تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 222 از 391 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه Dark^Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    سوپرماركت

پيش فرض

آقا من آنلاین بازی میکردم یه مدته میرم تو بازی یه ارور تو بازی میده میاد بیرون پچ 1.04

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پچ ریبورن 6 هرکی بازی میکنه پی ام بده ای دی اس ال دارم 256 سپنتا کمبود سرعت ندارم و همیشه برای بازی اماده ام پی ام بدید برای تبادل تجربه و اگه غیرت دارید باگ نزنید البته کسی که پی ام میده توش برام لینک پچ 1.4 رو هم ارسال کنه ممنون
    درزم من برای قوی شدن بازی و یادآوری خاطرات بازی میکنم نه برای رقابت
    پول ندامر برم گیم نت تجربه کسب کنم تاو نت تجربه کسب میکنم البته ماهی 50 تومن پول ای دی اس ال نامحدود میدم که روزی 2 گیگ دانلود کنیم
    ذزطم همراه با لینک پچ برام اموزش و لینک مستقیم هاماچی رو ارسال کنید
    Last edited by mohammad2100; 16-06-2010 at 23:52.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا من آنلاین بازی میکردم یه مدته میرم تو بازی یه ارور تو بازی میده میاد بیرون پچ 1.04
    بازی آنیستا ل کن و دو باره نصب کن و این رو جای کرک و آپدیت 1.04 نصب کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

پچ ریبورن 6 هرکی بازی میکنه پی ام بده ای دی اس ال دارم 256 سپنتا کمبود سرعت ندارم و همیشه برای بازی اماده ام پی ام بدید برای تبادل تجربه و اگه غیرت دارید باگ نزنید البته کسی که پی ام میده توش برام لینک پچ 1.4 رو هم ارسال کنه ممنون
    درزم من برای قوی شدن بازی و یادآوری خاطرات بازی میکنم نه برای رقابت
    پول ندامر برم گیم نت تجربه کسب کنم تاو نت تجربه کسب میکنم البته ماهی 50 تومن پول ای دی اس ال نامحدود میدم که روزی 2 گیگ دانلود کنیم
    ذزطم همراه با لینک پچ برام اموزش و لینک مستقیم هاماچی رو ارسال کنید
    آموزش بازی آنلاین به کمک نرم افزار( HAMACHI)

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام - بنده قصد دارم داخل خانه با برادرم بازی Generals را به صورت Network LAN بازی کنیم - همه چیه Network درسته ولی داخل بازی یکی از کامپیوتر ها Join نمیشه - این مشکل مربوط به چیست - اگر کمک کنید واقعا از شما صمیمانه سپاسگذارم - با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام - بنده قصد دارم با برادرم در داخل خانه بازی Generals ZH به صورت LAN بازی کنم - شبکه کاملا درست است و ما بازی Counter Strike 1.6 را هم به راحتی بازی میکنیم - اما در بازی Generlas ZH وقتی یکی از PC ها میخواهد Join کند پیام خطا : serial is early use را میدهد با وجود اینکه IP ها درسته ولی بازهم مشکل داریم - لظفا اگر کسی میتواند به بنده کمک نماید از او واقعا سپاس گذارم - باتشکر.rezascooter@gmail.com

خوب میریم سراغ آنلاین بازی کردن Command & Conquer Generals Zero Hour

1- از همه بازی ژنرال را به کل پاک کنید

2- سی دی نصب این بازی را داخل سی دی رام قرار دهید و به جای رمز های قبلی که میزدید
    از این رمز استفاده کنید

EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-YLMF

3- پس از نصب بازی وارد آن شده و به multiplay بروید و online را انتخاب کنید البته قبلش به اینترنت وصل باشید

4- پس از انتخاب گزینه ی online ی صفحه ای باز می شود کمی صبر کنید پیغامی میدهد که شما برای نصب

پچ گزینه ی yes را میزنید صبر کنید تا پچ دانلود بشه

5- حالا مشخصات خودتونو در صفحه ی جدید بدید و روی گزینه ی craete accont کلیک کنید

6- حالا آنلاین بازی کنید

7- نظر یادتون نره ...
    __________________________________________________ ____________
    لطفا در این رابطه هم کمک نماييد.
    سلام - بنده قصد دارم با برادرم در داخل خانه بازی Generals ZH به صورت LAN بازی کنم - شبکه کاملا درست است و ما بازی Counter Strike 1.6 را هم به راحتی بازی میکنیم - اما در بازی Generlas ZH وقتی یکی از PC ها میخواهد Join کند پیام خطا : serial is early use را میدهد با وجود اینکه IP ها درسته ولی بازهم مشکل داریم - لظفا اگر کسی میتواند به بنده کمک نماید از او واقعا سپاس گذارم - باتشکر.rezascooter@gmail.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا" نحوه نصب و اجرای نقشه های جدید و آموزش بدین
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    سوپرماركت

پيش فرض

آقا این فایلی که تو وبلاگت هست لینکش خراب یه لینک اینجا بذار

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها کسی ریبورن 6 نداره با ما بازی کنه؟

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام - بنده قصد دارم داخل خانه با برادرم بازی Generals را به صورت Network LAN بازی کنیم - همه چیه Network درسته ولی داخل بازی یکی از کامپیوتر ها Join نمیشه - این مشکل مربوط به چیست - اگر کمک کنید واقعا از شما صمیمانه سپاسگذارم - با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بايد با سر يال نا مبر هاي مختلف بازي رو نصب كنيد ....هر كا مپيو تر با يك سر يال نامبر ....
    يا مي تو نيد اين رو امتحان كنيد اين كرك رو كژي كنيد روي محل نصب بازي البته بعد از اينكه از حالت فشر ده خارجش كرديد ...

کد:

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

__________________________________________________ ____________
    لطفا در این رابطه هم کمک نماييد.
    بر اي بازي آنلاين بايد حتما سر يال نامبر اورجينال داشته باشد تا بتو نيد از تالار هاي خود شر كت سازنده استفا ده كنيد وگرنه با هاماچي مي تو نيد يك شبكه مجازي بسازيد و آنلاين بازي كنيد با ديالاآپ تا دونفر مي تو نند به راحتي شبكه شند ...

آموزش بازي آنلاين با نرم افزار هاماچي :

کد:

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

سلام دوستان
    لطفا" نحوه نصب و اجرای نقشه های جدید و آموزش بدین
    ممنون
    بيا اين آدرس :
    کد:
    نقشه ها را دانلود كن بعد سپس از حالت فشر ده خارج كن و بعد مي بينيد چندين فايل در درون يك پوشه و جود دارند خود پوشه را يا پوشه ها رو كه چندين فايل با فر متهاي :
    big-ini-tga... در درون آنهاست را به آدرس زير كژي كنيد :

این مپ ها را در این آدرس کپی کنید :

Cocuments and Settings\Admin\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps

بعد وارد بازي بشيد و در قسمت انتخاب نقشه شما دو گزينه يا دو ليست بر اي انتخاب نقشه داريد مانند تصوير :
    نقشه ها در اين قسمت هستند :

آقا این فایلی که تو وبلاگت هست لینکش خراب یه لینک اینجا بذار
    منظور شما كدام فايل است؟؟!!

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

بچه ها کسی ریبورن 6 نداره با ما بازی کنه؟
    دانلود ريبورن 6:

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    سوپرماركت

پيش فرض

همون که گفته پچ کردن بدون پک 1.04 یه فایل 2mb هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •