دوستان مشکل حل شد.
دوستان مشکل حل شد.
Last edited by mahdi rahimi; 04-11-2014 at 18:34.
دوستان من 1 سال و چندماه این لپ تاپو دارم و از موقعی که ویندوز اورجینال جدید رو نصب کردم و برنامه صداش رو نصب کردم خیلی صدا وقتی زیاد میشه خش خش میکنه. وقتی Dolby رو خاموش کردم یکم بهتر شد و خش خش صدا کم شد اما در عوضش صدا بم میشه.
نمیدونم چیکار کنم 1 ماه اینطوری شده.
دوستان راهنمایی کنید ممنون.
سلام به همگی.
دوستان من بایوس رو آپدیت کردم. اما الان که میخوام وارد سیستم شوم این اخطارو می ده.
.EFI Network 0 for IPv4 (28-D2-44-83-29-8F) boot failed
بعد از اینکه دوبار اینتر رو می زنم تازه وارد صفحه بوت میشه. دوستان لطفا بگید چطور میشه این مشکل رو رفع کرد.
Last edited by mahdi rahimi; 04-11-2014 at 20:30.
بچه ها الآن فهمیدم که ویندوز 7 فلش دیسک رو هم نمیشناسه. (به طوری که قبل از این اتفاق میشناخت.)
من میدونستم که باید درایور بایوس رو نصب نکنم اما از شانس بد، کاملا اتفاقی این اتفاق افتاد.
آیا ممکنه که مشکلات دیگه ای هم پیش اومده باشه که بعدا درحین انجام کار با نرم افزارهای مختلف متوجه بشم؟ خیلی اعصابم خورده که اول بسم اله باید این بلا سرم بیاد.
آیا باید ببرم گارانتی تا آپدیت بایوس رو برشگردونن. (خدا کنه که این طور نباشه.)
خواهش میکنم کمک کنید.
سلام دوستان . برای بهتر شدن کیفیت رنگ ها می تونید اشباع رنگ رو افزایش بدبد. روی دسکتاپ کلیک راست کنید
Graphics Properties-> Display-> Color -> Advanced
بعد مقدار Saturation رو افزایش بدین .(من گذاشتمش روی 20)
![]()
منم وقتی آپدیت کردم مشکل دار شده بود (اصلا آپدیت هم نشد) و حتی صفحهبوت که اومد گزینه ای برای تغییر بوت اولیه وجود نداشت
یه چند باری ریاستارت کن فکر کنم درست شه، به هیچ وجه با اون نسخه جدید دیگه آپدیت نکن ، من دوباره وسوسه شدم آپدیت کردم بازم اینطوری شد![]()
آقا من از روزی که این لپتاپ رو گرفتم، روی ویندوز 8.1 نتونستم بازی Pes-2013 رو اجرا کنم. چون در قسمت تنظیمات VRAM=32mb نوشته بود. خلاصه یه تاپیک جداگانه براش زدم و به جواب نرسیدم. تازه یکی از دوستان ظاهرا تاپیک رو دیده و این پیشنهاد رو به من کرده:
حالا من چندتا سوال دارم.منم همین مشکل و داشتم با ویندوز 8.1-----تنها راهی که من پیشنهاد میکنم اینه سیستمتون و ری استارت کنید بعدشون deletetرو بزنی تا بره رو بوت سیستمت بعدشم تو قسمت کانفیگ گرافیک 32mbرو به 512mb تبدیل کنی اینجوری بازی راحت اجرا میشه
این کار به سیستمم آسیبی نمیرسونه؟؟
دوستانی که در حال حاظر روی ویندوز 8.1 بازی PES 2013 رو نصب دارن و بدون مشکل بازی میکنن، اولا ببینن در قسمت تنظیمات Pes مقدار VRAM رو چقدر زده. ثانیا طبق نقل قولی که کردم برن ببینن در قسمت بوت، و کانفیگ گرافیک چقدر نوشه؟
ممنون.
عکس از تنظیمات Pes روی ویندوز 8.1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چندروزی هست که نمیتونم با بلوتوث لپ تاپم فایل های صوتی رو بفرستم
مشکل از کجاست دوستان؟
سلام یکی از دوستانم لنوو z510داره یک ماهه خریده به رنگ مشکی I7 -6-1tb-2gb-
همراه هارد ssd 8gb
الانم تو کارتنشه با دو هفته مهلت تست میدم
من خودم سفیدشو داشتم که4 روز پیش در سایت ایسام کانفیگI5رو 1950فروختم رنگش سفید بود میتونین برین ببینین که فروخته شده حضوری معامله اگه خواستید پست میکنم
شماره خریدارامم میتونم بدم که مطمعن بشید از وظعیت کالا های قبلی که ارسال شده
دستگاه اک اک هستش با نو مو نمیزنه
![]()
دوستان خوشبختانه با نصب دوباره ی ویندوز مشکلات حل شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)