ُلام یه نفرم جواب مارو بده من راصد رو واسه دانلود رایگان میخوام .به نظرتون با سرعت 1 مگ چه سرعتی میده واسه دانلود رایگانش؟
ُلام یه نفرم جواب مارو بده من راصد رو واسه دانلود رایگان میخوام .به نظرتون با سرعت 1 مگ چه سرعتی میده واسه دانلود رایگانش؟
آرش پینگم از یکی از دکل های راصد که بهترین سیگنال رو داشتم و همیشه استفاده میکنم رفته روی 3000 چند روزه که اینطوریه .سیگنال 69-71 هست و سی سی کیو هم بین 98 تا 100 درصده ولی لامصب پیج هم باز نمیکنه اگه باز کنه هم گیر میکنه .انداختم روی یه دکل دیگه اصلا چنین مشکلی نداره ولی خوب سیگنالم از اون ضعیفه .به نظرت دکل مشکل داره یا یوزراش زیاد شدن یا مشکل از منه ؟؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه مشکل از دکل باشه یا اینکه روی سیگنال نویز باشه و یا اینکه انعکاس سیگنالرو دریافت کرده باشی
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه از نویز و انعکاس نیست چون 7 ماهه که دارم از این دکل استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشته چطور ممکنه یهو سیگنال واقعی تبدیل به انعکاس بشه .الان باید چکار کنم ؟
زنگ بزن پشتیبانی موضوع رو بگو از اونجا می تونن بعضی پارامتر ها رو چک کنن
ممکنم هست جهت دکل رو تغییر داده باشن
Last edited by arash59b; 29-03-2015 at 05:51.
بابا محض رضای خدا جواب بدید شما که همه راصد دارید.زکات علم انتشارشه والا
با سلام
بعد از 15 روز وحشتناک و نا امیدی از رفاتک 2 باره برگشتیم به همان راصد عزیز که سگش شرف داره به رفاتک پکیده و داغون
امروز اومد و درستش کرد و الان هم که سرعت 2 مگش 250 هست و عالی .
ممنون
سرویس الماس و سرویس های نامحدود همشون سرعتشون اسمیه .بیشتر نمیدن .1 مگ حداکثر 130 تا میده .فقط سرویس های طلایی 1 مگ بالای 300 تا میده چون ساعت رایگان نداره. البته اینا برای اهواز بود .چون فعلا کسی از ماهشهر نیست من جوابت رو دادم .ممکنه نمایندگی ماهشهر سرعتاش فرق بکنه .برای اهواز که اینطوریه.اگر بازم سوالی بود در خدمتم
سلام.امروز امدن امکانسنجی ..گفتن باید لوله 6متری بگیری تا جواب بده.واسه کابل گفتن cat6 sftpبگیر.خودشون متری 2000تومن میدادن از بازار قیمت گرفتم متری3تومن بود.دوستان رادیو را از کجا تهیه کنم که ارزون تر پام دربیاد؟رادیو نانو استیشن m5?
128 حجمی فارا
![]()
Last edited by ahwazp30; 31-03-2015 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)