شما هدفون بالای 110db چی پیشنهاد میکنی؟
این 630 که گفتید air phone هست، ولی من دنبال هدفون close میگردم.
شما هدفون بالای 110db چی پیشنهاد میکنی؟
این 630 که گفتید air phone هست، ولی من دنبال هدفون close میگردم.
ببخشید میپرم وسط ولی فکر کنم منظورشون این بود که چه کلوز چه هر چی ...
تجربه خوبی با کریتیو نداشتند.
دوست عزيز
من مثل بقيه دوستان در اين بخش تجربه و اطلاعات زيادي تو اين زمينه ندارم.صرفا در مورد تجربه ي خودم از اين دو صحبت كردم.يه مدت پيش هم همينطوري ep-550 خريدم كه بد نيست.بالاي 110 هستش
اما بين كريتيو ها كه داشتم
مدل ep-570 بنظرم به قيمت 19 تومنيش ميارزيد.مخصوصا كه حالت ارگونوميك بهتري داشت و ارتقا يافته ي 550 هستش.
در ضمن اول زائده ايي كه دوري لاله ي گوش قرار ميگيره در 570 داراي سه حالت قابل تعويض هستش كه در جعبه ارائه ميشه.
البته اين ها فقط نظر شخصي من در مورد تجربه ايي بود كه نسبت به اين هدفون ها داشتم.
براي مشاوره در مورد خريد برند هاي ديگه دوستان تجربه هاي بهتري دارند
احتمالا اين پست من به كمك شما دوست عزيز نمياد،اميدوارم براي دوستان ديگر مفيد واقع بشه
Last edited by privatedlove; 03-12-2010 at 19:42.
Sony MDR XD-200
120 db هست تو خریدش شک نکن البته شما میخوای اهنگ گوش بدی باش ؟ برای اهنگ به درد نمیخوره برای فیلمو بازی خوبه
پس باتوجه به نظر دوستان، همین sony xd-200 رو میگیرم.
از اینکه راهنماییم کردید ممنون.
سلام دوستان .
من یه Sony MDR-XB500 دارم . این بماند .
حالا برای لپ تاپ Appleام یه in ear یا earphone میخوام .
حالا که برای لپ تاپ میخوام ،
ep650 بگیرم یا سری HSش مثل HS-730i ؟؟
شما راهنماییم کنید که بهتره فقط به کیفیت ep650 فکر کنم و از میکروفن بدنه ی لپ تاپ ( یا اگه نه ، میکروفنی که ممکنه از لوازم جانبی Apple گیر بیارم ) استفاده کنم یا HS-730i رو بگیرم ؟
در ضمن اینکه من نمیخوام با وجود اهمیت بسیار زیادی که برای شنیدن "با پدر مادری ِ موزیک" قائلم ، میکروفنی با احتمال نیاز رو نداشته باشم .
با این جواب هم میتونم کنار بیام که یهو بهم بگید برو Sony MDR-XB40EX یا Sony MDR-EX500SL یا Sony MDR-EX300 بگیر .
ممنون که وقت میذارید و جواب میدید .
سلام دوستان،
من یه هدفون میخوام که به تلویزیون بزنم برای فیلم دیدن پس میخوام سیمش بلند باشه...
این مدل سونی طول سیمش چقدره؟!
پیشنهاد شما چیه؟!
ممنونم![]()
شما اصلا غم سیم رو نخور چون میتونی با یه نر و ماده که تو بازار ریخته 100 متر سیم اضافه کنی ...
البته هرچی فاصله هدفون با پخش کننده بیشتر بشه یه افت کیفیت کوچولو اضافه میشه
سلام کسی میدونه کجا ep570 أاره من هرچی گشتم نیست
ولی با این کار ظاهر زشتی پیدا میکنه...
قیمت تقریبی این هدفون سونی رو میدونید؟!
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)