منظورتون از فایل اورجینال چی هست ؟
منظورتون از فایل اورجینال چی هست ؟
منظورم اون فایلهای فلشی هستند که قبل از نصب کردن شما در گوشی موجود بودند.
دمتون گرم چقدر جواب دادیداقا ی مشکل برام پیش اومده گوشیم w910 رمشو در اوردم گذاشتم تو رم ریدر (اولین بار نبود) بعد اطلاعات ریختم توش گاشتم تو گوشی رم و دیگه نمیشناسه مشکل از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی خرابه یا رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری می شه کرد
گوشی 1 هفتست خریدم
تو كلوپ خودش بپرسي كاربراي كه اين گوشي رو دارن جوابتو ميدن
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی ممنونم. نظر لطفتونه!![]()
دوست عزیزم این موردی که میگید، صد تا دلیل میتونه داشته باشه.
به احتمال خیلی زیاد (90 درصد) کامپیوترتون ویروس داره (به احتمال خیلی قوی) اسم ویروسی هم که مموری رو اینجوری میکنه، Terojan Win32 هست. بهترین آنتی ویروسی که این نوع ویروس ها رو میشناسه، Kaspersky هستش. منتها باید آپدیتش کنید
شما یه بار ویروس یابی کنید (تاکید میکنم آنتی ویروس آپدیت شده) مشکلتون به امید خدا حل میشه.
چند تا توصیه:
- هرگز مموری رو بدون خاموش کردن گوشی در نیارید.
- هنگامی که میخواهید مموری رو از کامپیوتر خارج کنید، ابتدا از کنار ساعت ویندوز، خارج کنید (Safe to Remove Hardware) تا به مموری تون لطمه ای وارد نشه.
موفق باشید![]()
با تشکر از دوستان که به سوالم نوجه کردین .
پس به این ترتیب باید فاتحه شماره تلفن هایی که روی گوشی بوده رو خوند .
دوست عزیز من الان رفتم پیش یکی از بچه ها رممو امتحان کردم کار می کرد و رم اونم انداختم رو گوشی خودم کار می کرد رم خودم رو گوشی خودم کار نمی کنه حتی رم رو هم میشناسه ولی فایل های که توش اصلا نشون نمی ده (می نویسه فایلی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رم رو فرمت کنم؟
نه! یعنی اگه اطلاعات مهمی داخلش ندارید، امتحانش عیبی نداره.
دوست عزیزم، همونطور که گفتم این مشکل میتونه از عوامل مختلفی آب بخوره. گوشی تون هم که پیش من نیست که بتونم امتحان کنم و مشکلش رو تشخیص بدم.
احتمال داره مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری باشد. اگه نرم افزاری باشه، باید فلش بشه. و اگه سخت افزاری باشه، باز هم احتمال هایی وجود داره.
شما پس از فرمت کردن مموری، اگه به نتیجه نرسیدین، بهتره گوشی رو به یک تعمیرکار ماهر نشون بدین.
موفق باشید![]()
1-- من فریمور اینه W580 R6BC002 و cid52
آیا میتونم اونو تبدیل کنم به R8BE001 ...آخه میخوام پچ قفل کردن صفحه کلید روش نصب شه؟؟ آیا واسه گوشیم بده ؟ خوبه؟ فرقی نمیکنه؟
2-- یه سوال دیگه من یه قسمت هست تو گوشیم توی قسمت Setting/general/security/locks/phone protection
اول این فعال بشه کجا رو کی محافظت میکنه؟ دوم که واسه on کردنش باید Phone lock code بدی که من نمیدونم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ منم تا حالا کد بهش نداده بودم!!چکارش کنم؟
Last edited by fingulii; 06-09-2008 at 16:51. دليل: اضافه کردن مطلب
شما اينقدر توضيح دادي كه من آخرش نفهميدم مشكلت چيه؟
ولي اگر فقط با گرفتن شماره سريال گوشي مشكل داري خوب چيز مهمي نيست كه.چنج بودن هم اصلا مهم نيست.چون با 500 تا 1 تومني ميتوني به سريال اصليش تبديلش كني.كلا گوشي هاي سوني اريكسون قلابي نداره پس نگران نباش.
ولي اگر گوشيت كلا هنگ ميكنه مسئله چيز ديگه است.به هر حال به نظر من كه مشكل حادي نيست و دبليو 800 هم گوشي خوبيه.
نهايتش اينه كه مشكل شما با يك بار فلش كردن حل ميشه.خودت هم ميتوني فلشش كني.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)