تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 376 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گذاشتن چند تا لیک تورنت بهتر هست تا در صورتی به هر دلیلی یکی از لینک ها دانلود انجام نداد یا کمتر دان کرده باشه حداقل اوون یکی بتونه از حداکثر سرعت دان خودش برای دان حداکثر بهره ببره این که چند تا !؟ زیاد مهم نیست حداقل 3-4 تا .
    ولی بهتره لینک هایی که برمیدارین بیشتر از سایت های خصوصی باشه تا با حداگثر سرعت دانلود کنه.
    من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100kb/sec هستش.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی براتون کرده باشم.
    اگه دعوتنامه سایت خصوصی هم خواستی داریم....
    مال سایت filelist.ro
    البته پیش فرض نرم افزار های تورنت رو فکر کنم بزارین باشه خوبه چون اگر زیاد بزارین برای دانلود ممکنه تاثیر معکوس بزاره.
    خوب ورژن جدیذ یوتورنت هم اپگرید شد و توش زبان فارسی هم موجوده ( به طور کامل)
    دست ترجمه کننده اش درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

14

سلام! من یک سالی میشه که از سیستم تورنت استفاده می کنم، مشکلم با سرعت پایین هستش و این مساله که همه ترکرهای تورنتهایی که می گذارم، connection closed by peer می شن و ارور می دن. یعنی عملا از طریق peer exchange و dht دارم دانلود می کنم که این مساله سرعتمو میاره پایین و میرم روی 20 یا کم تر. توی اینترنت سرچ کردم و یه عالمه همدردای خودمو پیدا کردم که اکثرشون آسیایی هستند. اینا می گن که یکسری از این ترکر ها به صورت actively و by default میان ip های آسیایی رو block می کنن و یکسری راه حلهایی ارایه شده بود از طریق نرم افزارهایی مثل proxomitron که کمک می کنن شما با ------ دانلودت رو انجام بدی. اما مساله اینه راه حلهایی که داده بودن روی سیستم من موثر نیود. یعنی دو تا احتمال هست: اولا اینکه چون این راه حلها مال مالزیایی ها بود! به درد من نخورده از نظر لوکال و این حرفا! یا اینکه من درست انجامشون ندادن. بابررسی که اینجا داشتم توی فوروم، به این نتیجه رسیدم که بابا ملت سرعتشون خیلی پایین تر از این حرفاست! شاید بقیه دوستان با آی پی ایرانی هم این مساله رو دارن اما ازش خبر ندارند؟! به هر حال من لینک چند تا از این بحثا رو می ذارم، ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داشته یا از این بحثا چیزی بیش از اونچه من انجام دادم، دستگیرش میشه، راهنماییم کنه! بازم هموطنای گل خودمون! از ایم مالزیاییی های و ژاپنیها که چیزی در نیومد!
    مثلا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

گذاشتن چند تا لیک تورنت بهتر هست تا در صورتی به هر دلیلی یکی از لینک ها دانلود انجام نداد یا کمتر دان کرده باشه حداقل اوون یکی بتونه از حداکثر سرعت دان خودش برای دان حداکثر بهره ببره این که چند تا !؟ زیاد مهم نیست حداقل 3-4 تا .
    ولی بهتره لینک هایی که برمیدارین بیشتر از سایت های خصوصی باشه تا با حداگثر سرعت دانلود کنه.
    من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100kb/sec هستش.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی براتون کرده باشم.
    اگه دعوتنامه سایت خصوصی هم خواستی داریم....
    مال سایت filelist.ro

سلام! یعنی شما از طریق ترکر خصوصی این میزان سرعتو دارید؟ میشه بگین وقتی از ترکرهای معمولی استفاده می کنین چقدر سرعت دارین؟! اصلا می تونید به ترکرهای بین المللی وصل بشید یا شما هم بلوکه! شدین؟!

