البته انقدر از این برنامه های یک طرفه تو این مملکت هست که نود خوبشه ! هیچکی حق نداره به غیر از فردوسی پور .
البته انقدر از این برنامه های یک طرفه تو این مملکت هست که نود خوبشه ! هیچکی حق نداره به غیر از فردوسی پور .
استقلال مقابل تیم ملی جوانان به برتری رسید
تیم فوتبال استقلال عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی جوانان رفت که در پایان آبیپوشان با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسیدند.
کبه در دقایق 17 و 80 و ایمان باصفا در دقیقه 60 گلهای این دیدار را به ثمر رساندند.
حدود 100 تماشاگر این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
استقلال در نیمه دوم تغییرات زیادی داشت از جمله اینکه هوتن قلعهنویی و بابک جباری در ترکیب تیم استقلال بازی کردند
اوج
بدون شک عادل رنگیه، پرسپولیسیه(که تا اینجاش مهم نیست) و اینو توی برنامش با سیاست خاص خودش تاثیر میده(که اینجاش مشکل داره و خیانت در امانته)... فردوسی پور یه مجریه... مجری برنامه ورزشی... رکن اصلی همچین آدمی رعایت عدالته... حالا هی میگن آدم خوبیه، روانشناسه، واسه خودشه... وقتی میشینه واسه 70 میلیون یه برنامه مقایسه ای و انقدر پر نفوذ اجرا میکنه "باید" عادل باشه.... 99% وظیفه همچین آدمی در همچین سمتی اینه که عدالت رو رعایت کنه، چون اقتضای برنامش اینه.... صحبتای خوشگل و عبور از خط قرمزش هم با وجود اینکه داغ و جنجالیه، اما در مقابل وظیفه اصلیش که گفتم پشیزی ارزش نداره و بیشتر بیان میشه واسه احساسی شدن مردم ما که اتفاقا توی فضای بسته ی اینجا خیلی هم به دل اکثریت میشینه و اون رنگی بودنش مخفی میشه پشت همین بیانات ممیزی و ایشون میشه قهرمان میلیونها آدم...
الجزیره با درخواست تعویق یک روزه بازی مخالف کرد! واقعاً چی فکر کردیم ما پیش خودمون؟ این عربا انقدر ... اند که حتی اگه به نفعشون باشه چون ما پیشنهاد دادیم مخالفت می کنن!
پس ما باید 27 اسفند دقیقاً روز چهارشنبه سوری بازی کنیم... خیلی روز بدیه ، یه جورایی عجیبه که تو روز 4 شنبه سوری و توی اون هیاهو شهر ما باید بازی کنیم.
ما 3 امتیاز هامون رو الان باید بگیریم. از دو بازی قبل عید یعنی با الریان و الجزیره کم کم 4 امتیاز و یا 6 امتیاز میخوایم. اگه کمتر از 4 امتیاز بگیریم به نظر من شانسمون زیر 20% میشه واسه صعود...
من الان ترجیح میدم تمام فکر ذکرمون بشه لیگ تا بتونیم هر جور شده قهرمانی لیگ رو بدست بیاریم. آسیا امسال واسه من یکی مهم نیست... چون اولاً بازی اولمون رو از دست دادیم و کار سخت شد.. دوماً بعد عید باید بدون ملی پوشا بازی کنیم...
این afc چرا برنامه می چینه یه نگاه به برنامه های رسمی کشور نداره؟!!! دقیقاً روز چهارشنبه سوری و سیزده به در بازی گذاشته واسه ما ! حالا دومی رو میشه یه کاریش کرد اما چهارشنبه سوری رو نه...
من واقعا موندم بعضی نظرات رو چجوری هضم کنم
مگه چهارشنبه سوری چی داره که afc به خاطرش بازی رو به تاخیر بندازه
بازی توی روز چهارشنبه سوری چه فشاری به یک تیم فوتبال میاره؟
اصلا تیمای ایرانی چجوری روشون میشه این درخواستها رو از afc بکنن
همینمون مونده فوتبال فوق حرفه ای خودمونو به آسیا هم منتقل کنیم
چرا نمیشه توی 13 بدر بازی کرد؟
یعنی بازیکنی که حرفه ای پول میگیره انتظار داره اون روز تعطیل باشه بزنه به دل طبیعت؟
یعنی انتظار داریم afc تقویم ما رو نگاه کنه؟
کاملا موافقم![]()
تيم منتخب ستارههاي ناشناخته جامجهاني
پايگاه اينترنتي بليچر ريپورت با معرفي تيم ستارههاي ناشناخته جامجهاني 2014 از خسرو حيدري به عنوان يکي از بازيکنان اين تيم خبر داد.
جامجهاني 2014 برزيل 97 روز ديگر آغاز ميشود و تيمهاي حاضر در بزرگترين رويداد فوتبالي جهان در برزيل گرد هم خواهند آمد.
به گزارش ايسنا، سايت بليچر ريپورت در گزارشي يازده ستاره ناشناخته جام جهاني 2014 را در قالب يک تيم معرفي کرد که در آن نام خسرو حيدري، مدافع تيم ملي ايران نيز ديده مي شود.
بليچر ريپورت درباره خسرو حيدري نوشته است: قدرت اصلي ايران در رقابتهاي انتخابي جامجهاني استحکام خط دفاعي اين تيم بود. حيدري يکي از عناصر خط دفاعي تيم ملي است. او که تا امروز پاس گل هاي زيادي براي تيم باشگاهياش داده، در کارهاي دفاعي عملکرد خوبي دارد؛ هر چند که آمار گلزني او اصلا خوب نيست. البته کسي از يک مدافع انتظار گلزني ندارد.
تيم ستارههاي ناشناخته جامجهاني 2014 به اين ترتيب است.
دروازهبان: ايگور آکينيف (روسيه)
مدافعان: خسرو حيدري (ايران)، سرگئي ايگناشويچ (روسيه)، ساموئل اينکوم (غنا) و کيم يونگ گوان (کرهجنوبي)
هافبکها: سرخو بورخس (کاستاريکا)، اگيديو ريوس (اروگوئه)، ماکنلي تورس (کلمبيا) و ساندي امبيا (نيجريه)
مهاجمان: احمد موسي (نيجريه) و جوئل کمپل (کاستاريکا)
به نظر من اصلا بحث این نیست که بازیکن 13 بدر بره بیرون!
بحث اینه مثلا یه بازی در آخر هفته برگزار میشه مثل چهارشنبه 12 هزار نفر تماشاگر میاد حالا اگه تو 13 بدر یا چهارشنبه سوری باشه چه قدر میاد!
پ.ن:مردم تو این 2 روز ترجیح میدن برن دنبال عشق و حال کی میاد بازی رو ببینه البته این مورد تو 13 بدر بیشتر دیده میشه![]()
عزیزم گویا شما تو این مملکت زندگی نمیکنی!؟
چهارشنبه سوری و چند تا روز خاص هست که طبق نظر شورای تامین بهتره تجمع و شلوغی در سطح شهر ایجاد نشه
پس این خواسته استقلال نبوده بلکه از جایی دیگه به استقلال این دستور را دادند که بازی را تغییر بدهند
بازی تو چهارشنبه سوری فشاری به استقلال نمیاره برقراری امنیت تو این روز سخته اگر خدایی نکرده مشکلی تو برگزاری مسابقه پیش بیاد اونوقت استقلاله که محروم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)