تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 848 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟
    اول از همه پارس شبانه رایگان نداره
    سرعت همون که هست میمونه

3. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟
    به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارس‌آنلاین تو تهران حتی تو ساعت‌های غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر می‌آد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگه‌ایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارس‌آنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع می‌کنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت می‌کنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفته‌ای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارس‌آنلاین تو تهران حتی تو ساعت‌های غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر می‌آد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگه‌ایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارس‌آنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع می‌کنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت می‌کنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفته‌ای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.
    من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .

البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .

یعنی مانور میدن امروز .
    Last edited by استاد شیفو; 31-10-2015 at 11:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .

البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .

یعنی مانور میدن امروز .
    مشکل نوسان سرعت تو سرویس‌های اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:
    • یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده می‌کنه) که خودش رو بیشتر تو ساعت‌های شلوغ نشون می‌ده.
    • یا ISP به طریق نرم‌افزاری داره ترافیک رو مدیریت می‌کنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسی‌های تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویس‌ها رو مدیریت می‌کنه که لزومن به ساعت‌های خاصی محدود نیست.

با توجه به نوع محدودیت‌ها و ویژگی‌های محدودیت ایجاد شده من فکر می‌کنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال می‌دم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاست‌های ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
    مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.
    Last edited by siamak_mu; 31-10-2015 at 15:39.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
    مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.

- - - Updated - - -

پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند نداره
    سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
    تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
    *این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
    *خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
    به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

12. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مشکل نوسان سرعت تو سرویس‌های اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:
    • یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده می‌کنه) که خودش رو بیشتر تو ساعت‌های شلوغ نشون می‌ده.
    • یا ISP به طریق نرم‌افزاری داره ترافیک رو مدیریت می‌کنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسی‌های تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویس‌ها رو مدیریت می‌کنه که لزومن به ساعت‌های خاصی محدود نیست.

با توجه به نوع محدودیت‌ها و ویژگی‌های محدودیت ایجاد شده من فکر می‌کنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال می‌دم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاست‌های ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.
    احتمالا مشکل شما مورد دوم باشه
    من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !

14. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

احتمالا مشکل شما مورد دوم باشه
    من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !
    از نظر من هم علت کاهش سرعت همون مورد دومه. اگه کاهش سرعت به خاطر پر شدن پهنای باند باشه، سرعت شما نوسان پیدا می‌کنه. یعنی ممکنه (بستگی به تعداد یوزهای آنلاین مشترک با شما روی همین پهنای باند) هی بالا و پایین بره. ولی این جوری نیست که سرعت در لحظات اول تقریبن فول باشه اما بلافاصله بعد از چند ثانیه، سرعت به حد سرعت اسمی یا حتی پایین‌تر از اون برسه و تو همون محدوده نوسان کنه. این چیزی که الآن تو پارس‌آنلاینه یه چیزی شبیه Burstاه. جالبه که شما با قطع و وصل دانلود تو IDM باز هم برای لحظاتی سرعت بالا می‌گیری و دوباره بعد از چند ثانیه اول سرعت به شدت افت می‌کنه.

البته من هنوز شبانه رایگانم تموم نشده، اما 5-6 هفته‌ای می‌شه که دچار این وضعیت شدم.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •