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو بخش گزارش مصرف یک گزینه وجود داره به این اسم :
    این گزینه برای من قبلاً نبود و الان دیدم جدید اضافه شده. مثل حالت عادی گیگ های هدیه هم منتقل میشه دیگه؟ یا اونا رو هم می سوزونه؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه 20 گیگ دانلود کردید و محدود شدید میتونید تا آخر دوره با همون سرعت محدود دانلود کنید یا اینکه دوباره تمدید کنید و قرارداد فعلیتون رو بسوزونید.تو بخش گزارش مصرف یک گزینه وجود داره به این اسم :
    ممنون دوست عزیز . فقط منظور من این بود که اگر نخوام قرارداد بسوزونم و دوباره تمدید نکنم . بعد اینکه محدود شدم و سر موعد قرارداد فعلیم رو تمدید کنم 20 گیگ تعلق میگیره یا نه ؟ چون شاتل هم همینجوری جایزه داشت ولی وقتی محدود میشدم دوره رو هم که تمدید میکردم بازم محدود بودم و تا چند روز دانلود نمیکردم جایزه دوباره تعلق میگرفت ! میخوام ببینم اگر محدود بشم و دوره تمدید کنم همون موقع جایزه تعلق میگیره یا نه ؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا گمراه نکنید بچه ها رو یه جور میگید که انگار خود پارس میخواد ساعت رو بکشه عقب
    یه ساعت کلا میاد عقب که اخبار اعلام میکنه و شما یه ساعت بکشید عقب دیگه دانلود نکنیم نداره که

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ساعت مياد عقب يا جلو؟ پارس ميكشه عقب؟جلو؟ من ويندوزم رفت جلو، چيكار كنم، درضمن من اينترنتم از پارس انلاين نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون دوست عزیز . فقط منظور من این بود که اگر نخوام قرارداد بسوزونم و دوباره تمدید نکنم . بعد اینکه محدود شدم و سر موعد قرارداد فعلیم رو تمدید کنم 20 گیگ تعلق میگیره یا نه ؟ چون شاتل هم همینجوری جایزه داشت ولی وقتی محدود میشدم دوره رو هم که تمدید میکردم بازم محدود بودم و تا چند روز دانلود نمیکردم جایزه دوباره تعلق میگرفت ! میخوام ببینم اگر محدود بشم و دوره تمدید کنم همون موقع جایزه تعلق میگیره یا نه ؟
    خب وقتی محدود شدید این محدودیت سرعت فقط تا آخر قرار داد فعلی ادامه داره.یه مثال میزنم:
    شما اول فروردین سرویس 128 نامحدود یک ماهه میخرین و ظرف 5 روز 20 گیگ دانلود میکنید.حالا دیگه سرعت شما تا آخر قرارداد (30 فروردین) رو 16 کیلوبایت میمونه.حالا اگه شما مثلا 15 یا 20 فروردین یه سرویس 128 نامحدود بخرین این سرویس بعنوان قرارداد رزرو ثبت میشه و قرارداد فعلی ادامه داره یعنی شما تا 30 فروردین با سرعت 16 کیلوبایت دانلود میکنید و بعدش قرارداد رزرو فعال میشه و دوباره میتونید 20 گیگ با سرعت بالا دانلود کنید.
    کسانی هم که حوصله ندارن با سرعت 16 دانلود کنن میتونن قرارداد فعلی رو بسوزونن تا قرارداد جدید فعال بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بابا گمراه نکنید بچه ها رو یه جور میگید که انگار خود پارس میخواد ساعت رو بکشه عقب
    یه ساعت کلا میاد عقب که اخبار اعلام میکنه و شما یه ساعت بکشید عقب دیگه دانلود نکنیم نداره که
    نکته اول اینکه ساعت میره جلو.
    و اما نکته دوم اینکه اول مهر امسال پارس ساعتها رو 2 ساعت کشید عقب (به جای یک ساعت) و روز که شد حدودای ساعت 4 یا 5 ظهر ساعتو درست کرد.اگه همه چیز درست و حسابی بود و حساب کتاب داشت که جای نگرانی نداشت.
    و سومین نکته: من فقط گفتم مواظب باشید.هر کسی باید ساعت پارس رو با ساعت کامپیوتر خودش مطابقت بده و بعد دانلود کنه تا مشکلی پیش نیاد.احتیاط شرط عقله.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

برای نوروز 1 گیگ ترافیک رایگان هدیه دادن..به قول کارتون گالیور
    من می دونستم من می دونستم.
    نمیدادن هم خیلی فرق نمیکرد.آخه 1 گیگ چه دردی رو دوا میکنه؟
    Last edited by csssaeed; 17-03-2013 at 15:48.

13. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •