همیشه یه سری افراد کم فکر و قدیمی پسند و بیسواد پیدا میشن که سعی در متوقف کردن همه چی دارن!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همیشه یه سری افراد کم فکر و قدیمی پسند و بیسواد پیدا میشن که سعی در متوقف کردن همه چی دارن!
یه نفر نبود یه نظر بده دمتون گرم خدایی
در صورت امکان با مسئولین صحبت کنید و سرویسای ارزون تر با تایم رایگان اضافه کنید! من واقعا نیازی به 10 گیگ ندارم، یا اکثر دانشجویان توانایی پرداخت ماهی 40 تومن ندارن! البته من با آقای علی محمدی پارسال صحبت کردم اما ظاهراً توان پردازش حرفای منو نداشتن!
چی شده چرا منو نقل قول کردی؟
-------------------------------
Last edited by Ali_N8; 10-06-2015 at 17:52.
بنده خدا رو ترسوندید
به نظرم خیلی خوبه یکی از پشتیبانی یک شرکت اینجا باشه تا مشکلات به صورت ویژه پیگیری بکنه
دوستان به نظرم به جای انتقاد تند کردند یک خورده بیشتر رعایت بکنند تا بشه از ایشون هم استفاده کرد![]()
---------------------
دو تا سوال
اولا آیا قراره این شرکت شبانه رو مثل بقیه حذف کنه یا نه
دوما اگر میشه درباره این اطلاعیه بیشتر توضیح بدید آخه برای از کاربرا هنور محدود هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ترس چی دوست عزیز؟
بنده در خدمتتون هستم.
منظوری نداشتم
آخه یک بار یکی از کارشناسای های وب اومد تو فروم کاربرا اینقدر بهش انتقاد کردند بنده رفت پشت سرش هم نگاه نکرد
در هر صورت خوشحال میشم مشکلات کاربرا رو پیگیری کنید
Last edited by khoodet; 09-06-2015 at 22:39.
------------------------
چرا هیچ فکری به حال پینگ نمیشه؟ پشتیبانی که همیشه پینگ 300-350 رو طبیعی و خوب اعلام میکنه. ماشالا حق به جانب هم میگن!
کشور ما زیرساختاش داغونه قبول اما وقتی مثلاً فلان pap پینگ خوبی داره اونموقع سوال پیش میاد که مشکل آسیاتک از چیه؟ پورت ها (و بالتبع مسیرهای خروج داده) در اختیار شرکت ها که طبیعتاً یکسانن. مشکل از روتینگ و سرور/روتر های آسیاتکه؟ یا ...
یه نکته اینکه هفته پیش به مدت 3-4 روز زمان تاخیر خوب شده بود و اکثراً زیر 200 میلی ثانیه بود(نسبت به دائماً بالای 300 خوبه!!) بازم برگشته به حالت قبل. دلیلش چیه؟؟ فک نکنم "فقط چهار روز" در طول این "3ماه"ـی که آسیاتک دارم اتفاقی بوده باشه.
Last edited by sphinx^; 09-06-2015 at 22:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)