تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2220 از 2376 اولاول ... 12201720212021702210221622172218221922202221222222232224223022702320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,191 به 22,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

چه عكس زيباييه

وحيدجان ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ابی های عزیز قهرمانی مبارک

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

چه عكس زيباييه

وحيدجان ممنون
    واقعا عکس فوق العاده و قشنگیه
    من که خیلی حال کردم
    دم جانواریو گرم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب اینی که گفتی خوبه یا بد

در ضمن با مدرک صحبت کنید
    حالا چون تیمتون قهرمان شده نمیتونید هر چی به ذهنتون بیاد بگید

و خودم دوست اهوازی دارم
    دوستم میگه نو دانشگاه ما اکثرا پرسپولیسی هستند

من خودم کرمانی هستم و میشه گفت کرمان جزء شهرهای محرومه
    ولی پرسپولیسی هاش خیلی خیلی بیشتر از استقلالی ها است
    نمونه واضح اش موقعی بود که پرسپولیس پارسال قهرمان شد و همه مردم ریختند تو خیابون ها و جشن و پایکوبی کردن
    دختر و پسر با هم میرقصیدن

ولی دیشب اون عده ای هم که رفته بودند تو خیابون تا خوشحالی کنند به خاطر تیم مس کرمان بود

در ضمن امسال استقلال از هر نظر شایسته قهرمانی بود پس لطفا با حرف های پوچ و بی معنی که از روی ذوق زیادی است این قهرمانی را لوس نکنید
    اینی که گفتم عالیه.... تو دانشگاه ما که 80 درصد غیربومی هستن. فکر نمیکنم دانشگاه نمونه آماری زیاد جالبی باشه... این یه مورد که دیگه بر همه عالم و آدم آشکاره تو اهواز و آبادان و کلا استان خوزستان اکثریت طرفدار استقلال هستن. بقیه شهرها مثل یاسوج و خرم آباد و ایلام و ... رو هم از اخباری که در مورد جشن شادی مردمش منتشر شد گفتم. وگرنه چرا نگفتن مثلا تو اصفهان طرفدارای استقلال شادی کردن. صددرصد شادی کردن ولی اونقدر چشمگیر نبود ولی تو این شهرها چشمگیر بوده که خبرش پخش شده...

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا باید از جانواریو ممنون باشیم. این فصل یکی از بهترین بازیکنها بود و گل قهرمانی رو هم زد. همچنین برای خسرو حیدری خیلی خوشحالم... یکی از با تعصب ترین بازیکنهای استقلال تو این فصل بود. بعد بازی با سایپا وقتی رو زمین دراز کشیده بود گریه میکرد خیلی صحنه ناراحت کننده ای بود. واقعا حقش بود این قهرمانی.... امیدوارم تو تیم ملی هم فیکس باشه چون واقعا بازیکن خوبیه.

ما این فصل دو تا جام گرفتیم. هم حذفی و هم لیگ برتر.... فصل خیلی خوبی بود......

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مدیر عامل استقلال در شبکه خبر
    واعظی آشتیانی : با افتخار ؛ حتی یک ریال باج به کسی ندادم

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران ظهر امروز با حضور در استودیوی خبر شبکه خبر در برنامه ای زنده از قهرمانی و شرایط استقلال در فصل اخیر لیگ حرفه ایران سخن گفت.

امیر رضا واعظی آشتیانی در این گفت و گو اظهار داشت : در طول فصل بودند افرادی که در تماس با من رسماً اعلام كردند قهرمانی استقلال به دست آنهاست و اگر سهمی به آنها ندهم مانع قهرمانی تیم خواهند شد. اما اکنون با افتخار می گویم که حتی یك ریال به این افراد پول پرداخت نكرده ام.

وی در خصوص قهرمانی استقلال در هشتمین دوره ی لیگ برتر ایران گفت : عده ای سعی می كنند در صحبت هایشان قهرمانی استقلال را به نام خود ثبت كنند اما قهرمانی استقلال حاصل تلاش كادر فنی و بازیكنان استقلال است و هیچ كس جز این افراد نقشی در این پیروزی ندارد.

واعظی آشتیانی تصریح کرد هیچ مدیری به اندازه من در استقلال از قلعه نوعی حمایت نكرده است. پس از بازی مقابل پرسپولیس و با شرایطی که پیش آمد اگر خیلی افراد كه قبلاً در باشگاه حضور داشته اند به جای من بودند در همان موقع با قلعه نوعی تسویه حساب می كردند اما برهه از زمان شخصا بیش از همه و بیش از همه مدیران قبلی از سرمربی تیم دفاع كردم.

وی در پاسخ به سوال پیمان اسدیان مجری برنامه در خصوص ادامه همکاری با امیر قلعه نویی و پیشنهاد هایی که سرمربی استقلال دریافت کرده است ، گفت : این طبیعی ست که هر مربی یا بازیكن پس از مسابقات به پیشنهادهای خود فكر كند و بهترین آن را انتخاب كند .اما به شخصه پیش از این هم گفته ام آقای قلعه نویی در قلب من جای دارد . وی یكی از گزینه های باشگاه است و از نظر من گزینه ایده آل برای فصل آینده است ولی در شرایط عادی باید پس از پایان هر قراردادی مذاكرات لازم انجام شود تا طرفین برای ادامه همکاری با هم به توافق برسند .

امیر رضا واعظی آشتیانی همچنین گفت: در تماسی که با آقایان آذری مدیرعامل ذوب آهن ، منصور ابراهیم زاده سرمربی ذوب آهن و آقای مجید جلالی سرمربی تیم فولاد داشتم آنان به خاطر نمایش جوانمردانه و ارائه فوتبال پاک تشکر کردم و بازیهای دیروز نشان داد در فوتبال ایران تبانی وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که "اگر دیروز نتیجه ای دیگر رقم می خورد و ذوب آهن قهرمان می شد ، هم همین اعتقاد را داشتید؟" گفت : مسلما چنین است چرا که معتقدم با حضور این افراد آگاه و پاک در فوتبال می توان با لمپنیزم مقابله کرد

واعظی آشتیانی ادامه داد :عده ای از افراد با سفسطه و دروغ نویسی به این وضع كمك می كنند و برای این گونه افراد هیچ احترامی قائل نیستم و با همه توان خود با لمپنیسم در فوتبال ایران مبارزه خواهم کرد.

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران ادامه داد : از اکثریت روزنامه ها و رسانه ملی به علت بی طرفی خود در مسائل ورزشی تشكر می كنم .

مدیر عامل استقلال در پاسخ به این نظر که "همه نگران هستند تیم استقلال پس از این قهرمانی در فصل بعد دچار مشکلاتی شود و در نتیجه گیری ناکام بماند" گفت: در سال آینده تیم را طوری خواهیم بست كه حداقل دو جام را داشته باشیم

وی درباره نتیجه نگرفتن استقلال در لیگ قهرمانان آسیا هم گفت : استقلال در سه جام درگیر بود و حتی تیم حرفه ای مثل منچستر هم نمی تواند در سه جام با قدرت كامل ادامه دهد .

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران درباره پاداش قهرمانی استقلال هم گفت : یك حواله خودرو هم برای هر یک از اعضا تیم در نظر گرفته شده است وعلاوه بر این آقای انصاری عضو هیئت مدیره باشگاه نیز پرداخت 100 میلیون تومان پاداش را تقبل كرده اند و این مبلغ هم بین اعضا تقسیم خواهد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

رفسنجان اقامت در کرمان

تیم فوتبال استقلال برای برگزاری نخستین دیدار خود در جام حذفی کشور چهارشنبه شب راهی استان کرمان می شود.

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال کاروان آبی پوشان ساعت 18 و 20 دقیقه عصر چهارشنبه با پروازی چارتر از تهران به کرمان می رود و پس از یک شب اقامت در شهر کرمان ، روز پنج شنبه برای دیدار با مس رفسنجان عازم این شهر کویری می شود.

دیدار استقلال و مس رفسنجان به دلیل نبود امکانات روشنایی ساعت 15 روز پنج شنبه در ورزشگاه کوچک نوش آباد انجام می شود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من این عکس رو خیلی دوست دارم
    داش وحید کارت خیلی درسته دستت درد نکه بابت عکسا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •