تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 400 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

من اینارو انجام میدم ولی cmd با چند تا علامت سوال و وسطش com10 و بازم چند تا سوال هیچ کاری نمیکنه.
    ضمنا من پورت 10 وصل شده مودم چندین بار روشن خاموش کردم پورت هارو عوض کردم و هیچ فرقی نکرد.همون ارور رو میده
    از ویندوز 10 پرو نسخه 64 استفاده میکنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Aliebrahimi76; 30-12-2018 at 03:13.

2. این کاربر از Aliebrahimi76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

سلام
    آیا میشه بدون لحیم کردن مودم tf i60 ایرانسلو آنلاک کرد؟
    سوال دوم:چطوری سرعت دانلود بالا مثلا بالای 10 مگ میگیرین مال من از 5 مگابایت با idm بیشتر نمیشه. لطفا راهش رو بگید.چون من سرعت دانلود بالا رو لازم دارم برای تانوما درخواست دادم ولی گفتن سال بعد برای منطقه ی ما فعال میشه.تو این مدت میخام با مودمم سرعت بالا رو داشته باشم.ممنون میشم راهش رو بگید
    پست تکراری هست لطفا حذف کنید
    ممنون
    Last edited by Aliebrahimi76; 30-12-2018 at 02:47.

4. این کاربر از Aliebrahimi76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من اینارو انجام میدم ولی cmd با چند تا علامت سوال و وسطش com10 و بازم چند تا سوال هیچ کاری نمیکنه.
    ضمنا من پورت 10 وصل شده مودم چندین بار روشن خاموش کردم پورت هارو عوض کردم و هیچ فرقی نکرد.همون ارور رو میده
    از ویندوز 10 پرو نسخه 64 استفاده میکنم
    رو ویندوز 10 نمیشه داخل توضیحات انلاک گفته باید برا نصب درایوها چیکار بکنی انجام بده نشد مجبوری با یک کامپیوتر دارای ویندوز 7 این کار رو انجام بدی .

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    آیا میشه بدون لحیم کردن مودم tf i60 ایرانسلو آنلاک کرد؟
    سوال دوم:چطوری سرعت دانلود بالا مثلا بالای 10 مگ میگیرین مال من از 5 مگابایت با idm بیشتر نمیشه. لطفا راهش رو بگید.چون من سرعت دانلود بالا رو لازم دارم برای تانوما درخواست دادم ولی گفتن سال بعد برای منطقه ی ما فعال میشه.تو این مدت میخام با مودمم سرعت بالا رو داشته باشم.ممنون میشم راهش رو بگید
    خیر نمیشه
    سرعت به دکل های منطقه شما و کلا شبکه اینترنت منطقه و شهر شما و تعداد افراد متصل به اون دکل بستگی داره و در مرحله دوم از فریمور ویرایش سوم موجود در سایت استفاده کنید . اگر هم ایرانسل دارید و نمیخواهید انلاک کنید و رو فریمور 192 هستید به ورژن 196 به صورت انلاین اپگرید کنید . مبین نت هم دارید اگر ورژن 196 هست دیگه نمیشه انلاک کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان ببنید چقدر این بازار بی صاحب هست و هر جوری خواستن جنس رو قالب میکنن . یکی از فروشگاه های اینترنتی خیلی معروف ایران :

بنویس خب بامیلو هستش دوستان خریدم بکنید اونقدر برا مرجوع جنس و پول اذیت میکنن که قیدشو بزنید کلا..اینم از تجربه ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که ویندوز هفت نمیخان نصب کنن با vmware workstation به احتمال زیاد کارشون راه بیوفته..نصب یه ویندوز مجازی روی ویندوز ده البته hyper-v خوده ویندوز هم هست..
    ولی من vmware workstation رو توصیه میکنم چون قابلیت های شبکه بهتره داره و کلا با دیوایس ها بهتر کار میکنه.
    از سایت ---------- پیدا میشه کرک شده سالم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بنویس خب بامیلو هستش دوستان خریدم بکنید اونقدر برا مرجوع جنس و پول اذیت میکنن که قیدشو بزنید کلا..اینم از تجربه ام
    بامیلو واسطه است دوست عزیز.... موقع خرید هم نام فروشنده ها در سایتشون ذکر شده و اگر کالایی نداشته باشن که سریع پولتون برگشت میخوره اما وقتی مرجوع میکنید بخاطر دریافت و ارسال کالا و پول کالا از فروشنده اصلی این وسط فروشگاه بامیلو تقریبا بیتقصیره و این دیرکرد به فروشنده مربوط میشود دیگه تجربه خرید زیاد از این فروشگاه هاکم کم خودتون متوجه میشوید

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متوجه شدم مودم TF-i60 (B612)چهار انتن داره و MIMO 4x4 هست در صورتی که مودم B525 که بهتر ازش میگن MIMO 2x2 هست و احتمالا در شرایط یکسان سرعت کمتری نیز نسبت به مودم B612 دریافت خواهد کرد ، باتوجه به اینکه هر دو این دستگاه ها Cat6 هستند و حداکثر 300 مگابیت سرعت را پشتیبانی میکنند .
    هرچندکه من هیچگاه با مودم B525 خود بیشتر از 100Mbps دریافت نکرده ام .

دوستانی که بهترین دستگاه های مودم را برای خرید در ایران پیشنهاد میکنند ، متوجه شدم مدل B618 از CAT11 پیشتیبانی میکند و سرعت دستگاه تا 600Mbps است و MIMO 4x4 است .
    هرچند که اگر همین سرعت 100Mbps را نیز بطور ثابت اوپراتور ها ارائه دهند ، نیازی به سرعت بالاتر ندارم اما با توجه به سرعت دریافت بیشتر در این مودم ها و همینطور آنتن دهی بهتر MIMO 4X4 کاش این اطلاعات را قبل از خرید مودم بدست آورده بودم ، خرید یک دستگاه B618 میتونست من را در آینده از خرید مودم بی نیاز کنه و همینطور آنتن و سرعت بیشتری را در شرایط مشابه نسبت به B525 دریافت کنم
    این مودم B525 نیز دو مدل داره که 23a اون نسبت به 65a فرکانس های کمتری را پشتیبانی میکنه ، این مسئله نیز در زمان خرید به من اطلاع رسانی نشد و مدل 23a رو به اشتباه خریدم.
    شاید علت دریافت کمتر سرعت من نسبت به بعضی دوستان که سرعت های بالای 100 مگابیت با این مودم دریافت کردن ، همین تفاوت مدل باشه.

11. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه divone30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان ببنید چقدر این بازار بی صاحب هست و هر جوری خواستن جنس رو قالب میکنن . یکی از فروشگاه های اینترنتی خیلی معروف ایران :

من که مودم ایرانسل رو به تازگی 360 تومان خریدم یک دفتر فروش هم 340 تومان میداد ولی من رفتم از نمایندگی ایرانسل خریدم همون 360 تومان ولی تو این آگهی نوشته 990 هزار تومان چه خبره مگه با اون پول میشه یک موبایل 4G خرید دیگه نیازی به مودم نداشته باشین. البته همین مودم هم همون روز مسول فروشش تو نمایندگی گفت (فقط تا پایان سال میلادی ازین مودم موجود هست و تولید میشه وبعد ازاون ایرانسل این مودم رو نداره که بفروشه و نایاب میشه هر کسی لازم داره تا موجود هست باید تهیه کنه.)

داره خودمونی میشه divone30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان چه فریموری رو مودم نصبه ؟ قابلیت ca و mimo فعاله ؟ در کل سرعت به دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط داره .
    الان که 11.196 هست و قابلیت CA فعاله ولی به MIMO میشه تغییر داد مشخصات طبق عکسی که گذاشتم هست. ولی سرعت همچنان کم میباشد شاید مربو ط به همان چراغ شبکه تلفن همراه هست که از من همیشه آبی هست حتی رو پشت بام هم تست کردم سبز نشد از شما آیا سبز هست که سرعتتان بالاست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •