سلام
من سوال کردم میگن1 مگ بگیری سرعت دانلود شبانه اش از 75 کیلوبایت تا بهترین حالتش 128 کیلوبایت هستش
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من سوال کردم میگن1 مگ بگیری سرعت دانلود شبانه اش از 75 کیلوبایت تا بهترین حالتش 128 کیلوبایت هستش
من 512 دارم راضیم سرعتش بستگی به سروری که دانلود می کنی داره
بین 120 تا 130 اگه از سرورهایی مثل سافت 98 باشه 190 تا 220 میره
Last edited by zerocold981; 05-03-2015 at 16:20.
خب دوستانی که گیلان-رشت-منطقه 3 قطعی خط دارند ، از اونجا که اپراتورها کلا در جریان نیستند و در باغ هم نیستند بنده اطلاعات کلی که یکی از دوستانم با پرس و جو گرفتند و به من دادند رو خدمتتون عرض می کنم :
1. خط ها قطع هست تا کابل برگردون که حدود 3 روز هست تموم بشه ، هر چند ممکنه شما تلفنتون قطع باشه ، چراغ لینک DSL داشته باشید ولی چراغ اینرتنتتون قرمز باشه.
2. وقتی تموم شد شماره ها تغییر میکنه و طی نامه ای به اطلاع شما میرسه .
3. اونهایی که از مخابرات دارند ظاهرا بطور اتوماتیک با شماره جدیدشون لینک میشن به مخابرات و اونهایی که از اندیشه و شاتل یا هر شرکت دیگه ای دارند باید تشریف ببرند فسخ کنن ، ما به التفاوت پولشون رو دریافت کنن و بیان مخابرات ثبت نام کنند ، چون رو فیبر نوری فقط خود مخابرات اینجا سرویس میده ! تا مثه جاهای دیگه بعدا تجهیزات شرکت های دیگه هم نصب بشه ( چند ماه قبل در جریان بودم برای رایزنی با شرکت ها جلسه دارند ! حالا حتما به نتیجه نرسیده ) .
اینها رو یکی از دوستان که رفته بود حضوری و تلفنی پرس و جو کرده بود صحبت میکردیم میگفت ، امیدوارم برای کسی مفید واقع بشه .
دوباره نت ترکید!
پینگ و لاست و غیره.همش یک هفته خوب بود.واقعا باعث تاسفه
آره دوباره افتضاح شده
الان داخله گیلان بهترین انتخاب اینترنت همراه اول یا ایرانسل هستش با خرید یه مودم 3 جی
خیلی سرتر از دزد های آشنای اول یا مافیا گیلان اندیشه سبز هستن .
سرعت دانلودم باید رو 120 باشه الان اومده بین 15 تا 20 ، پشتیبانی میگه بارون اومده نویزها رفته بالا ، درصورتی که من اصلا نویز ندارم snr رو 26 هستش، بعدشم 10 نفر تو صف اپراتور هستن تابلو که یه خبری شده به جای اینکه بگن بله مشکل هست همش انکار میکنن...اندیشه 256 حجمی خط 8
یه سری توضیح در موردش می دید؟
نرخ ها رو دیدم و سایت ایرانسل رو خوندم اما خوب معمولا اون چیزی که می نویسن با واقعیت تفاوت داره
ساعت رایگان داره؟
سرعت دانلودش به چه صورته؟
چطور می شه از تو کامپیوتر (لپ تاپ نه ها) ازش استفاده کرد؟
سرعت دانلودش تو کامپیوتر کمتر می شه؟ یا مثلا مصرف حجمش؟
چون یکی از بچه ها که رایتل داشت می گفت با لپ تاپ که وصل می شه هم سرعتش کمتر می شه هم حجمش سریع تر تموم می شه!
در کل هر توضیحی که لازمه رو بدید ممنون می شم!
مگه کابل نت از فاضلاب میگذره که وقتی بارون میاد نویز بنداره ؟
سلام ، این محدودیت روزانه ، محدودیت ماهانه چیه که به گزینهای تمدید اضافه شده ؟ من میخوام 256 با 16 گیگ ترافیک تضمین شده تمدید کنم ولی میزنه که 1.5گیگ روزانه یا 24گیگ ماهانه !اندیشه زرد خزر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)