تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2220 از 2605 اولاول ... 12201720212021702210221622172218221922202221222222232224223022702320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,191 به 22,200 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مشخصات مودمت رو از اینترنت نگاه کن ببین تا چ سرعتی رو ساپورت میکنه. مودمهای ارزون قیمت تا 24مگابیت بیشتر ساپورت نمیکنن که میشه 3 مگ.. مودمهای گرون تر هم تا 300 مگابیت.. اگه دانلودت 13 هست احتمال زیاد مودم شما میکشه و نیازی به تعویض نیست.
    شما چ طرحی داری که سرعت دانلودت تا 13 میره؟ من 16مگ هم ک میگیرم بیشتر از 2مگ سرعت دانلود نمیره بالا. البته فک کنم خطم کشش نداره.
    مودم D-Link 2730U تک آنتن سری قدیم که مشکی بود و N150 هستش.

طرح غزال مخابرات عکسش رو تو صفحه قبل گذاشتم.

سرعت 4 مگ با سرعت 4 برابر و حجم بیشتر (سرعت دانلود 13.40 مگابیت معادل 1.8 مگابایت)

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

Last edited by hummer_1990; 14-02-2019 at 17:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسانی که پس پرداخت هستند هیچ اتفاقی نمی افته براشون. فعلا که سرویس خودم و دوستم رو تست کردم، حجم که تموم میشه سرعت کم نمیشه، از طرفی داخل همون پنل مخابرات، قسمت "قبض های اینترنت" دقیقاً هر گیگ اضافه 2 هزار تومن میکشه رو مبلغ ولی موعد پرداخت قبض که میشه مبلغ تغییر میکنه و میشه همون مبلغ قراردادی سرویس. یکبار هم دوره قبلی قبض، برای خیلی از مشترکین از جمله خودم قبض نجومی اومد ولی خود مخابرات گفت پرداخت نکنید تا اصلاح بشه. همین دوره هم قبض میان دوره رو چک کردم تقریبا نجومی شده بود ولی الان که پایان دوره هست، اصلاح شده و مثل سابقه. حقیقاً حجم مصرفی اضافه رو حساب میکنه سیستم جدید ولی از طرفی حق نداره پول اضافی روی قبض بکشه چون من درخواست کاهش سرعت به 128 دادم و از طرف دیگه عملاً شما از داخل پنل نمیتونین حجم اضافی بخرید چون پیغام میده سرویس شما نامحدوده.

با این اوصاف سرویس های پس پرداخت در حال حاضر نامحدود هستن. از سرویس های پیش پرداخت اطلاعی ندارم.
    درود به شما ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله ، با شما موافقم ، من سرویس پس پرداخت ،( 8 مگ غزال ) دارم و دیروز 24 بهمن کل پهنای باند 360 گیگ تمام شد و صفر شد! ولی پورت و سرعتم به 128 کیلوبیت محدود نشد! سرعتم همون 6 مگ قبلی هست ، از طرفی امکان خرید پهنای باند اضافی در پنل کاربری مخابرات وجود نداره ، به همین خاطر مخابرات حق نداره ترافیک مازاد مصرف شده را روی قبض تلفن دوره بعدی شارژ بکنه! چون در پنل عملا امکان شارژ و خرید پهنای باند اضافی وجود نداره ، در ضمن طبق ایین نامه تعرفه ها و مصوبه 266 خودشان گفته اند در صورت اتمام حجم مصرفی کاربر ، سرویس دهنده موظف است پورت اینترنتی مشترک را به 128 کیلوبیت محدود کند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی مخابرات با توجه به اتمام حجم کاربر سرعت را به 128 کیلو بیت محدود نکرده، و از طرفی امکان خرید پهنای باند هم در در پنل وجود نداره ... پس مخابرات حق نداره بابت هر گیگ اضافه 2 هزار تومان روی قبض شارژ کنه ، حالا باید قبض تلفن این دوره را ببینم ... خودم احتمال میدم در قبض این دوره بخاطر مصرف اضافه پهنای باند یه 50 تومانی قبض تلفنم رو بیشتر شارژ کنن.

این قسمتی از مصوبه جلسه شماره 266مورخ 1396/08/21كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات هست:

پس از عبور از آستانه استفاده منصفانه ماهانه، دارنده پروانه مي تواند نسبت به اعمال سياست استفاده منصفانه اقدام كند و
    نسبت به كاهش سرعت كاربر تا حداقل سرعت 128 Kbpsاقدام نمايد و يا آنكه براساس اطلاعرسانيهاي قبلي انجام
    شده به كاربر و اخذ تاييديه هاي مربوطه از وي، نسبت به فروش حجم اضافه ترافيك بين الملل و داخلي اقدام كند
    Last edited by Pc.34; 14-02-2019 at 18:13.

3. 2 کاربر از Pc.34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مودم D-Link 2730U تک آنتن سری قدیم که مشکی بود و N150 هستش.

اها من فکر کردم سرعت دانلودت 13مگابایته
    4 مگ چهار برابر میشه 2مگابایت سرعت دانلود دیگه.. دیگه بیشتر از این نمیشه
    مودمت هم اگه اشتباه نکنم 24مگابیته که سرعتت رو ساپورت میکنه. مشکلی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

حالا باید قبض تلفن این دوره را ببینم ... خودم احتمال میدم در قبض این دوره بخاطر مصرف اضافه پهنای باند یه 50 تومانی قبض تلفنم رو بیشتر شارژ کنن.

این قسمتی از مصوبه جلسه شماره 266مورخ 1396/08/21كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات هست:
    مبلغی بابت اضافه مصرف روی قبض نمیاد. قبض این ماه من با اینکه سقف مصرف رو رد کردم تغییری نکرده

6. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه چیزش خیلی مسخره ست من غزال 2 مگ با چهار برابر سرعت دارم ماهی 90 گیگ بین املل وقتی تو یه ماه حجمو تموم کنم شارژ نمیشه تا ماه بعد و باید حجم اضافه بخرم تا اون موقع که ماه بعد بیاد و شارژ بشه و حجم اضافه هم خیلی گرونه و زود تموم میشه من حدود 20 تومن دادم حجم اضافه تا ماه بعدی شارژ شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درسته ولی من اصلا استفاده ترافیک داخلی ندارم !!!

تاریخ راه اندازی 23 آذر بوده یعنی تا الان میشه 2 ماه و ترافیک بین الملل این دوماه میشه 175+175 میشه 350 گیگ ولی من تا قبل 22 بهمن بالای 500 دانلود داشتم!!!!
    -
    پنل مخابرات یه چیز بیخودیه هیچکس دقیق نمیدونه ساز و کار این پنل چطوره فقط اینو میدونم باقیمانده حجم که میزنه براساس ترافیک داخلی هست

9. این کاربر از qw1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوستان لطفا این دوتا ویدیو رو از یوتیوب ببینید و نظرتون رو بگید.

مودم هایی که تو این دو ویدیو تست میشه مودم ADSL هستش؟

اگر ADSL هست چطور ممکنه سرعت تا این حد بالا بره ؟ تا اونجایی که من میدونم سرعت ADSl2+ نهایتا 24 مگابیت هستش.

میخوام بدونم آیا با مودم 5GHz میتونم خط مخابراتم رو از سرعت 13.40 به 16 مگ کامل برسونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اگر ADSL هست چطور ممکنه سرعت تا این حد بالا بره ؟ تا اونجایی که من میدونم سرعت ADSl2+ نهایتا 24 مگابیت هستش.

میخوام بدونم آیا با مودم 5GHz میتونم خط مخابراتم رو از سرعت 13.40 به 16 مگ کامل برسونم؟
    این مدل روتر هست قابلیت adsl نداره. نهایت سرعت adsl بیست و چهار مگابیت هست ولی سرعت وای فای چندین برابر این مقدار، بستگی به استاندارد و تکنولوژی وای فایش داره
    در نتیجه مودم های adsl عادی هم میتونن چندین برابر 24 مگابیت رو تو شبکه داخلی سرعت بدن ولی سرعت اینترنتشون بیشتر از 24 مگابیت نمیشه
    ضعف خط مخابرات و میزان تضعیف خطش هیچ ربطی به قدرت وای فای نداره پس نمیشه 13 رو به 16 رسوند

12. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Germany (18.8Mbps), Spain (19.6Mbps), Sweden (40Mbps) and Hungary (23Mbps)

طبق نظر گوگل، این متوسط سرعت نت این کشورها به مگابیته تا سال 2017 البته.. الان خیلی بیشتر شده. سرعت اینترنت ایران خیلی پایینه و گرون.. همه اینا به کنار حجمی بودنش بکنار.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من تو پنلم سرعت 16 نیست چیکار باید انجام بدم که سرعت 16 هم اضافه بشه به پنلم . خطم هم سرعت 16 رو ساپورت میکنه . الان 8 مگ دارم سرعت دانلود اول 1.8 میره ولی بعد چند ثانیه میاد رو یک کاری نمیشه کرد همون 1.8 بمونه
    Last edited by zadis; 15-02-2019 at 18:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •