تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 473 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ویرایش شد: نمیدونم چرا فکر کردم مدل گوشیتون W810 هست. ببخشید.
    سری k به کلی منوی فلش ساپورت نمیکنه (swf) مگر اینکه براش یک پچ بسازن من چندجا دیدم که پیشنهاد شده اما تا حالا کسی نساخته.راستی با هر ورزن setool2lite میشه گوشی رو فلش کرد ولی فقط نصب پچ تو ورزنا فرق داره.

اگه شما فایلهای اورجینال اون پوشه رو یه بار دیگه بریزید داخل گوشی، اون منو ها پاک میشن.
    موفق باشید
    منظورتون از فایل اورجینال چی هست ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از فایل اورجینال چی هست ؟
    منظورم اون فایلهای فلشی هستند که قبل از نصب کردن شما در گوشی موجود بودند.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا ی مشکل برام پیش اومده گوشیم w910 رمشو در اوردم گذاشتم تو رم ریدر (اولین بار نبود) بعد اطلاعات ریختم توش گاشتم تو گوشی رم و دیگه نمیشناسه مشکل از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشی خرابه یا رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری می شه کرد
    گوشی 1 هفتست خریدم
    دمتون گرم چقدر جواب دادید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا ی مشکل برام پیش اومده گوشیم w910 رمشو در اوردم گذاشتم تو رم ریدر (اولین بار نبود) بعد اطلاعات ریختم توش گاشتم تو گوشی رم و دیگه نمیشناسه مشکل از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشی 1 هفتست خریدم
    تو كلوپ خودش بپرسي كاربراي كه اين گوشي رو دارن جوابتو ميدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم. نظر لطفتونه!
    گوشی 1 هفتست خریدم
    دوست عزیزم این موردی که میگید، صد تا دلیل میتونه داشته باشه.
    به احتمال خیلی زیاد (90 درصد) کامپیوترتون ویروس داره (به احتمال خیلی قوی) اسم ویروسی هم که مموری رو اینجوری میکنه، Terojan Win32 هست. بهترین آنتی ویروسی که این نوع ویروس ها رو میشناسه، Kaspersky هستش. منتها باید آپدیتش کنید
    شما یه بار ویروس یابی کنید (تاکید میکنم آنتی ویروس آپدیت شده) مشکلتون به امید خدا حل میشه.
    چند تا توصیه:
    - هرگز مموری رو بدون خاموش کردن گوشی در نیارید.
    - هنگامی که میخواهید مموری رو از کامپیوتر خارج کنید، ابتدا از کنار ساعت ویندوز، خارج کنید (Safe to Remove Hardware) تا به مموری تون لطمه ای وارد نشه.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز، مموری کارت ها طوریطراحی شده اند که فقط قابلیت بازگرداندن آخرین دیتای پاک شده رو دارند.
    و بهترین نرم افزار، برای این کار، Get Data Back ForFat هست.
    موفق باشید
    .
    با تشکر از دوستان که به سوالم نوجه کردین .
    پس به این ترتیب باید فاتحه شماره تلفن هایی که روی گوشی بوده رو خوند .

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز من الان رفتم پیش یکی از بچه ها رممو امتحان کردم کار می کرد و رم اونم انداختم رو گوشی خودم کار می کرد رم خودم رو گوشی خودم کار نمی کنه حتی رم رو هم میشناسه ولی فایل های که توش اصلا نشون نمی ده (می نویسه فایلی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رم رو فرمت کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من الان رفتم پیش یکی از بچه ها رممو امتحان کردم کار می کرد و رم اونم انداختم رو گوشی خودم کار می کرد رم خودم رو گوشی خودم کار نمی کنه حتی رم رو هم میشناسه ولی فایل های که توش اصلا نشون نمی ده (می نویسه فایلی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رم رو فرمت کنم؟
    نه! یعنی اگه اطلاعات مهمی داخلش ندارید، امتحانش عیبی نداره.
    دوست عزیزم، همونطور که گفتم این مشکل میتونه از عوامل مختلفی آب بخوره. گوشی تون هم که پیش من نیست که بتونم امتحان کنم و مشکلش رو تشخیص بدم.
    احتمال داره مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری باشد. اگه نرم افزاری باشه، باید فلش بشه. و اگه سخت افزاری باشه، باز هم احتمال هایی وجود داره.
    شما پس از فرمت کردن مموری، اگه به نتیجه نرسیدین، بهتره گوشی رو به یک تعمیرکار ماهر نشون بدین.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1-- من فریمور اینه W580 R6BC002 و cid52

آیا میتونم اونو تبدیل کنم به R8BE001 ...آخه میخوام پچ قفل کردن صفحه کلید روش نصب شه؟؟ آیا واسه گوشیم بده ؟ خوبه؟ فرقی نمیکنه؟

2-- یه سوال دیگه من یه قسمت هست تو گوشیم توی قسمت Setting/general/security/locks/phone protection
    اول این فعال بشه کجا رو کی محافظت میکنه؟ دوم که واسه on کردنش باید Phone lock code بدی که من نمیدونم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ منم تا حالا کد بهش نداده بودم!!چکارش کنم؟
    Last edited by fingulii; 06-09-2008 at 16:51. دليل: اضافه کردن مطلب

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام من دیروز یک گوشی ان 72 نو رو با سونی اریکسون دبلیو 800 معامله کردم و50 تومن پیش گرفتم می خاستم ببینم خوبه وبعد این گوشی از دیشب اول که شارژشومثل اینکه می خورد بعد داشتم اهنگ گوش می کردم یکهو در جا خاموش شد بدون هیچ علامتی وفقط یک لرزش کرد و زدم به شارز دیدم صفحه شارز حالت خاموشی امد و خلاصه دوباره روشنش کردمم این از این بعد امدم کدی که برای سریال گوشیرو میدی تا بیاد بهش بدم هر چی کدو می دادم سریال نمییامد یعنی وقتی مربع اخرو می زدم یک صفحه میاد غیب میشه و دوباره همون مربع اخر می مونه من ریسیت کلیش کردم درست نشد خاموشش کردم باتریشو در اوردم روشنش کردم کدو دادم دیدم کد امد که اونم چنج بود باز دوباره شارزشو امدم امتخان کنم که ببینم اون بار خاموشی برای خاطر همین شارز بوده اخه قبل خاموشی علامتی می ده صفحه ای ظاهر میشه که بار قبلی فقط یک لرزشی کردو خاموش شد خلاصه گداشتم شارژ گوشی قشنگ تمام شد ولی این دفعه دو بار بهم اخطار داد تا خاموش شد ولی امدم وبه شارژ زدم دیدم هیچ عکس العملی نشون نمی ده منم باتریشو در اوردم جا زدم دیدم نه صفحه شارژ در حال خاموشی ظاهر شد و منم گوشیرو روشن کردم ولی باز هر کاری می کنم کد که می دم سریاله گوشی نمی یاد از اساتید محترم تقاضا دارم کمکم کنند که ایا این گوشی مشکله حادی داره و به دردی می خوره یا نه گوشی ان72 که 20 روز خریده بودم پرید و منو ببخشین ایا من اگه این گوشی درست باشه ترزشو داشت با ان 72 و 50 تومن معامله کردم منوببخشین خیلی حرف زدم درود وخداحافظ
    شما اينقدر توضيح دادي كه من آخرش نفهميدم مشكلت چيه؟
    ولي اگر فقط با گرفتن شماره سريال گوشي مشكل داري خوب چيز مهمي نيست كه.چنج بودن هم اصلا مهم نيست.چون با 500 تا 1 تومني ميتوني به سريال اصليش تبديلش كني.كلا گوشي هاي سوني اريكسون قلابي نداره پس نگران نباش.
    ولي اگر گوشيت كلا هنگ ميكنه مسئله چيز ديگه است.به هر حال به نظر من كه مشكل حادي نيست و دبليو 800 هم گوشي خوبيه.
    نهايتش اينه كه مشكل شما با يك بار فلش كردن حل ميشه.خودت هم ميتوني فلشش كني.

11. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •