سلام؛
سرویس eco_4096 دارم. چند روزی میشه که شاتل سرعت رو از روی 5 مگابیت به 13 مگابیت ارتقا داده. البته سرعت دانلود تا بحال از 1.310مگابایت فراتر نرفته و نتیجه تست سرعت با speedtest.net حدود 9-10 مگابیت هستش.
سلام؛
سرویس eco_4096 دارم. چند روزی میشه که شاتل سرعت رو از روی 5 مگابیت به 13 مگابیت ارتقا داده. البته سرعت دانلود تا بحال از 1.310مگابایت فراتر نرفته و نتیجه تست سرعت با speedtest.net حدود 9-10 مگابیت هستش.
سلام دوستان
بهترین سرویس شاتل که باهاش بشه ماهیانه ۵۰ گیگ دانلود کرد کدومه؟
البته هزینشم بالای ۵۰ نباشه و همینطور سرعتش بالا باشه تو وبگردی و کارهای انلاین مثله اپدیت و از این حرفا
منطقه مخابراتیمون قدس تو امیراباد تهران
ممنون
دوستان این سرویس 12 مگ چطور باید خرید ؟
تو لیست خرید نیست
حداکثر همون 8 مگ هست !!!
برای مشترکین جدید هستش، من یه خط 8 مگ داشتم، به خاطر همین با یه خط دیگه که نت نداشتم ازشون گرفتم، حالا بماند که دروغی بیش نبود !
نه انصافا همیشه اینطور نیست
من خودم 8 مگ داشتم و واقعا سرعت 1 مگابایت (( حدود 950 رو تو IDM میدیدم ))
ولی بعضیا به دلایلی 8 مگ داشته داشتن و شاید به این سرعت نمیرسیدن
چون خیلی مسائل مثل کمبود پهنای باید - مشکل مخابرات منطقه - شلوغی سرویس همون منطقه - نویز خط (( مهمترین عامل ))
دخیل هست و بعضییا به همچین سرعتی نمیرسن
و فکر میکنن 8 مگ دروغه
من خوذم داشتن و اکثرا هم به همون سرعت 1000 میرسیدم
ولی مشکل اینجاست این 12 مگ رو ارائه نمیدن
الان یه سوال
این 8 مگ رو هیجوری نمیشه گرفت ؟؟
شاتل پهنا باند افزایش داده ؟ ارت 6 هستم چند وقتیه که رفته روی 6 مگ قبلا 3 مگ بود
من تا حالا شاتل نداشتم و برای مغازه داداشتم یکی از مواردی که مد نظر دارم همین شاتل است
میشه دوستان بگند وضعیت این شرکت در مشهد چطور است؟ البته من میخوام برای طرقبه سرویس بگیرم که خوب مشترک کمتری داری
ارزون ترین سرویس این شرکت چه قیمت داره و ارزون ترین سرویس نامحدودش چقدر قیمت داره و چقدر محدودیت دانلود در روز داره؟
ممنون میشم دوستان جواب بدند
من 7 تا 8 سال از شاتل سرویس گرفتم و شاید 10 -15 از دوستان و آشنایان هم با راهنمایی که کردم از شاتل سرویس گرفتن، انتظارها بالا رفته دیگه الان بعد از تماس های زیاد 2 روزه سرعتم 7 - 8 دارم؛ امیدوارم بمونه برام به این شکل 12 مگ پیشکش .
8 مگ الان میتونی بگیری اگه تو مخابراتت امکانش باشه، الان 8 مگ NFG هم اومده که شبانه رایگان نداره ارزون تر هم هستش .
اون که آره
ولی 8 مگ شبانه رو فعال نمیکنن ؟؟؟
حتی با گرفتن 5 تومان ؟
8 مگ داریم که شبانه رایگان داره با یه 8 مگ که رایگان نداره، تو سایتش بری تمام سرویس هاش با قیمت هاش زده.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)