دوستان منظور از این چیه؟ آخه بعضی سایت های داخلی و خارجی برا یکسری از مدل n550jk اینو نوشته اند؟ یعنی هم تاچ هست و هم مات؟!!!
15.6" Full HD (1920x1080) LED non-glare with Touch
دوستان منظور از این چیه؟ آخه بعضی سایت های داخلی و خارجی برا یکسری از مدل n550jk اینو نوشته اند؟ یعنی هم تاچ هست و هم مات؟!!!
15.6" Full HD (1920x1080) LED non-glare with Touch
ویندوز اصله 8هست اما مالی نیست کند هستش یک انتی ویروس مکافی هم روشه که من حذفش کردم سیستمو کند کرده بود
از دوستانی N550 دارن ( چه JV چه JK ) کسی میتونه با 3DMark 11 یه بنچمارک بگیره و اینجا بزاره ؟!؟
اگه نرم افزارشو ندارید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
من jv دارم با این نرم افزار بنچمارک گرفتم اما هر کاری میکنم فقط گرافیک4600intel را میشناسه و 750 را نمیشناسه و بر پایه اینل بنچ میگیره
Sent from my SM-N9005
شما اگه برات اینکه بتونی بازی رو روی الترا اجرا کنی مثل بقیه دوستان مهم نیست JK بهترین حالت هست و نسبت به قیمتش هم واقعا میارزه شک تو خریدش نکن چون اون داغی هنگام فشار هست که اونم با کول پد خیلی کم میشه و فک نکنم شما اهل بازی زیاد باشی پس بنابراین الکی نگرانی
سلام
روی آیکونش راست کلیک کنید و از Run with graphics processor گزینه High-Performance Nvidia Processor رو انتخاب کنید . بعد بنچمارک بگیرید ( اگه میشه رو حالت Performance و Entry )
با گرافیک اینتل چند بهش داده ؟!
مرسی
Last edited by *M!L4D*; 06-06-2014 at 01:13.
خودم اینا رو بلدم ..هزار بار امتحان کردم اما بازم با گرافیک اینتل میشناسه......
Sent from my SM-N9005
خب میشه بگین با همون گرافیک اینتل چه نمره ای داده ؟! تو بخش Performance کلا و به هر بخش چه نمره داده ؟! ( اگه زحمتی نیست عکسشو اینجا بزارید )
مرسی <3
دوستان من مدل 550jv رو آبان گرفتم. دو سه روزه یه پیکسل سوخته دیدم. فقط هنگامیکه صفحه سفید باشه مشخص میشه
در حالتیکه رنگ صفحه مشکی یا قرمز یا آبی باشه اصلا مشخص نیست
راهی برای بر طرف کردنش هست؟
دوست عزیز میتونین بدین نمایندگی یا بدین تعمیرات.....توی تهران خیلی تعمیراتی زیاد وجود داره ولی کرمانو نمیدونم
البته شایدم باشه یه بررسی بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)