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    pisexy واسه sign-up بازه, لینک:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام! من یک سالی میشه که از سیستم تورنت استفاده می کنم، مشکلم با سرعت پایین هستش و این مساله که همه ترکرهای تورنتهایی که می گذارم، connection closed by peer می شن و ارور می دن. یعنی عملا از طریق peer exchange و dht دارم دانلود می کنم که این مساله سرعتمو میاره پایین و میرم روی 20 یا کم تر. توی اینترنت سرچ کردم و یه عالمه همدردای خودمو پیدا کردم که اکثرشون آسیایی هستند. اینا می گن که یکسری از این ترکر ها به صورت actively و by default میان ip های آسیایی رو block می کنن و یکسری راه حلهایی ارایه شده بود از طریق نرم افزارهایی مثل proxomitron که کمک می کنن شما با ------ دانلودت رو انجام بدی. اما مساله اینه راه حلهایی که داده بودن روی سیستم من موثر نیود. یعنی دو تا احتمال هست: اولا اینکه چون این راه حلها مال مالزیایی ها بود! به درد من نخورده از نظر لوکال و این حرفا! یا اینکه من درست انجامشون ندادن. بابررسی که اینجا داشتم توی فوروم، به این نتیجه رسیدم که بابا ملت سرعتشون خیلی پایین تر از این حرفاست! شاید بقیه دوستان با آی پی ایرانی هم این مساله رو دارن اما ازش خبر ندارند؟! به هر حال من لینک چند تا از این بحثا رو می ذارم، ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داشته یا از این بحثا چیزی بیش از اونچه من انجام دادم، دستگیرش میشه، راهنماییم کنه! بازم هموطنای گل خودمون! از ایم مالزیاییی های و ژاپنیها که چیزی در نیومد!
    مثلا:
    کد:
    یا:
    کد:
    این مورد رو من جدیدا کشف کردم ( تو عمومی ها هم هست این داستان).....بیشتر هم تقصیر کاربر های قبلی است که قبلا از ان ip برای تورنت استفاده کردن و سید زیاد نکردن است.اینها با این کار باعث شدن بیشتر ip های ایران تو اولویت ها بره پایین یا بلوک شه ...کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه همه تورنت باز ها حداقل به اندازه 1شیر ارسال کنن تا ترکر های عمومی به مرور باز کنن.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام! یعنی شما از طریق ترکر خصوصی این میزان سرعتو دارید؟ میشه بگین وقتی از ترکرهای معمولی استفاده می کنین چقدر سرعت دارین؟! اصلا می تونید به ترکرهای بین المللی وصل بشید یا شما هم بلوکه! شدین؟!
    مال من اینترنتم از صبانت هستش و از یه طرف اون و از یه طرف ترکرهای خصوصی این سرعت رو خونه ما حواله کرده
    و از ترکرهای معمولی به نسبت سیدهاشون سرعت میگیره معمولا سخت پیدا میشه که بخوام از ترکرهای معمولی فیلمی رو دان کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مال من اینترنتم از صبانت هستش و از یه طرف اون و از یه طرف ترکرهای خصوصی این سرعت رو خونه ما حواله کرده
    و از ترکرهای معمولی به نسبت سیدهاشون سرعت میگیره معمولا سخت پیدا میشه که بخوام از ترکرهای معمولی فیلمی رو دان کنم
    این بخاطر پایین امدن سطح ip های ایرانه از بس کم سید می کنن( حداقل به اندازه یک سید کنید که اینجوری نشه)
    من الان یک ip امده برام که تمام ترکرهایی که قبلا بسته بود برام الان باز شده و سرعتم خوب شده...این نشون میده که باید شیرینگ هامون رو به یک برسونیم تا این مشکلات پیش نیاد

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام ....

دایالاپ با utorrent ... سرعت خیلی پایینه نمیدنم چرا
    up limit 3
    down =unlimit
    البته reverse هم کردم ... نشد ..
    تنضیماتی هست برای torrent1.8.2 ?

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با دایل اپ استفاده از تورنت زیاد نمی صرفه ولی اگر زیاد اصرار داری برو به
    کد:
    و انجا از چند تا سرور از قاره های مختلف تست کن میانگینش رو نگاه کن ببین به 56 نزدیکتره یا 28.8 هر کدوم نزدیکتر بود ان را به عنوان تنظیمات بزار

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این مورد رو من جدیدا کشف کردم ( تو عمومی ها هم هست این داستان).....بیشتر هم تقصیر کاربر های قبلی است که قبلا از ان ip برای تورنت استفاده کردن و سید زیاد نکردن است.اینها با این کار باعث شدن بیشتر ip های ایران تو اولویت ها بره پایین یا بلوک شه ...کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه همه تورنت باز ها حداقل به اندازه 1شیر ارسال کنن تا ترکر های عمومی به مرور باز کنن.
    مرسی. اینم یه فرضیه جالبه ولی من فکر می کنم به عمومی بودن سرعت پایین آی پی های ایرانی هم مربوط میشه... از طرف دیگه با این فرضیه شما به این نتیجه می رسیم که یا اصولا آسیایی ها آدمای ... هستند(با توجه به اینکه یوزرهای ژاپنی و مالزی هم این مشکلو دارند) یا اینکه یکسری مسایل نژاد پرستانه و ... در میان است و کار کار انگلیسیها می باشد! به هر حال به نظر می رسه اینکه آدمای مودب و خوبی باشیم و بیشتر سید کنیم یه راه حل بلند مدته و دست من و شما نیست! من دنبال روشهای استفاده از ------ در هنگام کار با تورنت ها می گردم که توی ایران جواب بده... اگه کسی مب تونه راهنمایی بکنه ممنون می شم... به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدم حتما با توضیحات و عکس اینجا می ذارم تا بقیه هم چک کنند ببینند روی سیستم آنها هم نتیجه مثبت است یانه... بازم مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •